Just det.

Oj hur kunnde jag glömma att berätta för er att jag tog mig en sväng ner till min pojkvän i helgen. jag hoppas vi kan träffas snart igen men har har verkligen fullt upp just nu med en film och sen ska han ju börja på breaking dawn som spelas in enda fram till mars 2011..

men Älskar han ändå <3

Bjuder på en bild från i helgen




Visst är vi söta!

( hehe tack för bilden becki, den är skit snygg;))

Idol

Sitter och kollar på idol just nu, min favorit är självklart Olle. han är ju sjukt grym :D Idag har det varit ganska chill i köket, har inte haft någon rätt idag heller utan fick göra buljong och sky med Sabina, Marie louise och simon. Sen bakade jag och Sabina negerbollar, mums ;) Hihi vi hade ganska ball faktiskt :)

Puss på er.

Asså han är rikigt grym, blir inte trött på hans audition i heller ;)


Maggie Grace as Irina denali

NU är det ännu en ny skådespelare till breaking dawn, det gillar vi. Dessutom är det en gammal lost skådespelare, kommer ihåg när hon va med men har för mig att hon va en liten bitch och dog typ i första säsongen ;)

Ialla fall här har ni henne.




tror hon passar skit bra!

J*vla mensvärk!!

Usch denna dagen började verkligen inte bra, vaknade upp med väldens mensvärk. Jag tog mig ialla fall upp och åt en pronaxen som jag måste när man har mensvärk. dock spyde jag men eftersom det bara va för smärta så tog jag mig till ändå, lite stolt över mig själv faktiskt.. Har inte gjort något jätte kul i skolan idag, vi va ju i köket men jag va avbytare men ingen va sjukt så jag har mest spanat in en 3a, grr ;)


Bäst!

Pretty little liars

Hahha har helt glömt bort att säga till er att jag har sett dom 10 första avsnitten av Pretty littel liars och måste säga att den serien är riktigt bra! Kan inget annat än att rekomendera den, längtar till nästa år då serien börjar visas igen i usa. Har faktiskt ingen aning när den börjar i sverige eller om den gör det, men jag laddar ju ner den. Den slutade riktigt spännande, vill bara veta vad som kommer att hända nu!!!










Bästa nya serien!

Skrattar man mycket lever man längre..

Eller hur? Jag kommer i alla fall leva länge jag, skrattar ju åt nästan allt ;) men men sånt är livet lixom;) Har inget roligt att srikva om något idag, har inte hänt något jätte kul så idag blire lite tråkigt ;)

pussen på gumpen!

Closer to the edge



Avslutar dagen med denna låten, sov gott bitches ;)

Jävla dator!

Håller helt seriöst på att få ett nervöstsamanbrott på denna jävla datan. Något fel på den. Idag har jag varit i malmö på öppet hus där min moster jobbar. Nya andrum heter det, super fint och frächt! Sen kikade vi även in på ikea, fy fan vad stort det är! köpte ialla fall lite ´kläddhängare till min ställning, Den har jag nog inte vissat er? Jätte smart sak faktiskt. Vi åt midda på ikea oxå, jag tog en kyckling och pommes, gud va mätt man blev! Och dessutom kom ett helt fotbollslag in och åt samtidigt. Mums ögon godis ;)

Mff spelar idag mot göteborg. HEJA MFF!!!<3

Röja eller mysa?

Åh, håller på att bli galen. Vet lixom inte vad som kommer att hända ikväll, är ruskigt fest sugen så natta håller på att ta reda på om det är någon som har fest ikväll, i så fall kommer sabina och en annan nathalie hit och så ska vi festa lite ;) och om inte så blire bara en myskväll med mamma. Imorgon blir det Lund med Sabina och massa andra, ska bli kul :D

Pussen<3


nytt!

Älskar denna skjorta :)



från gina. 199 kr


från hmn 99kr



Köpte det vita idag på hm och dom andra på mq för några veckor sen, har bara glömt visa det ;)

Hemma!

