you make me dance


Breaking Dawn

ahhhhhh!! nya bilder från BD läntar tills man får se lite klipp!!!




åhh vad jag stör mig att Irina är på bröloppet, det ska hon ju inte va...


Vem ska det här föreställa?? ingen vampyr ialla fall..



Hur ska detta gå till..?

bild
hmm..?
Dom andra är ju dock snygga :)

nytt, mjauuu!!



Skor från topshop



Converse


en till sån tröja, dock i annan större storlek, så den är skit stor, men mysig!


Ring bikbok
armband bikbok
klocka ur & penn


småskit från hm
Solpuder
lösnaglar
body splash i olika dofter
Och det allt står på är det allra första nummret at Elin klings tidning STYLEBY, jätte bra tidning om man är mode intresserad :)!

ÅHHHH blir så trött

FAn nu är något fel på bloggen (då är ju allt som vanligt) finns några inlägg under alla gamla som är nya, så det är bara att rulla ner så ser ni dom :)

Vill ha..?



Mums! speciellt dom beiga, love!

Nä jag ska inte ha skor! har andra viktigare saker att lägga pengarna på, typ som ett par vita converse skor och nytt löshår. och sen är det ju inte helt fel att shoppa lite oxå..;)

Min dag

har varit i köket hela dagen och haft skit roligt med moa, hehe har inte varit seriösa en enda gång, men har lovat att vara det imorgon ;P Just nu sitter jag i soffan och kollar på disney channel, hehhe, och väntar på att elise ska ringa :P

hörs!

deja vu


Söndag kväll

Sitter i soffan och kollar på film med mamma, ska nog hoppa i badet senare, skönt. Imorgon är det skola igen usch orkar inte, men får tänka att det bara är en vecka kvar till påsklovet :)




mmmm  är fortfarande fruktansvärt kär i dessa skorna

Kollade igenom gamla bilder

Och hittade denna på Linus, ganska så fräck ;P



Beställde lite från Cdon


One tree hill sesong 1,2 &6
Flicka & Flicka 2
American psycho
Svarta hingsten
Terminator: Salvation
Boken Gucci krigen

death race och death race 2

Älskar verkligen Jason Statham, en av mina favorit skådisar! En av hans häftiaste filmer är helt klart Death race.

filmerna handlar om att vinna 5 race så är dom fria från fängelset, men först måste dom akta sig för att bli dödade. Det som gäller är bli dödad eller döda. rekomenderar dom starkt!

mer info:

2012 – Förenta Staternas ekonomi kollapsar. Arbetslösheten slår rekord. Kriminaliteten ökar markant. Fängelsesystemet är nära en bristningspunkt. Privatägda företag driver nu all form av kriminalvård för en vinst. Terminal Island Penitentiary streamar en serie av Cage Fights live på internet. Fångar kämpar till döds, vilket skapar en tittarsensation. De är de nya Gladiatorerna och Terminal Island är deras Colosseum. Men som med den uråldriga folkmassan i Rom, blev moderna åskådare snart uttråkade. De begärde mer… varpå Death Race föddes.

Samma dag som han förlorar sitt jobb blir stålarbetaren Jensen Ames (Jason Statham) arresterad och felaktigt utpekad som hans frus mördare. Sex månader senare skickas han till Terminal Island, där han får ett erbjudande av den hårdhjärtade och manipulativa fängelsedirektören Hennessey (Joan Allen); medverka i Death Race – förklädd till den populära maskbärande (men nu döda) mästaren Frankenstein – och ha chansen till att bli frisläppt eller ruttna i fängelset för ett brott han inte har begått. Jensen tackar ja till erbjudandet. Men allt eftersom tre dagars racet fortgår, desto klarare börjar Hennessey’s motiv bli för Jensen och frågan är; kan den här annonyma mannen bakom en mask få sin hämnd och vinna tillbaka sin frihet?








2an hadlar om hur allt startade, rikigt bra den med!




Han är redigt snygg, den där Luke ;)




Kläder,kläder och kläder.

OMG har fan noll koll på mina kläder, ligger överallt på mitt rum, och använder inte ens hälften x) hehe



MIna nya jeans som syns där :))


heheh bombnedslag, typ...

Vad ska jag göra?

AHHHH blir galen på mitt hår!!! Är skit trött på min färg nu och det är verkligen dax att köpa nytt löshår, min vinterjacka sliter på det i nacken när jag har den på mig :( så vilken färg ska jag göra då? mörkare eller ljusare?? :S
men tror nog ändå jag satsar på ljusare :)


usch!

Ami :)


hatar att vänta..

Sitter just nu och väntar på att pappa ska komma hem med min mat :) Ridning gick sådär, vi red ute i paddocken så hon va lite spänd eftersom det blåste, men hon är jätte härlig att rida :) Elise tog lite bilder och sen tog jag lite bilder när hon red, ska lägga ut lite här snart men först ska jag äta :)

hörs senare!

God morgon.

hehe vaknade precis....fy fan vad skönt det har varit att sova :) Snart ska jag ut i stallet och rida amy, yey!( eftersom elise är bakis;))

bloggar efter om hur det gick :)

Vem e du

Eftersom jag inte har något bättre för mig så lyssnar jag på denna (väntar på elise), hahah älskar den, skit cool ju!



God natt ♥

Nu ska jag sova, eller ialla fall lägga mig och läsa lite. har varit en lång och dryg dag. Kom hem 2 timmar senare än vad jag igentligen skulle... Satt fast på tåget i en timme på den sträckan som tar 10 min annars. Sen va det inte ström till tågen från elsöv till höör, så hoppade av i eslöv. som tur va så va elise och hennes kompisar kvar där, till slut ködre melles pappa oss hem, otroligt skönt att denna veckan är slut nu och jag har en helg på mig att samla mig lite till nästa vecka.

Puss & godnatt kära läsare. ♥

Rörande!



Hans flickvän va mad om en bilolycka 2 månader innan dom skulle gifta sig och blev handikappad för livet, han har gjort låten till henne. den här låten berör mig så himla mycket. Usch varför är det så orättvist i livet..!?

LYSSNA PÅ DEN!

Till dig rebecca andersson.

Blogga själv sötnos!! ;)

1 vecka!

Bara en vecka kvar till premiären på scream 4, skit vad jag längtar! Fast jag och Becki ska se den på lördag så imorgon är det en vecka tills vi ska se den :P


Scream 4

Still of David Arquette in Scream 4

ser ut som det kommer bli blodigt värre..;)

Still of Courteney Cox in Scream 4


Billie the kid

Idagidagidag ska vi hälsa på billie, vår allra första ponny :D skla bli kul, hoppas det muntrar upp mig!


saknar dig varje dag hjärtat! <3

depp som fan

usch mår inte bra just nu, är sjukt trött på allt. behöver komma iväg någonstans och glömma allt som är jobbigt, tur jag har mina vänner, mamma har snackat om spa eller något, skulle varit skit skönt!


usch blä och tviii!

ÅHHHHH håller fan bli galen på modet.. Alla går runt och ser exakt likadana ut. typ svart skinjacka, svarta jeans, svart lång oversize tjöja som hänger utanför jackan, svarta "mamma" skor och tråkigt halvlångt brunt går som ljusnar till i topparna. typ.Kan man inte ha något färgglatt på sig? Någon som fattar vad jag menar? Är det verkligen snyggt? nej tack då går jag hellre runt och ser ut som en fjortis....


RSS 2.0