JUst nu

Sitter jag helt oväntat i malmö hos mina kusiner. Verkligen bara en impuls sak som bestämmdes för två timmar sen typ. snart ska vi åka iväg och handla smink. Är stort behov av både mascara och blekmedel får hoppas jag hittar det blek medel jag vill ha ;) Imorgon möter jag upp elise och dom som ska med i lund :)






puss så länge!

ikväll går sista!

Har ni sett C.s.I triologin som gått nu måndag , tisdag? Ikväll går sista avsnittet och jag skulle kunna tänka mig att det går i Las vegas eftersom dom redan har varit i Maimi och New york. man får ju hoppas att dom tar fast äklet snart !

men i alla fall så älskar jag dessa bilder på csi-tjejerna :)


helgens planer!

ja jag skrev ju ihår att jag skulle ha fullt upp hela helgen.

Imorgon ska jag, Elise och Melle (tror jag) shoppa på nova. AWsome! behöver lite nytt nu, tusan att jag skulle slösa pengar på skor och löshår ;)

Fredag och Lördag (kanske söndag) så ska min klubb (HÄsthagensRyttarFörening) anordna en helgtävling som pågår från fredag till måndag. Och jag brukar alltid stå i caferiterian, det är hur roligt som helst och det kommer till och med folk från danmark. Tyvär så är det ovanligt få som har anmäly sig i år men det ska nog bli kul ändå :) 




bella och elise ska vara med :)

jag lever;)

Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera nu den sennaste veckan och det är för jag har varit magsjuk, inte kul! Sen hade vi inget internet. Men nu är jag tillbaka:D


Denna veckan är det ju påsklov och har fullt upp hela helgen:) ( berättar mer om det imorgon)Imorgon måste jag ner till byn ocg köpa hårfärg. DEt är verkligen p¨å tiden att färga uttväxten om man säger så. Har äntlugen fått tummen loss och beställt hem lite hårförlängning så det borde komma vilken dag som helst :D


Nu ska jag gå och lägga mig, puss på er!


make-love-not-war-models-women-steven-meisel-7



älskar bilden...

sjuk :(

Not nice, så jag bloggar inte idag...

nu ska jag sova!

mår helt sjukt illa så jag går och lägger mig nu!

god natt!

Jag blev inte besviken :D

Vi kom typ precis hem från lund, skönt att vara hemma igen. Imorgon är det skola igen(bläbläblä), men bara fem dagar kvar till lovet och det är verkligen super :D

Sen filmen. Jag kan säga att jag hade för väntat mig så mkt av den här filmen och jag är inte besviken. Den var verkligen jätte bra och som vanligt gör Jonny depp ett super jobb och är helt suverän som "the Madhatter". Älskar verkligen det namnet;) Tim Burton är ett geni!  8/10 (Y)

Har även skapat en ny katogori med veckans filmtips och självklart är Alice i underlandet veckans film;D



nu blir det iväg på bio :D

NU ska jag sminka mig och sen bär det av till lund där vi ska se alice i underlandet, har helt sjukt höga förväntningar på den och jag bara älskar tim burtons filmer. Det är något speciellt med dom, typ alla färger och ja.. allt helt enkelt, hörs när jag kommit hem från lund :D


why don't you get a job?

Jag svär jag har älskat denna låt hur länge som helst! lovelovelove<3


BÖNA!<3

Fick äntligen den efterlängtade sömnen inatt och jag sov faktiskt till 14.30 idag, grymt skönt om man säger så:D

Idag kanske det blir bio ller tar vi det imorgon, vi får se hur det blir. Men just nu har jag lite bloggar jag ska kolla och facebook, tror även jag ska kika in på min bdb idag?;)





saknar dig<3

blir en snabb bloggpause

Från new moon :D Jippi pappa köpte den åt mig idag och där är helt otroligt mkt extra matrial som jag precis har gått igenom, OMG liksom helt sjukt mkt bra bakom kulisser och sånt, nä nu ska jag återgå till filmen :D




BTW, detta är mitt hundrade inlägg ;)

Slutet på torsdag betyder...

Att det är fredag imorgon :D

Har inget särskilt planerat i helgen utom att jag kanske ska gå på bio, funny funny! Måste även ta igen lite sömn från förra helgen ;S Men just nu kollar jag på vampire diaries. sjukt bra (Y) Och han som spelar demon är sjukt snygg!