Nu är jag hemma igen, skönt att det är helg nu, det behöver jag! Vi va på nova i 2 timmar typ, inte så länge men jag va i dom affärerna jag brukar gå i och blev väll ganska nöjd med det jag handlade. Dock hittade jag inte något på bikbok :O skandal!



vissar snart vad jag har köpt ;) ska bara fota!

God morgon alla!

Snart ska jag bege mig till stationen där natta väntar sen är det nova som gäller dä vi ska mötta resten av klassen, vet inte riktigt när vi slutar i dag men efter åker jag hem till pappa ch vi hörs där hemma, och så ska jag vissa vad jag köpt under dagen :D 17 grader idag så det blir det jeans jackan ;)

Jag idag :) ser ni hur röd jag är i ögat? sjukt...


Fredagar man vill ha varje dag? :D

Imorgon ska alla på skolan hitta på något kul tillsammans som tex min förra klass ska spela lazerdome, en anledning att inte sluta där..? Hahha men vi ska ialla fall göra något ännu roligare. Vi ska shoppa på nova! Så jävla nice :D Men vi får ju inte studiebidreget fören  om en vecka vilken suger rätt så hårt, men som tur är så har jag den mest snälla pappa som finns som gav mig lite pengar jag kan handla för :D

(Och jag kan säga att kissie har inte färgat håret blondt igen. Man blir inte så platina blond efter en färgning och desutom ser man väldigt tydligt att det är en paruck hon har på sig på bilderna ;) )

puss på er, nu ska jag se one tree hill säsong 8 avsnitt 2 :D<3

min dag

Denna dagen har varit lite smått chill, började klockan 10 som vanligt. Sen slapp vi datan som varar i nästan 2 timmar vilket va väldigt nice. Men sen har vi ju haft både engelska och matte prov idag och det är ju inte lika trevligt"/ men är hemma innan man igentligen ska sluta så det är ju trevligare ;)



Dagens outfit ;)


Några timmar senare...

Äkta failar efftect på den här dagen. Gick väldigt bra i köket idag. Jag och Moa laggade en köttgryta som luktade väldigt gått och vi fick väldigt mycket beröm för den, det uppskattas!! :D

Men sen gick den här dagen åt helvete... Jag och natta hoppade på tåget som vanligt och när vi satt där så va det väldigt att eslöv aldrig kom. Och när tåget började saktade in så tänkte jag bara " men vafan detta är inte eslöv!!" och så visade det sig att det va landskrona... så det va bara att ta tåget tillbaka till lund igen och sen till höör. Va hemma klockan halv 7, fy fan, det gör vi inte om!


godmorgon!

Har precis gjort klart mig och ska köra om 5 min ner till tåget. Sjukt trött men när jag satte på denna låten så blev jag genast glad igen :D

Idag ska jag vara i köket med Moa och vi ska göra kötträtt, förmodligen kommer det bli lika seriöst som igår, då jag och sabina gick runt och skrattade åt det mesta för man va trött.. sen är det sv med min klass och är väll hemma runt 5 idag, INTE COOLT!!!

puss på er!


Bloggtalk ;)

Såg att jag har fått lite fler besökare, det är alltid kul! Hoppas ni stannar nu oxå ;) Vet att det har varit lite dålig uppdatering dom senaste dagarna, men har verkligen inte orkat att skriva på bloggen, känner igen insperation just nu men ni har ju fått lite kläd inlägg ochså den senaste tiden. Föresten Tycker ni om dom inläggen och e det något annat ni vill se här? Kommentera och säg!

Puss på er.



Saknar det blonda!


Tjuvlyssnat.se

Tjuvlyssnat is the shit, älskar den sidan. Man skrattar alltid. Har precis varit där innen och läste en tjuvlyssning som jag inte kan sluta skratta åt. Hahahha fy fan.

Akutmottagningen, Värnamo sjukhus

Kille ~25: Jag kan knappt andas när jag sitter ner.
Sjuksköterska: Okej, sätt dig ner här och vänta så länge.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!! xD

Eller denna:

Liseberg, Göteborg

En man ~40 står vid biljettkassan och ska betala inträde.
Biljettsäljaren: Ska du betala med kontanter?
Mannen säger ingenting utan pekar bara på sitt öra. En kvinna ~40 som står bakom honom i kön sträcker sig fram till biljettluckan.
Kvinnan: Ursäkta, men han är döv.
Biljettsäljaren: Oh, I'm so sorry. Are you gonna to pay in cash?

