Back to HELL!!

Usch imorgon börjar skolan igen, jag som precis tyckte att det va början av lovet, men nix imorgon väntar helvetet igen;( Destutom blir det utvecklings samtal imorgon vilket är så himla kul...

Har precis ätit en sallad, orkade inte göra något annat eftersom mamma inte är hemma.

kisses

Haha vilket skämt

Jag kollade på melodifestivalen, men fy vilka dåliga låtar blev riktigt uttråkad så jag byte till family guy, och 2 och ½ men. Proglamledarna är ju inget vidare heller, mäns som bara kör på dåliga skämt och Christine som har tagit Hey babboribba till svt! Nej, melodifastivalen är rikigt dåligt i år!!



myskväll framför tvn?

Jag funderar nästa på att sätta mig framför tvn idag och se melodifestivalen, sådär lagom slapp lördag kväll, men nästa helg ska man nog hitta på något med natta, antigen blir det Jägers på fredag eller så har hon fest, hoppas hoppas. är riktigt taggad på fest nu, har ju inte festat sen nyår...


Kisses


färgen ur, inpacking i

Så nu har jag sjölt ur färgen och satt i lite inpacking isället, Precis vad mitt hår behöver nu efter en färgning. sitter och kollar lite runder just nu och lyssnar på lite musik. Har precis satt in lite pommes i ugnen, Mums!


(jag vet att jag är lite tråkig att inte ha några bilder då och då men jag hittar inget passande!)


Färgar håret,

eller ja, jag färgar utväxten. För e det något som är fult så är det en stor fet utväxt! Jag brukar färga var tredje vecka för att det inte ska vara fult, då har man typ 8 mm utväxt och det ska absoulut inte vara mer!

När jag färgar så andvänder jag MOOD 100 ultrablond, den är riktigt bra och billig(Y)



Varför jag inte har bloggat

är för att jag inte har haft ett jävla skit att blogga om..

Wow, iband kan ju lov vara så himla....

långtråkiga är nog det rätta ordet. Fan finns ju inget jävla skit att göra här ute i ödemarken. Så dagens stora fetta diss är där jag bor!!!


Jippi nu är det ju lov!!

Och jag har varit uppe i en timme redan, jag måste vara sjuk eller något! Nej jag vaknade 10 och kunnde inte sommna om så jag gick upp och tog en cappiccino. Men nu undrar jag vad jag ska göra idag? Jag orkar nog inte åka iväg någonstans, desutom måste jag spara pengarna till ny hårförlänging och mina nya tygskor,( det kommer 3 par nya i mars någon gång).

Föresten måste jag skriva om den filmen jag såg igår, Bitch slap. hahahha helt jävla sjuk! 3 st brudar som bara sjutter skalen av en massa människor och ljuger för varandra hela tiden. Jag skrattade hela tiden åt dom dåliga effekterna...hmm det va något annat oxå....Ja just det, SÅ JÄVLA DÅLIGA SKÅDESPELARE! men om man gillar att skratta åt överdrivet mycket blod och flatsex så kan ni se den(Y)



dålig bild...


Lugn söndag!

Jag började min dag med att gå ut lite och sen ta en cappiccino, mums. hmm, sen har det inte hänt så mycker mer utan sitter vid datan nu och kollar på en film som heter Bitch slap. får väl se om den är bra..;)


Jag vill ha sommar nu!!!

Jag är så fruktansvärt trött på snön nu. Så vem vill inte ha sommar nu? Hittade en härlig sommar bild från Varberg!



sommar!!!

Jag älskar Nelly.com

Jag beställde ju mina skor i söndes och fick dom i tisdes, gött eller vad?! och jag älskar dom sååååååååå häääääääääärrrrrrrr mycket:))) Sä snygga!


love them!!




lovelovelove...!

I'm back!

Dålig uppdatering denna veckan, jag vet!!!

men jaja, jag lever!!


sjuk



Usch, jag hatar att vara sjuk, nu ska jag göra mat, puss puss!



Hann inte blogga igår


Cha Cha bitches ;)

Igår var det alla hjärtans dag och jag tog ett bad med dyr olja från spa och hårinpacking, hahah så EmmyStyle? Sen gick jag bara och la mig för jag håller på att bli sjuk. har helt sjukt ont i halsen, och hostar typ hela tiden.

 Jag beställde även skorna från nelly igår, så kul det ska bli när dom kommer. Jag hoppas att dom är lika snygga som på bild eller ännu snyggare;)

Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på film så puss puss.



Fan!



