Sad day.

usch vilken usel dag detta har varit. Till att börja med så är lovet slut nu och det är skola imorgon igen, tyvärr. Sen har jag fått reda på att en av mina favorit band har splitrats :( Det är inte särskilt kännt här i Sverige men ni kanske har hört talas om dom, det är i alla fall Girlious. Älskar derras musik och Nicole är den enda som är kvar och ska nog försöka bygga upp den igen men med andra artister. Nathalie ska göra en solokarriär och tror nog att Chrys ska göra det samma, sorligt att se något bra försvinna... :(









Godmorgon...typ?

hehe har varit uppe ganksa länge nu, fakitskt sen halv sex...Don't ask. Denna veckan har gått alldeles för snabbt. Känns som man precis var i skolan och nu är det dags igen :( ska njuta av dessa 2 dagar nu, iför sig har vi ganksa många lediga dagar snart :D


Joyride



Det funkar igen :D

Förövrigt borde alla se step up 2 och 3, inte alls som ettan utan helt annan dans som är rikigt grym!

nattinlägg.

Nu tänkte jag gå och lägga mig och rikigt njuta av att inte stiga upp före 12 eller kanske 1..? ;) heheh såååååååååå skönt med lov nu och ska försöka att blogga lite mer eftersom det är vissa som kollar min blogg hela tiden men inte får några inlägg, ska klart bättra mig. Måste fixa så man kan lägga upp klipp från youtube oxå men om det inte funkar hemma hos mamma heller bytar jag nog till något annat än blogg.se, så jävla trött på dom nu.

sov sött ♥

nytt i gardroben.


Svart flätat skärp från HM
Rosetter och armband från lindex
11 ringar från HM


Solglasögon från Bianco


Tröja från HM


Jätte söt tröja från HM


Halsband från ur och penn.


smink. det man inte ser så bra är eyeliner från loreal, skit bra faktiskt och lätt att ta på.


Klocka från Regal, love it! <3



Halsband och nessesär från Bikbok


Från gina


från Bikbok


Bikbok


Från gina.

+ 3 tröjor och ett par jeans som jag har glömt fota :)
(Mina kompisar tycker jag har ett problem för jag shoppar för mycket, men så farligt är det väll inte. vet många fler som shoppar mkt mer än mig..)

På bio.

Kommer snart vissas sjukt mycket bra på bio:

Burlesque
Går redan.

True Grit
Igår.

I Am Number Four
Den 25 mars.

Sucker Punch
Den 8 april

Scream 4
Den 15 April.

Fast Five
Den 6 Maj

Pirates of the Caribbean: I främmande farvatten
Den 18 maj

sen lite fler som inte kommer vissas på bio i svergie tex Beastly med Alex Pettyfer ;)

Jag hatar blogg.se!!

Varför går det inte att lägga in video från youtube nu då???

Bloggtorka

Det har verkligen varit skönt att inte blogga ett tag nu, måste lägga ner jävligt mycket energi på skolan hela tiden nu för tiden och sen vill jag ju vara med mina kompisar ;) Nu är det lov och ska försöka ta igen lite då :)


inte mitt år..

pallar inte med halsfluss :( tandställning på måndag, blöbläää vill inte!! Nu ska jag kolla på serien What i think about you, rekomenderar den starkt, skit rolig och bra ;)


RSS 2.0