HAHAHAHAHHA

Älska!


Tog en liten blogg pause

Sitter just nu hemma hos mamma med elise och natta, it is crazy man!  Det är galet här hemma nu...

återkommer imorgon om jag fortfarande lever..!

Kläder.

Gick som vanligt in på isabelles blogg idag och fick se den här otroligt söta outfiten. Tycker verkligen den är skit söt, skulle mycket väll kunna tänka mig att klä mig så, måste börja våga bära lite överdrivna outfitter nu. Kläder säger så himla mycket om en person och jag tycker även man kan uttycka sig i känslor genom kläder, som tex om man går med ett par säckiga mjukisbyxor så får man intrycket att personen är trött eller kanske mår dåligt osv.


Lixom kolla bara på vad ett kärp och lite volanger kan göra! :)

Serier jag följer!

Desperate Housewife.



One Tree Hill





Vampier Diaries



True Blood



Glee



Greys Anatomy



Serier som precis har börjat som jag ska se.

Pretty Littel Lairs



Hellcats


2-0

Började kl 10 idag, lita nice! Men har haft en ganska rolig dag. Inte en lugn stund med HR1A ;)

Och det som har gjort min dag är att malmö riktigt utklassade hif igår med 2-0, nice tycker jag ;D Det går bara att älska malmö<3


Mff for life!

Ikväll är det MFF VS HIF. Man får hoppas att mff vinner skiten ;)





Guld till himmelsblå??

Lika som bär.

Sitter och kollar på 2 and half men och kom å tänka att April Bowbly som spelar Kandi är riktigt lik Ashely Greene aka Alice Cullen. Eller vad säger ni? :)



April


Ashely.

Min nya klass is awesome.

Hahahah har haft en lektion med min nya klass och fy fan vad kul vad vi hade. Kommer gå bra det här ;) Kommer att ha köket med min gamla klass eftersom vi har redan haft halva kursen nu så det är dumt att byta kurs och missa halva kallkök och sen gå varmkök igen :/

Men har en jäkla grym och rolig klass ♥

X-Tina is the shit.


Fail på denna dagen!

Har haft en totalmisslyckad dag. När jag kommer till skolan imorse så kommer jag på att min nyckel ligger i min andra jacka eftersom jag bytade jacka idag. och eftersom vi skulle vara i köket idag så kunnde jag inte göra mycket annat än att åka hem. På tåget hem så räknade jag ut hur lång tid det skulle ta innan jag kom till skolan igen och det visade sig att jag skulle komma dit igen när dom andra hade varit där i 3 timmar så jag stannde hemma och gick och la mig i sängen o sommnade. 

Vid 3 så ringde jag skolan för att fråga hur det gick med klassbytet och det är klart nu så imorgon går jag i HR1B :D Men min bitch<3

Nu ska jag inte göra så mycket utom att duscha kolla på idol och gå och lägga mig efter det :)


Jävla oseriösa människor!

Är förälskad och det har jag varit i ett år nu. Hihi självklart är det ett par skor jag pratar om, vad trodde ni lixom? Faktom är att jag oxå har köpt ett par.. Här på internet va det en som sålde dom och jag köpte dom, och jag väntade på att dom skulle komma och väntade lite till men det kom då inga jävla skor som jag hade betalat för! Så sur jag va då, så jag skrev till den här oseriösa människa att jag skulle polisanmäla henne om jag inte fick tillbaka mina pengar så skrev hon att jag skulle få tillbaka mina pengar, men har jag sett mina pengar igen? NEJ!

Och inga jävla skor fick jag iheller...;(

Klicka för att förstora bilden
Klicka för att förstora bilden
Klicka för att förstora bilden

Mina älsklingar..;(

Kommentera människor!

Känns jävligt tråkig att lägga ner tid på bloggen när ingen kommenterar, snart skiter jag i det...!

snyggt på killar.

Tänkte bara göra ett inlägg om vad jag tycker är snyggt på killar.