Natta när du ser detta så ring mig!! Får inte tag på dig:(


Ett ännu par O-M-G!! ;)

Skit det är verkligen farligt för mig att kolla på skor för nu har man ju hittat ännu ett par riktigt snygga skor som man kan döda för! Jag vill ju ha båda två nu. Jag ska nog akta mig för att kolla på skor efter detta..;)

Vilka är snyggast? Ska jag köpa båda?


have2have.se för 598:-

14 cm inkl 3,5 cm platå. Mm me like


Nu har designen kommit!

Woho tack Becki för designen! Du är bäst!



O-M-G!!

Vill Ha Vill Ha Vill Ha!

köpa eller inte?


Från Nelly.com för 499:-


"Det är slut på veckan, det är dags för fredags myssssss!!!"

Finns det verkligen något härligare än tänka så? hihi. Kom hem för några timmar sen, lyssnat på musik och kollat på olika bloggar, och nu sitter jag bara och andas ut! Va ju skit trött imorse men det gick som tur över när jag gick hem 2,5km-.- så nu känns knappt min sömn lösa natt..

Blev och så himla glad när jag fick ett sms av mamma innan och sa att hon hittat mitt minnes kort (L) Ibland är mammor bara för bra<3

tog nån bild när jag gick hem dessutom. Toppen, idomin och allt ;)


Jag vill sova NUUUUUUUU!!!

Så klart så har jag inte sommnat idag heller, blir man förvånad? NÄÄ! Jag är verkligen skit trött och jag trodde faktiskt att jag skulle dö när min klocka som vanligt ringde 05.10 och jag aldrig hade sommnat igår. Det har hänt förr men inte när det har varit skola dagen efter;(

I dag ska vi dansa!!! Kul, jätte kul ju...




FAN, döda mig nån!


Sitter och kollar på Vampiers Diaries!

Ärligt talat så värkar den serien heltsick, sick, sick och alldeles, alldeles UNDERBAR!! hahahha;)

I alla fall så började den idag och dom visar två avsnitt, så checka in den:D


Kommer inte på någon rubrik;)

Ja, ialla fall så körde vi andra delen av nationella provet i sv, skit jobbigt!! Senare hade vi svenska igen (har hafy sv och ma idag!!), där kollade vi på filmen Slumdog millionaire, i för säg så hann vi bara kollas på halva men resten ser vi morgon. Usch ska jag vara helt ärlig så tycker jag att det är skit jobbigt att kolla på, dom gör ju allt för att överleva och dom är faktiskt riktigt duktiga skådespelare fast dom inte är skådespelare. Nä nu vill jag inte tänka på det!!

Direkt efter skolan så stack jag till frisören och klippte mig. Jag kan ju säga så här att jag samma besked som dessie, Mitt får är förstört;( så nu måste jag vara jätte försiktig och inte bleka det utan bara utväxtten men det ska jag nog klara;)



 

blir en snabb uppdatering idag;)

Vi har ju haft nationella prov i sv idag, ändå ganska sjukt att precis alla nior satt idag och gjorde det provet.
men ja, jag orkar inte skriva mer om det just nu för nästa kommer på torsdag!

Kissies


Mmh, första gången jag gillat matte boken!

Första lekktionen så hade jag matte och lagom trött som är för man inte fått en blund sömn inatt (oxå), så använde jag min kära matte bok som kudde;)

love it! hahhah;D

Annars så har dagen varit dryg utan min natta;( Det som gjorde min dag var att sola;D ME LIKE! och i morgon har vi nationella prov i sv-.-

kisses<3

 


nu är allt borta;(

känns som jag har så lite hår kvar nu;(

Nu ska jag kolla på film puss på er!



gammal bild;)

AJ!!

Sitter och drar ut hårförlängningen nu och det gör så jävla ont..aj aj!! Jag hoppas på att få¨ut allt idag så jag kan färja det ordentligt imorgon så kan jag nog använda mina clips så länge tills jag sätter i mitt andra hår. men jag ska nog ta i lite inpackning sen oxå(Y) Men nu har´jag god lust att slitta av altihopa-.-

kisses:*


jessiesjoqvist.blogg.se har en tävling!!

http://jessiesjoqvist.blogg.se/2010/february/tavling-tavla-nu.html#comment

gå in på denna sida och var med och tävla om 3 GOLDENBAG, gött som fan;)


