Buhu jag fjällar...

usch nu börjar man tappa brännan lita :( Me not like! Snart kommer mamma så jag ska borsta håret och göra mig klar, sen ska vi hyra film har jag bestämt :D sen blire mysmyysmys, eller vänta nu kom jag på en sak. DAGS FÖR FREDAAAGGGGGGGGGSSSMMMYYYYYYYYYYYSSSSSSSSSSSS!!! :D



0.20-0.24 är bäst, så jävla söt

" om det så är det sista jag gör!!!"

lite mer om scream 4

LÅNG TEXT MEN LÄSVÄRD OM MAN ÄR INTRESSERAD AV SCREAM FILMERNA!!!

Nu har jag tagit reda på lite mer om Scream 4, t.ex. vilka som ska vara med och så.


Det är fortfarande en skräckis såklart. Den släpps/ går på bio i USA Den 15 april 2011, så vi får vara snälla och vänta så länge ;)

Skådespelare: Såklart är det fortfarande Neve Campbell som spelar Sidney Prescott, Courteney Cox Arquette som Gale Weathers-Riley och David Arquette som Sheriff Dewey Riley. Sen finns det lite nykommlingar också som
Emma Roberts som Jill Kessler; Sidney's kusin. Hon beskrivs som "Söt på ett naturligt sätt. Smart och stark. Lite skojig, men på ett sexigt sätt. Full av motsägelser, men omedelbart omtyckt."( Wild Child, Valentine's day) Det rykatdes att Ashely Greene skulle spala denna rollen men tyvärr säger jag :(

Hayden Panettiere som Kirby Reed; Jill's bästa vän. "Gullig och egendomlig, var något av en pojkflicka, fram till ett kort tag sedan... nu är hon alternativ, och sexig. Hon är en popkultur- och skräckfilmsentusiasto," och "en ren filmnörd". (Heros, I love you Beth Copper, Ice Princess)

Och Adam Brody  ( O.C, Jennifer's Body, Cop out) som jag nästan kan sätta som mördaren redan nu..hahha eller? Och sen är där ju jätte mycket fler men detta är väll dom mer "kända" :)

Precis som i dom andra filmerna kommer Wes Craven vara regissör och manus författaren är Kevin Willamson som skrev både ettan och tvån.



Craven och Williamson har påstått att tio år har passerat mellan Scream 3 och den kommande fjärde filmen och det har inte skett några fler massakrer, i stil med dom i de tidigare filmerna, men det har däremot släppts ett stort antal uppföljare till den fiktionella "filmen-i-filmen" Stab. Craven gav även en inblick i Sidney Prescott's nuvarande livssituation, och påstod att "hon har gjort sitt bästa för att ta sig vidare från händelserna som pågick i de tidigare filmerna, och har till och med hunnit släppa en framgångsrik bok". Craven har även sagt att de oändliga uppföljarna, den moderna remaketrenden, filmbolag, och regissörer är den nya grunden till parodifiering i Scream 4.





Bild tagen från inspelningen :)

Campbell.
 Neve Campbell spelar Sidney Prescott.

En första riktig poster till Scream 4

Den första rikiga postern.



Det lyckliga paret.


Fredag♥

Sitter just nu hos pappa i mysbyxor för det pissregnar ute och jag fryser rumpan av mig, fy fan :( Ialla fall kommer mammsen å hämtar mig snart och då ska jag tvinga henne att vi ska hyra en mysig film, me like! Så det blir bara mys för min del idag, detta vädret gör mig deppig :( Måste träffa natta snart oxå, miss her ♥




Visst är vi söta...;)

Morden i midsomer

nu ska jag sätta på svt play och se förra veckans avsnitt av morden i midsomer eftersom jag missade dt och har inget att göra nu :)





Danskj**vlar!!

Danmarrk vann med ett jä**a poäng, men men, vi kom ju ändå till final, tur det!

Både Ryssland och Argentina är ju rikigt överklassade!!! Loser!

Oj vad sugen jag blev.

