I don't think you understand.

But it's dosen't matter.



pallar inte min dag.

Har haft prov hela dagen i varmkök, först teoretiskt där jag inte har någon aning om hur det gick än. Sen praktiskt i köket där jag fick mvg i 3 saker och vg+ på en, så känns ändå bra. sen på engelskan hade vi typ "prov"  oxå. sen började det riktiga helvetet... jag hoppade på fel tåg p.ga. fakking skånepisstrafiken som har problem att medela om spårändringar.... så kom till hässlehåla. så va hemma mer än en timme efter än vad jag kunnde!

har haft utveckingsamtal oxå idag, och enligt mac värkar allting bra. Känns bra när Anders i varmköket berömer en hela tiden :D




Min nya mysiga halsduk :)

ny musik

Blir galet glad av den här låten och tror jag har fått dom flesta i klassen att sjunga på den ;P



Äntligen har the ting tings kommit ut med ny musik!! älskar det!



Made of, galet bra!





haha bästa videon!

Vill ha!

Va inne på timberland i fredes för Elise köpte dom höga klassiska kängerna där. Hittade riktigt snygga skor där, vågade inte testa dom för då vill jag väll bara ha dom mer och just nu tillåter inte min ekonomi det, först ska jag satsa på ett par canada snow skor ;)


galet snygga! 1799;-

längesen:P

Har inte suttit vid datan något dom senaste veckorna så därför har det inte blivit något att läsa för er, men därimot har jag pluggat och shoppat en del :P


lite halsband :P


armband och halsband ( behöver inte köpa halsband på ett tag nu...)


blondfärg ;)


Ny skorta :D
Byxorna köpte jag oxå men har lämnaty tillbax eftersom dom va jätte obehagliga, har hittat andra snygga nu som jag ev ska köpa :)

har köpt ny vinterjacka oxå, ska fota och lägga upp :)


powernap

Nu ska jag gå och ta en härlig powernap i någon timme, sen måste jag sätta mig med lite skolarbete för ikväll är det desperate housewifes :) Tagga skolfoto imorgon!


igår när vi kom till skolan fick vi veta att vi inte hade några lektioner så jag och beah och några killar från klassen stack till nova, blev lite shopping som jag visar när jag orkar vilket inte är nu.. :P

puss


Speedwaykväll.

Sicket toppen humör jag hade i fredes, fick jätte mycket beröm av min köks lärare vilken va underbart! Sen på kvällen träffade jag ju det gamla "stall gänget". Riktigt trevligt att bara sitta och snacka skit och gamla minnen, roligt att kunna påminna varandra. Vi har ialla fall bestämt att vi ska träffas igen väldigt snart!

Igår blev det hamma kväll med speedway finalen, skit vad spänande men Andreas Jonsson tog ialla fall silver med 2 poäng från Hampel ;) Lite synd att dom fick avbryta efter 16 heat menmen..

HAT-TRICK FOR HERBIE?

Ja jag är en speedway tönt....

God natt

Tänkte bara säga godnatt, för nu blire sängen för denne chey. Vet inte riktigt om jag kommer hinna blogga imorgon, vi får väl se vilket tåg jag hinner med ;)


Tänkte bjuda på 2 pepplåtar

danmm så heta...;P



tjejträff

Nu ska jag snart göra mig klar för sängen, måste vara utvilad när man är i köket imorgon. Imrgon ska jag vara på köttet igen och vi får hoppas att det inte blev som föra veckan vilket blev kaos... Efter skolan ska jag bara snabbt hem om och fixa mig sen sticker jag till malmö med sis och så ska vi träffa lite gammla kompisar vi va med på ridskolan när vi va mindre, ska bli skit kul att träffa alla igen! :)



hehe vet ni förresten hur många som har frågat mig om jag har gjort något med mina läppar? Många! :P

jag gillar inte höst...

Igår va det väldigt lång dag. Slutade vid 5 och va hemma runt halv 7 så då fixade jag bara något snabbt att äta, sen gick jag och la mig så därav ingen bloggning igår. Idag har jag varit hemma för det va vipanloppet och när jag vaknade öste det ner (fast det gör det fortfarande..), så kan väll inte säga att jag blev super sugen på att lunka 8km i piss regn, så valde att stanna hemma. har hunnit plugga lite och kolla lite vampire dairies s 3 ;)

Nu ska jag fixa lite lunch och sen dammsuga lite ;)



MIddan i lördes


Förrätt: kronärtskoksoppa med kantareller.


varmrätt: oxrygg med potatis och rödbetor


Efterrätt: pannacotta med hallonsorbet och björnbär.

Hur gott som helst!

Just nu.