Du tävlat om bland annat:
  • Lösnaglar från Depend värde 100:-
  • Två nagellack värde 140:-
  • Smindosa ifrån ISADORA värde 149:-
  • Kroppslotion värde 49:-
  • Fructis Hårspray värde 49:-
  • Nivea Hair shining värde 69:-
  • Mascara Maybelline värde 139:-
  • Mascara ifrån YRIA värde 89:-
  • 2 läppglans från Yves Rocher värde 90:-
  • 4 Ansiktsmasker från Make up store värde 215:-
  • Armband ifrån HM värde 49:-
  • Loréal Paris Roll On Foundation värde 129:-
  • Ögonskugga make up store värde 129:-
  • 2 Kajalpennor värde 100:-
  • Ögonbrynsrakare från Make up store värde 79:-
  • Ansiktsrengöring Loréal värde 79:-
  • 4 Halsbnad från Bland annat Guldfynd och Guldmagasinet värde 489:-
  • Håraccessoarer från HM värde 120:-
  • Björn Axén Hårmousse värde 89:-
  • En hemlig present köpt på MAKE UP STORE värde 399:-

  • orkar inte blogg just nu...

    Trött, Ridit två hästar idag..-.-

    TTYL


    Sleep over party med natta;P

    Man får väll passa på när man slipper skolan nästa dag eller vad?? Ja men i alla fall så ska typ halva skolan till branäs ikväll och resten ska ha en aktivitets dag istället.. Jag och natta ska vara hemma och rida våra hästar;) hahahah nä men jag ska faktiskt rida Bella (min syrras häst), som jag red ut med denna helgen. Det har jag glömt att berätta här men hon typ skena med mig och sen kasta av mig vid ett annat tilllfälle (häst jävel). Man landa i alla fall mjukt;) hahahha. Men till sak nu jag och natta ska i alla fall ha jätte mysigt och kolla på film natten lång;) och jag lovar att bilder kommer..;)

    kisses

    Tidigt sim f*n!!

    Nu är ju klockan lite över sju och jag har redan hunnit fixa mig helt och hållet om 35 min sticker jag till skolbussen. Inte konstigt att man är trött va?:O Och jag känner mig precis likadan som igår när jag la mig, TRÖTT!! så är det när man vaknar 5.10-.-' jaja vi går i alla fall inte i skolan imorgon så jag och natta ska ha "sleep over party" ;) berättar mer sen...


    TTYL

    har fan inget bra att skriva.

    Som sagft så har jag inget jätte bra att skriva(!!!). Har ju varit en sjukt dryg dag men nu är man hemma!



    Långlånglångdag

    Jag HATAR verkligen Onsdagar, då det är då alla tråkiga ämmnen är och inte har ett ända "bra" ämne.. nu har man typ bara so, eng, ma, suck asså-.-'. jag får väll ta mig igenom denna dag oxå dårrå. Och en annan sak oxå nu när det ända ska komma så jävla mkt snö kan den väl göra någon nytta och snöa in en där hemma så  att man slipper sånna här tråkiga dagar;)

    Jag visste det!

    Jag viste från allra första avsnittet att JACKIE skulle ta hem hela skiten, hon är ju bara så jävla bra. Ni som inte fattar så snackar jag om paradise hotell som hade final igår kväll och så klart satt jag bänkad framför tvn, Jackie vann tillsammans med Patrik och dom valde att dela på pengarna. Tvåa blev Christoffer (en annan favo fast skulle varit med Anneli) och Erika, tyvär så gillade jag inte Erika för fem öre, och har aldrig gjort. Tycker att hon är så otroligt falsk och svek Stefan rigält när han åkte ut.

    Ett stort Grattis till Jackie och Patrick:D<3



    Ett måste ha!!!

    Silvershampoo<3....Något jag måste köpa så fort som möjligt, för mitt hår är verkligen GULT!!!! och ja gult är ju fult;) Jag vet inte riktigt vilket jag ska ha än kanske det här.. På söndag blir det ut med detta håret ia alla fall, skönt! Sen bleka det riktigt mycket så ALLT får färg nu ;S Sen i med det nya löshåret så fort som möjlit eller något tror jag använder mina klipps så länge ;D

    kisses bitches

    TTYL<3


    Seg uppdatering- Jag vet...

    Jag fick en hjärn skakning förra måndagen så jag har inte fått sitta vid datan pga det. Ja och sen fick man ju inte en chans på datan i helgen efetrsom Elise var hemma-.-' Så jag får väll skylla på det.

    Just nu är man ju så jävla trött just nu så jag håller på att somna. Idag så har jag fixat min gymnasie ansökan och det blev Vipan i Lund, Berga i eslöv och Lineaskolan (:S namn??) i hässleholm. Jag har ju valt hotell- resturang och ska bli bartender sen :). Efter sklan så tog jag en 18 minutare, så skönt!!! Kände mig så blek och tråkig nu.

    Nu ska jag kolla lite olika bloggar nu;)


    Kisses

    RSS 2.0