Hmm det lät konstigt men ni vet inte vad jag är sugen på än. Fakitiskt är jag jäkligt sugen på att se scream filmerna, men jag vägrar att se dom själv och jag tror inte att elise vill se dom, jag får helt enkelt höra med my babes. Becki går säkert med på det :D Sist vi såg dom var för ett och ett halft år sen och det va med natta, becki och hilda. Efter typ halva trean så snarkar natta och becki så det är bara jag och hilda som tittar, sjukt läskigt (ni som har sett den vet) när hon går i inspelningshuset och han är där. Fy fan vad vi skrek. Dom är ganska sjuka dom där filmerna ;D









Jag viste inte att det hade kommit ut en fyra ( förens nu), Sweet!

Heja sverige

Har ridit nu och  nu får man skylla sig själv när man sitter här helt igentäppt :( Annars gick det väll sådär. Bella är ganska het och stark så man får jobba jätte mycket med tempo växlingar och jobba på olika stora volter för att få henne att jobba som man vill, annars är hon ju en jätte fin ponny.

Just nu sitter jag framför tven och kollar på  lag speedway med pappa. Och självklart leder sverige. Hoppas dom håller det så här så kommer dom med i finalen :D



nu ska jag rida.

nu ska jag ut och rida bella :)
 måste skynda ;)




ännu mer twilightskämt.

Hoppas ni gillar sånt här, för det gör jag :D




Älskar ordet hilarious, älskar att säga det...:D










Once you go black...

Ummm, no thanks.

Hahahhaha älskar dessa! <3

saknar mitt hår :(

Min fjortispariod...x') (ja till och med jag har haft en sån) saknar ju inte färgen men tjockleken och att det inte va så jäkla slitet som det är nu. längden är ju inte så mycket men det hade varit längre nu. Fan varför bleckte jag det. Sur på mig själv för det :(






Längden på detta fotot (Y)



Nej jag kan inte dansa. Det ser bara psykopatiskt ut.



Hahha super skön låt som jag vill att ni ska få höra. älskar den ;)

Bdb is out!

Omg jag gick in på min bilddgabok igår, har typ inte varit där inne på månader, kan typ inte fatta att jag slösade tid på det innan,aja snart kommer man väll säga det om facebook sen oxå ;)

Ialla fall gick jag in där för att säga up min bdbhd, jag behöver ju kanppast betala det när man aldrig är inne, så var jag tvungen att kolla mina vänner listan för att se vilka som har gett upp det som jag, det va typ ingen. Alla hade varit inne idag eler igår som senast, pinsamt ;)




får väll ta bort min, men vill igentlihen inte, det finns ju så jäkla mycket minnen från högstadiet...

Bdb is out!

Omg jag gick in på min bilddgabok igår, har typ inte varit där inne på månader, kan typ inte fatta att jag slösade tid på det innan,aja snart kommer man väll säga det om facebook sen oxå ;)

Ialla fall gick jag in där för att säga up min bdbhd, jag behöver ju kanppast betala det när man aldrig är inne, så var jag tvungen att kolla mina vänner listan för att se vilka som har gett upp det som jag, det va typ ingen. Alla hade varit inne idag eler igår som senast, pinsamt ;)




får väll ta bort min, men vill igentlihen inte, det finns ju så jäkla mycket minnen från högstadiet...

måste bara påpeka.

Ni som ser på skitet the hills och the city måste ju ändå erkänna att jag har rätt i detta. Dom klipper ju visa scener helt konstigt så vi som tittar tror att dom gör vissa miner på fel ställen, det är folk som har lagt ut visa scener på youtube där man ser skillanden på dom klippta och dom oklipppta. Det är verkligen stor skillad på det. En sak jag stör mig på mest är olivias  (i the hills) Bitch blickar till alla, blää hon är verkligen to mutch! Inte för jag ser på det nu men det är ju lite då och då när man slår över till mtv så är det på och då kollar men tills Olivia kommer i bild. Ja eller losern spencer ;)



Usch!!!

jag suger på rubriker..