Damon-Salvatore-the-vampire-diaries.jpg vampire diaries. image by andthejonasbrother

ahahhahahahhahahah

Hahahha fy fan vad jag skratta när jag såg det här! x'D





undra om han är seriös ?;P

7 skoldagar kvar

kom just på att det bara är 7 skoldagar kvar till lovet!, längtar ihjäl mig!




grymt cool<3

varför är dom farligaste sötast?

Är det något jag är facinerad så är det två olika djur, haj och tiger. har alltid tyckt dom varit så vackra men problemet är att dom är farliga :( skulle gärna harf en tiger här i soffan med mig just nu :D



Siberian Tiger
vita tigrar är dom vackraste!!
tiger
checka kroppen! sååååååå vacker!
Hajskräck
beautiful!




VACKER MEN FARLIG!









mjauu;)

dagens "facelook"



blä blä blä

heregud vad tröögggg dag. vi hade np stort sett hela dagen, inte kul. Och va är allas problem igenligen? börjar bli jävligt trött på alla nu! GET A LIFE!!


snart bär det av till skolan

Och direkt på morgonen har vi nationella prov i engelska (y) Great!

hörs när jag är hemma!

orkar inte skiten mellan er!

idag följde fager med hem och vi satte på en film som jag råkade sommna till, sen vaknade jag till och sa ojdå jag somnade nog och 10 sekunder senare sover jag igen xD men det är nice!


 nu ska jag sova igen, pussen!


sletennn!!!

idag ska man gå och lägga sig tidigt så man kommer upp imorgon. Det va ju fest igår fast vi blev bara fem, så jävla drygt att folk bara svicker hela tiden, men roligt hade vi i alla fall! bea och philip somnade på soffan typ vid elva tiden(?) och så skrev vi en massa saker på dom och så, sjukt kul. vi blåste upp kondomer och tog i sönder dom och la dom i derras ficker och knöt två runt benet och en massa mer. sen åkte dom hem vid ett tiden och då var det bara jag natta och sebbe kvar så vi satte på två filmer och typ satte på ab så 2 sekunder vissas hur många gånger som helst det satt vi och flumma åt hur länge som helst, haha xD. jag tror vi gick och la oss vid 6 tiden eller något sånt så man har inte sovit mer en timme typ(Y).

sjukt trött nu och det blir inget mer skrivandes idag ;)

pussen.

haha vad gulliga vi va!

nU sk ajag börja göra vid mig och desutom dricka en kopp kaffe, gött som fan, hörs kanske innan jag åker puss på er ialla fall ;)




Omg vad gammla bilder jag hittade på mig och natta, typ sen 7an eller något ;O (vi är så tighta eller hur nattax'D)

Parteyy!

Blir bl.a dessa låtar ikväll;)

fett nice


God morgon

Eller ja vad man nu kn kalla det har precis duschat och rakat benen, sen kör man till höör och plockar upp några människor sen blir det av till natta, just nu sitter jag och bestämmer vilka låtar jag ska ladda ner till ikväll.

hörs!

hur ska jag kunna somna

Jag är helt sjukt hyper och kommer nog inte att kunna somna ;) jag ska nog sluta att lyssnat på musik nu för jag blir ännu mer hyper av den;)

Hörs imorgon!

taggataggataggataggatagga!!

imorgon blire fest och jag taggar som fan! lyssnar lite på sån här musik och älskar denna låten :D




Fler som inte ska bort




svårare än jag trodde

vår data börjar bli full så jag håller på att ta bort en massa bilder och nu har jag kommit till twilight mappen och det är verkligen svårt att ta bort där för man har ju sparat dom av någon anledning ;/ men det ska nog gå;)



Kärlek,

kommer aldrig ta bort denna, så himla fin<3

ett av tre har kommit ;P

Nu har ett par av mina nya tygskor kommit sen kommer två till ;D jag har beställt ett par vita, svarta och gråa och det är dom gråa som har kommit, gött!



dom är skit stora;S


usch vilket tråkigt väder det är idag...