Just nu sitter jag och lyssnar på NRJ och pluggar till ett prov imorgon, Näringslära. Kan säga att jag sitter och tänker på allt annat än det. Tycker det är jätte jobbigt med alla framtidsplaner och blabla... Känns som man har så sjukt höga förväntningar på sig. Det är väl så när man har ett äldre syskon, lite att man vill toppa dom och sånt. Ska jag lyckas med eget förtag sen? var ska jag bo? Kommer jag våga att sticka till LA efter skolan? Ja ni ser jag koncentrerar mig på allt annat än näringslära.

Ska väll ta en jogging runda nu så kanske jag kan plugga lite sen :)


Nu är det roliga slut

Så helgen är över nu och imorgon är det tillbaka till skolan, dock har man ju bara en lektion så det är ganska så chill. Och på torsdag har vi inget kök utan vi ska springa vipanloppet, så det blir oxå en kort dag. Nu ska jag köra hem till mamma.

Hörs imorgon. Ska lägga upp trerättersmiddan då för det gick inte lägga över från mobilen.."/


slänger in en gammal bild från 9an, shit! Förendrats??

Click

Har precis kollat på Click, den får mig alltid att böla, helt otroligt..;) Älskar Adam Sandlers komedier. Mina favoriter är Grown up's och benknäckargänget: krossa dom. Så tänkte rekomnedera dom till er eftersom dom alltid får mig att skratta :)







vampire diaries säsong 1

Har föresten köpt den första säsongen av vampire diaries. Helt klart en av favoriterna. Ser ju en hel del..;) Imorgon börjar allra sista säsongen av desperate housewifes, helt sorgligt. Tror det va den första serien jag började följa, så det är ju ett tag.

Ialla fall hoppas jag på fler säsonger av VD :D 


Vad som spelas nu

Get back - Alexandra stan


När jag går ner - Norlie & Kkv


Smoke weed everyday - snoop dogg (remix)

mmm av den här får man lite minnen av sommaren :) (Tack till isabell för påminningen :P)






buhu hösten är här.. :(

En outfit


shorts bikbok
shorta gina
klocka regal
halsband hm & bikbok
ring hm
hår beatynet.se hehe ;)


vad jag inte har bloggat om...

Bloggen har kommit lite efter nu dom senaste veckorna, blev sjuk, halsfluss för att vara exakt. Inte speciellt kul... Mina induviduella val är nu ändrade till engeksa b och tävlingsmatlagning. Saknar teckenspråk dock :( vi har även haft en klassdag då vi bowlade och käkade på entre efter. förra helgen tillbringade jag med min kära släck i en stuga i jocksborg som vu alltid gör varje höst. Sen har det väll inte hänt så mkt mer antar jag. Imorgon är LEDIGA, övernice!

Lite shopping har det blivit ialla fall ;)


Depend nagelack
MNY nagellack
MNY läppbalsam/glans (Absoluta favoriten!!)
lumene läppstift
Conciler från viva la diva

Neutralla nagellacket HM
Korsring Gina
Böjring HM

I’d have to tell myself “In every scene there’s a perfect plan”



And dark is dark
So the stars have a place to shine

köpte några produkter

köpte lite av vad kag fick på min behandling. en papaya peeling, ansiksvatten och olive rengöring!


I give love to others But I give myself hell

Riktigt härlig helg måste jag säga. Helt underbart! Fredagen va ändå gaska chill när vi va i köket och gjorde mat till oss själva och sabinas och ML klass, och sista lektionen fick vi bara en hemuppgift så slutade tidigt, så det blev hem och packa lite sen myskväll hos bästa beah kolla lite tv och körde ner till byn och köpte lite godis och ordnade en jätte god middag! sen somnade vi soffan ;) men åkte hem runt 12 så fick jag packa det som inte va klart.

Vid 7 på lördagsmorgonen åkte jag, mamma och några andra till Torekov spa och hotell, direkt när vi kom dit, ungefär halv9 satte vi oss i relaxen och jag råkade somna och vaknade lagom till min ansiksbehandlig kl 11. åt god lunch sen satte vi oss i dom japanska baden utomhus, helt OK! solade lite (helt sjukt att man kan sola 1 oktober i bikini!!) sen tog jag en sväng på gymmet. sen fick vi en helt underbar 3rättersmidda (visar sen). Så idag började man dagen med en ljuvlig frukost och sen i japanen ;) hade riktigt trevligt och känner mig som en helt ny människa!

Gå in och kolla på hemsidan här, tog tyvär inte så mycket bilder.. :/




inomhus japanen

utonhus japanerna


relaxen

(Bilder lånade från google)


så här såg jag ut när vi käkade :)



                                                +

RSS 2.0