Just nu sitter man här med hår inpacking och väntar på att maten ska bli klar. Ska skölja ur det först hade jag tänkt. Sen blir jag upphämtad av mamma så ska jag tillbringa någon dag där :)


Vi ska hinna hämta ut ett packet till mig innan klockan 6 oxå, hmm hur ska jag hinna..?


jag vet.

har blivit jätte mycket musik den senaste tiden men det är bara för att jag har hittat på mycket bra just nu, hahah. Men kom ihåg att jag gör det för er skull ;)

puss på det så länge, så skriver jag lite senare eller imorgon ;)


Party and party and party!


Ringar som jag vill ha.

Jag skrev ju ett inlägg om armband så vi tar ett om ringar oxå. så jäkla snyggt med ringar nu så tänke visa några jag tyckte om :D














om ni tycker om dom kan ni kolla på fler från denna hemsida där alla är hämtade ;)

Fy fan, tänk att jag ska gå i den bygganden i 3 år.

Fick idag reda på att min nya skola är ett gammalt mentalsjukhus, Trevligt!


Idag är Vipeholm en plats för gymnasieskola och bostäder. Men det här området har en mörkare historia.

Under tiden för första världskriget byggdes det kaserner för att inhysa ett regemente på området. I samband med första världskrigets slut slopades idén och byggnaderna användes istället till nödbostäder i ett Lund med bostadsbrist.
1935 invigdes Vipeholms mentalsjukhus, initiativtagare till sjukhuset var Alfred Petrén, samme man som tidigare motionerat om ett svenskt rasbiologiskt institut i riksdagen.
Under åren 1941-1943 dör 203 av de mest sjuka patienterna efter att ha tappat vikt. Dödsorsaken angavs som TBC eller lunginflammation och verkade sammanfalla med matransoneringen under kriget. Det som var underligt var att på andra svenska sjukhus steg dödstalet med 9 % bland de sjuka, medans det på Vipeholm steg med 232 %!
Nästa mörka epok varade mellan åren 1945 och 1955. Då genomfördes något på Vipeholms sjukhus som har fått många namn; Kolhydratsförsöket, Kolaförsöket, Sockerförsöket m.m. Under kriget hade nästan alla värnpliktiga karies och man räknade med att det även gällde resten av det svenska folket. Man behövde få reda på vad som orsakade karies och därför beslöts att man skulle utföra experiment på de ”obildbara sinneslöa”. Sammanlagt ca 600 patienter var med i försöket under 10-årsperidoden. Varje dag fick de tugga på en söt, kletig kola som inte gick att svälja och som skulle fastna på tänderna, den så kallade Vipeholmstoffeen. Att borsta eller laga tänderna var förbjudet och efter de 10 åren kunde man visa att de män och kvinnor, som hade genomgått försöket, hade uppemot 20 kariesangrepp var! Man har räknat med att det forslades in 30 ton sötsaker till Vipeholm under försökets gång!
Under 50-talet inhystes över 1000 patienter på Vipeholms sjukhus och det var då Sveriges största vårdinrättning. På 70-talet började sjukhuset successivt avvecklas och 1975 var Vipeholm den första institutionen i Sverige som avskaffade tvångsmedel i behandlingen. 1982 stängdes de flesta avdelningar, utom ett par gruppboenden som blev kvar ett decennium till. 1988 startade skolverksamheten som då fick namnet Vipeholmsskolan. 2006 byttes namnet till Gymnasieskolan Vipan eftersom det ansågs ha en mindre negativ klang. Men Byggnadsnämnden vägrade ändra namnet på byggnaderna, så skolan har idag ett namn och byggnaderna ett annat.



Några timmar senare..



Så är mitt rum kliniskt rent, måste jag säga. Tvättat och strukigt gradinerna, tvättat lakan, sorterat ut gammla kläder, dammsugat, tvättat golvet ja och masssa andra saker, hahah. Jätte fint har det blivit iallafall!! :) Har tänkt ut lite hur jag vill göra om i mitt rum när jag får en ny stor skön säng, hihi.

puss


Godmorgon fokes.



God
morgon...

