I mina högtalare just nu!

Passar på att spela lite hög musik nu när man är hemma hos pappa, helt själv;) Imorgon reser päronen iväg och jag har hela lägenheten för mig själv och det betyder... KORVSTROGANOFF HELA VECKAN!!!









Claire Holt

Jag har fått en ny "crush" och det är ingen mindre än vackra skådespelerskan Claire Holt. Mest känd för sin roll i Vampire Diaries och sin lilla roll i Pretty Little Liars (mina favorit serier;) ). Nä men tycker hon är skit grym och hoppas på att få se så mycket mer av henne!



Ray Ban!!!!

Ohyeah, my new ray ban! :D

GAHHHH VAD GLAD JAG ÄR!! DET FIRAR VI MED EN LÅT!




Garanterat årets sommarplåga ;)

Ny design; Äntligen!

När Becki var hemma hos mig i Lördes fixade vi min nya design, blev nöjd med den! Tack älskade!


Asså när ska dem ge upp....???

Fett jobbigt ju...


Starbucks debut!






Efter skolan idag stack jag och Beah till Malmö och självklart var jag tvungen att testa starbucks som nu har öppnat där och jag är kär! Helt ljuvligt och personalen är galet trevlig. Lite dyrt dock men som sagt, himlen säger jag bara. senare stack vi och hanlade en massa smink. Var hemma runt 2 och stack sedan ner till arbetsförmedlingen och nu sitter jag här i min sköna soffa och lyssnar på BTR. Ljuvligt!







Nytt :)

@Emmyjjakobsson





Har man tråkigt så har man...

Först förökte jg ju i alla fall vara lite seriös men sen... ja...







Förresten håller jag på att bli galen, på riktigt. Fy fan vad jag är trött på min jävla klass jusst nu. Som jag sa till Beah kommer jag fan snart behöva terapi. Starckars mamma som nu måste agera som min prata av sig människa, måste vara grym dryg att lyssna på...

Och om jag och Beah får städa hela jävla köket imorgon igen kommer jag strypa någon!!
Jävla gliddare är vad dem är!!!!

she is the black woman in me...


*DEAD*


Bara jag som är sjuklikt sugen på att festa och dansa så¨mycket att jag inte ens kan gå nästa dag...


this is why



flyttat!

haha ja det har man ju helt glömt bort att berätta. jag har alltså flyttat nu, lite mer in till centrum. så när jag slutade skolan igår satte vi igång att flytta massa kartonger och sånt som man kunde ta i bilen och idag blev det mest möbler. så jävla mycket skit man har egentligen... och inte tala om kläder... har en liten walk in closet nu and I love it! och mitt rum är jtte stort, ska fota allt när jag har packat upp allt. har i alla fall börjat lite smått. gissa vad som var först uppe typ? Mina skor så klart ;)



typ världens sämsta bild, men dåligt ljus på rummet och webbcamen så... kommer bättre bilden när allt är klart :)

RSS 2.0