Man blir ju helt deprimerad. Sitter så jag kan kolla ut genom fönstert och det är verkligen inte "vackert". Dimmigt och en massa snöblask:( orkar vekligen inte detta väder längre, är jätte trött på det och vill ha sommar, hoppas inte det är så himla halt idag som det var igår då det inte ens gick att köra moppe, däcken bara slirrade och jag har ju inte en så bra moppe med bra däck;)


(nej usch nu ska jag inte sitta och kolla ut blir ju bara deppig och negativ)

Kisses

Ojojoj vad kul jag har!

har precis gjort lite so och sitter nu framför datan och kollar igenom alla bloggar och facebook, snart hade jag tänkt göra en sallad lagom till vampire diries(Y) Är även riktigt taggad till nattas fest på lördag, gött.

kisses bitches!

bilderna jag lovade

igår va jag ju med natta och här kommer några av våra flumm bilder;) och ja vi hade lite pen krig;)<3

älskar dig natta<3





 yeah This is hustler bitch! vi köpte två såna till på lördag:D


hmm helt segt att ladda upp bilder;S så det får bli dessa så länge;D




AAHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!

jippi nu är den första teesern ute och imorgon kommer hela trailern!!!


Jag har en tanke

Om det här med Albert Einstien. Vi läser om andra världs kriget på So:n nu och idag pratade vi om einstein och hur han upfann atombomben. Det fick mig att tänka till lite.

Albert själv är ju jude och är ursprungligen från Tyskland och han skrev ett brev till U.S.A om en ny slags bomb (atombomben) efter det vet jag inte vad som hände men dom tog väll in honom till U.S.A + en massa andra forskare. Så började dom att jobba på bomben där men det tog ju längre tid än dom trodde och dom blev rädda(?) att dom aldrig skulle få nytta av bomben innan kriget skulle ta slut. Men dom blev ju färdiga då när det bara var U.S.A och japan som krigade tror jag? Jaja i alla fall så släppte dom ut atombomben över Japan och massvis av människor dog av det, en massa oskyliga människor!

Jag tycker detta är hemskt att Albert Enistien kallas ett Geni när han igentligen är den största mass mördaren någonsin. Någon som förstår hur jag tänker?



Atombomben!

det blev natta idag.

Och det kommer förmodligen bilder från det imorgon för orkar inte lägga im dom på datan ikväll. vi hade i alla fal satans kul och vi kollade på up, hahha den är ju bara för go;)

snart börjar desperate housewives och det gillas, så bye bye för i dag;)

Great!

Bloggade inte igår för internet var helt klöddigt:( Började i alla fall köra moppe igår och det gick skit bra(Y)

skriver mer sen:)

Hemma igen

Kom hem från malmö för lite mer än en timme sen, kunnde inte blogga där men skit samma. Är hemma hos mamma nu och så klart så glömmde jag mina nycklar hos pappa så får klara mig utan dom i två dagar, kommer jag överleva? Svar; NEJ! NYclar och mobil( och väska) är mitt liv och jag kan inte leva utan dom, jag får skylla mig själv!

Ska börja göra mig i ordning nu och gå och lägga mig, imorgon är det skola-.-


åker till malmö

Det blir malmö ändå, hörs där;)

Malmö? nej pallar inte!

Orkar verkligen inte åka ner till malmö idag så himla segt, tar ju typ en timme att köra, får se hur jag gör hoppar i alla fall in i duschen nu så kan jag bestämma mig senare..-.-



Värme

Fryser, hoppar snart in i kaminen!


Yes;)

 Nu får ni två dagens låtar för dom hör ihop, för båda kommer från fast and the furious; Tokyo Drift. Japp jag är helt besatt av dom filmerna:)) love it. Den six days är så himla bra! Den andra ( Teriyaki Boyz) är en ganska cool låt till partey;)




(gillar igentligen inte japanskt, men den är lite häftig, spc i början;))

partylåt;)

Gammal låt men riktigt bra! blir helt sugen på att festa när jag hör den;D



digga den<3

dödligt vapen 4 med pappa

Har precis varti där nere och ätit och så kom jag och pappa in på andra världs kriget som vi har i skolan nu. Sen började vi prata procent så nu börjar fatta lite;) Snart så går dödligt vapen 4 på tv och det blir den ikväll, nice. först ska jag kolla alla saker på datan och lyssna på massvis på musik, har gjort en ny kategori som heter dagens låt som jag tänke lägga upp en låt lite då och då som jag gillar(Y) Blir nog en i kväll;)

puss så länge.



mums, vill ha nu! ( från när jag handlade till mig och natta)

slutar snart:D

Jippi har knappt en lektion kvar nu sen bär det hem till pappa, skulle igentligen bli jägers ikväll men natta kunnde inte och min syrra var juu inte jätte glad på mig att jag skulle till "hennes" jägers så jag skiter i det. Har då i stället datan för mig själv och det är fett nice!

hörs när jag kommer hem eller efter jag har fixat mat till mig och pappa, vi får se;)

a big fail!