Fattar inte vad jag gör uppe redan men pappa tvingade upp mig före kl 9, sjukt! Not in my nature om man säger som emmett ;) hahah. Om jag hade fått bestäma så hade jag vänt på dygnet, men tyvär så har man något som kallas föreldrar...

Fast i för sig har jag inte kunnat skriva godmorgon på väldigt länge och det är ju lite coolt att börja med godmorgon istället för god eftermidda?


Hörs senare.


ett till armband som man bara kan älska!



Snyggt va!

Shoes to die for!

Rikigt sugen på att köpa men 1259 är lite för mycket tycker jag, får se ;)





Så jäkla snygga!!!




oxå ett par coola skor!

Kollar på simpsons the movie.

Sitter här framför tv och garvar åt Simpson the movie xD finns det något bättre än att sitta uppe själv när alla andra har gått och lagt sig, hihii ;)





spider pig ;)

Hmm detta påminner om en annan GRIS oxå, natta fattar ;)



I have a dream, do you Wanna know what?



this blog is kinda like my alter ego.


To bad. It is my dream, I never gonna tell anybody ;)

Twilightskämt








Gay


Två tjejer sitter och pratar

Tjej 1: Du vet Edward… sååå snygg.
Tjej 2: Nähä?
Tjej 1: Jo alltså… jag är nog kär i Edward.
Tjej 2: Onödigt. Han har ju Bella, har du ens läst böckerna? Det är inte lönt att ens försöka…
Tjej 1: Men herregud Malin, Bella är ju påhittad.






HAHAHAH kan inte sluta skratta åt den sista!


love, hope and faith

Det som gäller just nu är mycket armband i massa olika sorter. Man ska alltså blanda alla möjliga armband som t.ex. pälor, läder, kedjor och massa annat.

hitta ett ganska annorlunda armband, tyvär är det helt slut sålt annars hade jag nog köp det!



Maroon 5



We got the power ;)

gamla bilder.

HQ Vanity Fair - twilight-series photo

Hahha

HQ Vanity Fair - twilight-series photo

People Magazine Shoot - twilight-series photo

People Magazine Shoot - twilight-series photo

Drömde om cam inatt, han är ju så jävla snygg. Fatta vad sur jag va när jag vaknade, ungfär lika sur som när jag drömde om taylor och vakande.

First - twilight-series photo


Ashley Greene - twilight-series photo




Nikki Reed - twilight-series photo

hermosos - twilight-series photo

Taylor Lautner - twilight-series photo

tänkte bara bjuda er på lite bilder, alltid kul att se på bilder.

Vad är det med vädret?

Usch vad tråkigt väder det är ute. Värken sol eller regn, bara grått och tråkigt. Om det nu ska vara sånt väder kan det lika gärna regna! En sak som är lite nice är ju att man kan sitta inne med en filt och någon bra film ;)

Om en timme börjar en sak som kommer ljusa upp min dag och det är One tree hill, lippi! :D


 

Idag har jag tagit igen lite ;)



Nu ska jag snart kolla på film, puss på er dåva!


Fokus: Jacob Black

Jacob Black - twilight-series photo
Antagligen en bild som är gjord före New Moon där man får se en rikig sötnos till varulv istället!

JACOB BLACK! - twilight-series photo

shirtless-jacob-black.jpg image by adrianucha



Här får ni äkta Emmy rock!

Jag älskar många sorter av rock men det finns en jag älskar mer och det är den här typen, Det kan man inte tro om mig va? att jag älskar rock. Ska jag vara helt ärlig så har jag växt upp med rock eftersom det är det min pappa lyssnar på. Min pappa har fått mig att tycka om mycket saker tex snabba bilar, coola filmer med coola skådespelare som Vin Diesel och så klart rock då ;)


Here you go.

Då kör vi på veckans film tips och det är:

Vampyrens assistent

CIRQUE DU FREAK: THE VAMPIRES ASSISTANT berättar den skrämmande historien om en pojke som ovetandes bryter en 200 år gammal vapenvila mellan två rivaliserande grupper av vampyrer.

Då han dras in i en fantastisk värld av missförstådda cirkusfreaks och groteska nattvarelser kommer pojken att ryckas från en trygg men trist tillvaro och uppfylla sitt öde i en värld som hämtad ur mardrömmar.

14-åriga Darren (Chris Massoglia) var som alla andra barn i det trygga förortssamhälle han levde i. Han umgicks med sina bäste vän, fick hyfsade betyg och höll sig borta från problem. Men när han och hans vän stöter på en kringresande cirkus börjar saker och ting förändras inom Darren. Det är då en vampyr som heter Larten Crepsley (John C. Reilly) förvandlar honom till något, tja, blodtörstigt.

Som nybliven odöd ansluter Darren till Cirque Du Freak, en kringresande freakshow full av monstruösa varelser befolkad av allt från en ormpojke och en varulv till en skäggig dam (Salma Hayek) och en gigantisk utropare (Ken Watanabe). Darren testar sina nyfunna krafter i denna mörka värld och blir snart en högt skattad bricka i kampen mellan vampyrerna och deras ännu dödligare motsvarigheter. Medan Darren kämpar för att överleva måste han samtidigt förhindra det annalkande kriget från att förgöra det som återstår av hans mänsklighet.


Lite sådär småkneppig film, inte det bästa men lite rolig då och då...




Söta pojkar.



Diggar låten, rösterna känns lite djupa för dom men stört skön, ser fram i mot att höra mer av dessa två!

Sjukt fin Cardigan!

Jätte sugen på att köpa denna Cardigan, sjukt gullig!

Från HM.






Sjukt fina färger, tror nig jag kommer köra på den första eller den sista..?


Jag vet, jag suger på att uppdatera.

Men jag lovar att gottgöra er med en låt och kanske en film..? Mår fakiskt skit just nu, har en jävla förskyllning som jag bara inte blir av med och ser dessutom fortfarande ut som en panda i huvudet efter att solat med solglassögon, Great! Har bränt läppen och näsan, gör fortfarande ont.

Kör på en veckans film lite senare, såg eclipse igår som jag har laddat ner, love it! Men det är inte den som blir veckans film utan det är en annan Vampyr film som jag sår igår, spänande! ;)


M.I.A

Tycker dessa 2 låtar är helt gryma! love them.




Stranden.

Fy fan vad jag har fått mycket färg idag dock brände jag mig ganska mycket... Nu ska vi grillaa sen måste jag ringa nattapatta.

puss på er snyggingar!

Veckans vill ha!

Sugen på att köpa en kavaj...

1.



2.




3.



4.




Alla är från HM och priserna ligger kring 199-399 ;-

Måste säga att fyran är min favorit!

Idag och imorgon.


Idag har det inte hänt så mycket bara att Natta tittade in en sväng på eftermiddan. Förresten så har jag glömt en ytterst viktig sak att skriva här i bloggen. I söndes så fyllde Natta 16 år, grattis till henne!<3

Imorgon ska det bli fint väder så då tänker vi passa på att sticka till stranden. Även Natta hankar med, sjukt kul! Natta får fixa så att jag doppar mig då! ;D


En garderob

Har alltid velat ha en walk in garderob och den som liknar mest den jag vill ha är Carries garderob i sex and the city the movie. Bara älskar den! speciellt när man får syn på skorna the första man gör. Kärlek till det! Dock ska där ju vara både skor och kläder för det ska falla mig i smaken ;)



ME LIKE!

gjorda i ps.

HIttade en användare på devisotart där en tjej ritar helt underbart bra, man blir så avensjuk. Vill oxå kunna rita som hon. tänk er själva när man har läst en bok eller flera böcker av samma serie så tänker man sig personerna alltid framför sig. Men ibland försvinner bilden och man blir osäker hur pernonen nu ser ut, tänk då hur bra det hade varit om man hade kunnat rita ner personen själv, det är ju jätte svårt när man inte kan rita.. men kolla in hennes tekningar på denna hemsidan.



Alice och Rosalie.


Tycker jätte mycket om den här bilden! Bella Cullen as a Vampire.



enda bilden med min älskling, jacob<3



Jag va tvungen ;)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


det blev stranden igår.