Fy var verkligen sur imorse så jag vet inte var jag skulle ta vägen, bara för jag hade glömt mobilen hemma, trodde jag-.- Sen när jag kollar kollar runt i min väska så ligger den där och jag blev så himla glad, det räddade verkligen min dag! Naw stackars mamma fick ta all skiten;P

Pain in the as

Idag ska jag nog varna alla för mig. Är vekligen jätte irreterad och jävligt trött så den som kommer jävlas med mig idag, BACK OFF BITCHES. Är vekligen inte på humör för att små jävlas och har nog pms eller något. Och allting gjorde ju saken bättre när man upptäcker att jag glömt min mobil hemma. så nu ka. Asså jag kommer inte klara denna dag utan den, känner sig helt handikappad utan min mobil.


Usch Äkliga dag försvinn!

bond tema?



Jag har verkligen kommit in på det här med bond låtar;)
 vaf tycks om denna då?

Tripp, trall, trull

Hahah jag och natta var helt sjukt flummiga idag, bara så ni vet;) Nu kommer inget mer spänanade att hända idag förutom Greys och True blood börjar ikväll. Sen har jag tre riktigt tjusiga finnar på rad i pannan och dom är verkligen såååå fina!

pusspuss

det blev kemi:D

Vi fick idag reda på att det blev nationella prov i kemi och inte i biologi, vilket jag är riktigt lättad över för jag suger på biologi och är mycket säkrare på kemi, hmm den nya Einstein kanske eller nej han kankse är fysiker?;O

hörs när jag kommer hem och flummat sönder med natta;D<3

första klar, fyra kvar...

Nu är min första lektion slut men sen har man bara tråkiga kvar. Vill hem! Efter skolan förljer MinNatta hem till mig och är där en liten stund sen ska hon vidare till sin boyfriend och sova där. Jag ska plugga lite so tror jag.

Hörs senare<3


silver shampoo

Mamma har fixar ett silvershampoo till mig från matrix som man nog ändast kan köpa från en frisör? Och det är riktigt bra, om man fördelar det jämt ;O. Kostar i alla fall 150kr:)



fy vad trött jag är!

Tror nästan att jag ska sova en liten stund nu, är riktigt trött! Kan ju inte gå och lägga mig tidigt idag eftersom alla pogram som är ett stort måste är idag. Bl.a Dating in the dark, Desperate Housewives och Cougar town. Och imorgon börjar True blood igen:D



hoppas det blir en bra tisdag

Fy vad kallt det var i morse man frös ju rumpan av sig. Jag får hoppas att det blir varmare under dagen, det kom ju lite mer snö igår och man kan ju undra vad jag har gjort för fel för att förkänna detta?:O

Efter skolan igår så stack jag hem till Becki. Vi kom fram till att vi inte hade varit på helt sjukt länge, hahah. Hemma hos henne så visade hon hur man la upp youtube filmer på bloggen, sjukt bra(Y) sen satt vi och tesade lite olika bakgrunder till bloggen och vi kom fram till den här. Sen satt vi och väntade och kollade på en massa gammla bilder och vidios, asså som becki sa om någon skulle se dom så skulle dom tro vi va sjuka i huvudet..;) fy vad vi skrattde, jag var ju riktigt kodum då oxå och sa riktigt korkade saker, hahah det va tider det. Och oj vad jag saknar det!<3

Sen stack jag till skolan och hade utvecklingssamtal, och det gick bra! Jag har förbättrat mig, bara lite i fysiken nu..;) men det ska väll till och med jag klara!

skriver lite i bloggen senare idag oxå, och måste lägga upp bilder på min nya frisyr;)

kisses

die another day



En av favoriterna nu!?

Äntligen!

Gosh, vad det har regnat inatt, så skönt det kanske betyder att snön kommer att försvinna nu?! Hoppas Hoppas Hoppas! Jag kanske kan börja köra redan nästa vecka och det är gött som fan, sova nästan 2 timmar till på morgonen. Jag var tvungen att testa så min moppe startade nu efter det har varit så kallt. trodde att jag skulle få stå där skit länge men den startade typ efter bara några minuter! tur det i alla fal:D

Nu ska jag snart sticka iväg till bussen som går till helvetet, buhu!

Puss på er så länge!

RSS 2.0