Vi åkte till stranden igår, bara jag och mamma. Jätte fin stand vid åhus typ?... dock hade vi ganska otur med vädret för det va ganska molnigt, men jag fick ändå en massa färg och blev lite bränd ;) Tror ni att jag doppade mig då? Hahah självklart inte, det va alldeles för kallt för det... Men jag gick ut och doppade benen *stolt*!

Sen när vi kom hem så lasade vi ved så jag hade självklart träningsvärk imorse. Men ändå gick jag ut idag igen och drog ner ännu mer ved idag, ska faktiskt snart ut igen och göra lite mera sen ska jag hoppa in i duschen och ta lite hårinpacking. Känndes längesen sen sist :)

puss på er.



I'm too young to die


got2b

Idag vaknade jag av att det åskade så vi åkte inte till staranden som planerat, istället sov jag länge och njöt av min sköna säng. men imorgon blir det stranden istället antagligen. ska bli mysigt!

Handlade en hårprudukt från Schwarzkopf, hår lotion som är rikigt bra tycker jag. Den ska hjälpa håret att bli mjukare, kan behövas i mitt hår nu!




björn gustavsson gör livet en gnutta bättre!!



"12 points goes to Sweden...Noo, you can't vote on your own"  ASG!!



amen durå?!

älska han! <3

Omg jag garvar ihjäl mig!

Någon som har hört denna innan? Hörde den för typ ett år sen och garvade ihjäl mig, nu hittade jag den igen och är bara tvungen att visa den för er!



ASG!

Efter lite gossip mår man bra!



Idag lagade jag pannkakor till mamma och pappa, vi satt ute i trädgården och åt dom med glass och jordgubbar och bara njut av att inte tänka på annat. Gott va det!

När jag kom hem till mamma hoppade jag in i duschen och rakade benen. Lite senare kom natta hit och vi satt och pratade om en massamassa skit, hihi det är alltid kul att skvallra med natta.

Imorgon hoppas jag på sol och värme för då bär det av till stranden. Kanske blir första gången jag doppar mig på 2 år ;)

puss och gonatt!


lite humor på fredagmorgonen.






jag med!


Do you remember?

Kollar igen en massa gammla foto från högstadiet. Det är ganska sorgligt att det är förbi nu. Känns ännu mer när man har tackat ja till Vipan nu oxå :)

Jag saknar er jätte mycket!








Saknar min natta!



Niornas spexfoto is the shit!



men 9a förblir dom bästa! <3


supertrött



Jag hittade denna texten på en av mina favoritbloggar och dom är så sanna just nu. "Bloggtorka, vattentorka. Risk för gräsbrand, risk för dålig uppdatering."

Idag har jag och pappa varit ute och gått vid röneå, óch nu har jag jätte stora skavsår på fötterna av mina skor, fan oxå dom andra hade ju precis läkt! Har duschat och ätit nu och känner att det nog blir tidigt i säng idag.

puss på er.


hothothot.

Rikigt varmt ute så det är därför jag inte uppdaterar så ofta nu, har knappt suttit vid datan alls den senaste tiden. Det har varit rikigt skönt, istället har jag läst en massa böcker på vår trappa istället, rikigt mysigt.

Dessutom har jag fått reda på att jag kom in på Vipan, men jag vågar inte tacka ja, jag vet inte värför men det känns skit läsigt!


Filmerna va sådär.

Båda filmerna är ganska overkliga om man säger så. "Hajen" är ganska långtråkig, kan oxå var för att tv4 visar så jäkla mycket reklam vid sina filmer... Storyn är ju inte heller särskilt spännande, utan det handlar bara om en besatt polis som ska döda den här hajen. Dåliga effekter och man ser att det är datagjort, dock kan man ju ta lite hänsyn med att den är 25 år gammal.. En annan sak också. Hajar attakerar inte på det sättet! Om dom ser en människa så simmar dom närmare för dom är nyfikna, sen simmar dom kanske runt en lite och om dom börjar buffa på en så är det bara en sak som gäller och det är att ta sig upp ur vattnet annars kan man säga hejdå! typ..

Den andra var bättre. Människorna dör en efter en som i en skräckfilm, dock handlar detta om tre mördar hajar som är smartare än människorna nästan och dessutom jävligt stora!

Kan dom rekomenderas? Nja, vet jag inte riktigt men om man har tråkigt så kan man nog offra sig...Hahah.




Yummi!



Stellan skarsgård, vår egna stjärna blev av med armen och sen korssades mot ett fönster:)

2 hajfilmer ikväll.

Idag blir det filmkväll för min del, ett haj-maraton nästan ;) Som ni nog redan vet så älskar jag hajar, så sjukt fina djur. Den första 'r deep blue sea som går på tv6 kl 21.00-23.00. Direkt efter det visar dom Hajen på 4an 23.00-01.35. Hajen va skit länge sen jag såg, dock är den väldigt gammal, från 1975 xD. Den andra har jag aldrig sett, har velat se den gabska länge men har inte blivit förrens nu, dessutom är det lite svenskt med oxå, Stellan Skarsgård. Tror den handlar om smarta hajar och människorna ska ta fram en medecin mot någon sjukdom med hjälp av hajarna..?





Tänka sig!

Hade sjukt svårt att somna igår och när jag har det har jag kommit på ett sätt att somna och det är fakiskt att lyssna på musik, lugn musik då! Det brukar oftast hjälpa men igår lyssnade jag i 3 timmar utan att känna mig lite sömnig ens. Konsigt nog vaknade jag ändå för klockan 7 och tänkte " Du skojar med mig?" och somnade om igen och dick istället up 10 :)


Det är väll fredag idag? Hihi glömmer alltid vilka dagar det är nu på lovet, det suger ibland! Nä nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta frukost om jag känner för det...

TTYL

Undra om pappa kan lära mig..?

Helt seriöst så känner jag mig helt handikappad utan min moppe! Jag kan inte ta mig någon stans själv ju. Nu längtar jag tills jag fyller 18 och tar körkortet, då jävlar ska jag köra så här!!!




han är fan grym!

Nu ska vi grilla.


Har fakiskt varit flitig idag och städat rummet klart själv, så det glänser rikigt där inne*host*. Har tvättat min moppe oxå som fortfarande inte funkar, vi ska lämna in den till några andra så fort mamma har fått tummen ur r**en och letat upp nummret dit :)

Puss och kram.


Det bästa från Eclipse?



Emmett Cullen: Trying to walk and chew gum at the same time again, Bella?
Bella Swan: I punched a werewolf in the face.
Emmett Cullen: Bad ass! Gonna make some feisty little newborn.




Och från New moon är det ju den.

Emmett till Edward. Deting a older woman, hot!
Konstig blick från Edward
Emmett- What!?


hihi älska hans repliker!

The Dukes of Hazzard

Det va länge sen jag körde en veckans film så nu kör vi på en!

Om du vill sen en film med humor och..ja allt möljligt faktiskt så ska du se den här;The  Dukes of Hazzard. Den handar om Bo och Duke som är kusiner som ska rädda sin gård och dom hamnar alltid i knipa, då är det ju tur att ha en annan kusin, Daisy. Jag vet fakiskt inte vad jag ska skriva mer men jag rekomenderar faktiskt den starkt, sjukt kul film!





Revolver

En av madonnas låtar, tycker faktiskt den är skit bra!


Bloggpause?


Nä vårt bredband har inte funkat så jag har inte kunnat blogg :( Men nu har vi fått igång det igen, jippi! Inte för jag har haft så mycket att skriva om, jag har bara varit hemma dessa dagarna och chillat. Ja och städat, har städat klart på mitt rum nu, imorgon ska jag dammsuga och moppa med farmor som hjälp, hihi.

Puss och kram.


snabbt inlägg om ingenting?

Jahapp, idag har det varit skujt varmt ute, så skönt. Nu ska vi snart grilla med hela familjen, det brukar inte hända så ofta. Efter det ska jag nog hem till pappa, har kanppt varit där nu på sommarlovet. hörs kanske hemma hos daddy.


pussen!


gårdagens shopping

Ja om man nu kan kalla det det?! haha xD



Armbandet hitterst med nitar och vit läderrem, Lindex 19 spänn ;P

varning; Brist på annat!

detta stog i metro igår.

>Hon hyllas som en en av Hollywoods nya talanger, men är lika omskriven för den obekräftade romansen med Robert Pattinson > Nu satsar "Twilight"-stjärnan Kristen Stewart på musiken- om RPattz får bestämma.



När Metro träffar Kristen stewart, 20, på garnd hotel i Stockholm är oscar de la Renta-klänningen utbytt mot enkel svart kavaj, grå stuprör och blå sneakers. Hon sitter i skräddarställning och är betydligt mer avslappnad än på presskonferansen ett par timmar tidigare - så länge samtalet inte närmar sig Robert Pattinson. Ryktena om henne och motspelaren började redan när hon var tillsammans med exet Michael Angarano. I bio aktuella "Eclipse" slits Bella mellan kärleken till vampyren Edward (robert Pattinson) och varulven Jacob (Tylor Lautner).

Kan du själv relatera till det Bella går igenom?
-Personligen, nej. Jag Har aldrig varit i den positionen. Det skulle vara svårt. Saken är den att bella inser att hon skulle kunna älska Jacob, men hon är inte kär i honom. Hon är kär i Edward. Men jag tror att det finns olika nivåer av att älska någon, säger hon.
Inom "Twilight"-universumet har musiken fått stor betydelse, och själv har Kristen Stewart just nu på "Eclipse"- soundtracket på repat. Musiken går som en röd tråd genom hennes filmval- från "Into the wild" till rollen Joan Jett i "Runaways". Men ännu skriver hon inte inga låtar själv.
- Nej, jag spelar gitarr. Jag älskar verkligen ord, men jag har aldrig satt musik till dom.

Robert Pattinson gör musik, kommer ni göra något tillsammans?
-Jag skulle bli så avskräckt. Han försöker få mig till det, men jag är typ"nää". För han är skit bra.

Det spekuleras om att du ska spela Lisbeth Salander, har du fått frågan?
- Nej, inte än. Jag tror att regiören David Fincher till och med är i Sverige just nu och letar miljöer, så det verkar som om de kommer köra snart. Man vet aldrig, folk hoppar av, men just nu vet jag inte ens om de är intresseradde av mig. Jag jobbar, men jag skulle älska det. Det är ett fantastiskt projekt, jag hoppas någon rikigt cool gör det.

Om du skulle ändra en sak med att vara känd, vad skulle det vara?
-Jag vill inte att det ska verka som jag klagar, men jag tycker det är konstigt med att folk bryr sig om hur jag typ tankar. Det är konstigt och skrämmande, men jag blir fördömd om jag överhuvudtaget nämner sådana grejer, så allt är bra.

Finns det något annat än skådespelare du skulle vilja bli?
- Jag har alltid velat bli författare. Jag är inte den bästa talaren, jag är mycket bättre på att sitta ner och bara "okej få ut det" så gör jag vad jag gör.


Lilla bilden med Bella och Edward:

Kittlande tonårsdrama
> Eclipse, drama.
När Twilight-triologin nu knyts ihop (ja, som bekant ska det göras fler filmer, men projektet bestod ju inledningsvis av tre) har regissören Davis Slade (hard cabdy), tagit över rodret. Han gör det bra- Eclipse fokuserar mer än föregångarna på berättelsens triangeldrama, men leker lättsamt med dialog och rollfigurer. Resultatet är ett kittlade tonårsdrama snarare än det fåniga dravel man väntade sig.

Stora bilden med Kristen:

>
När Kristen Stewart får veta att Stig Larssons första Salanderbok heter "Män som hatar kvinnor" på svenska blir hon till sig:- Oh, man, det är en mycket bättre titel. Den är så mycket stämningsframkallade, wow. Vi kallar den "The girl with the dragon tattoo", men de borde ändra den.

RSS 2.0