Huvud:

Dom så kallade geekbrillorna. Kan vara rikigt snyggt på vissa killar.



Solglasögon är ALLTID snyggt!
Svarta Ray Ban slår det mesta.


Tröjor:

"Collage"-jackan sitter alltid fint!



Tröjer med coola mönster och färger är coolt! Typ Ed Hardy är ju aldrig fel.

15148_k
Denna finns att köpa här

En snygg hoodtröja i starka färger är sjut snyggt! (hittade inte någon bra bild)


Byxor:

Chinos i alla möjliga färger och sorter!, super snyggt!




Jeans, jeans och jeans. Man tröttnar aldrig!
Slitna är snyggt! (omöjligt att hitta bild..:()

Skor:

Convers. Snyggt på både killar och tjejer!
Låga är ganska snygga men dom vanliga är väll snyggast! Och i alla färger ska det va, för killar tycker jag Gröna, blåa, grå, bruna, röda, vita och svarta är snyggast.


Vanliga coola tygskor.



Bilden säger allt?! (Bild från här)

Håret:

Sen måste jag säga att andreas och cimon looken (från paradise hotel) sprider sig snabbt nu! Tycker det är häftigt, men alla passar inte i det, och tycker nästan att blonda passar i det bättre för man ser det tydligare. Dessutom har kkv det ;) Me like ;)


Chill dag!

Vaknade idag av att det ösregnade ute och fick typ panik eftersom jag kör moppe ner till stationen och det är inte kul att vara blöt hela dagen sen bara för det.. Men som tur va så blev jag klar tills mamma skulle köra så jag åkte med henne till jobbet och gick till tåget sen. I skolan hade jag bara 2 lektioner eftersom vi inte hade idrott så slutade jag halv elva, så najs! Puss

Värst ska va värst

Om lite mindre än 2 år så fyller jag 18, vilket betyder att man får göra så mycket! som tex Skaffa körkort och bil. Har faktiskt redan nu kikat in lite bilar jag har tänkt välja mellan ;)



Någon gång måste jag ha en ferrari så är det bara! Dom har klass, alltid!! Men tror jag ska vänta något år först..
Färg: RÖD SÅ KLART!!!



Hummer ska jag så klart ha. Så kan jag komma där i min STORA bil och mangla alla andras små bilar (har en sån vision i mitt huvud!!)
Färg: ROSSSAAAAAAAAAAA!!!!!!




Eller kanske en Range Rover? Så sjukt snygga!
Färg: Vit, sjukt jävla snyggt!! :D



Audi R8. Sjukt jävla snygg är den!!
Färg: Vet inte, tycker den är snygg i många färger!

Vilken ska man välja nu då?? ;)



Vad har jag gjort för att förkänna detta!?

Asså jag måste säga att jag verkligen älskar lund, det är typ det bästa som finns. För var jag än vänder mig så finns där en snygg kille, damn! Snart får jag skaffa en span eller något för man dreglar över dom. Och oftast när jag ser en riktigt snygg kille så börjar jag stirra efter honom och står typ och gapar så natta får alltid vifta med händerna för att få kontakt med mig igen, eller så greppar jag tag i henne och skricker lite diskret att det är en skit snygg kille bakom henne tills hon också kollar.

Den stora frågan nu!  HUR FAN SKA JAG KUNNA KONSENTRERA MIG PÅ SKOLAN!??



Typ så? (fast jag tror hon gäspar eller något"/)


Breaking dawn.


hatar vara sjuk!!

Är fortfarande sjuk och det suger!! Ska gå till skolan imorgon ialla fall om jag inte hostar för mycket...

Kram så länge.

Sjuk!

Har fan inte orkat sitta vid datan nu dom senaste dagarna eftersom jag är sjuk, fy fan vad det suger. Mår ialla fall bättre nu så jag hade kunnat gå till skolan imorgon om det inte va så att vi har en lovdag :D Så jag har bara en skoldag denna veckan. Men har hostat halsen av mig denna veckan så har sovit och vilat för att bli frisk, har verkligen inte tid att vara sjuk just nu :S

nu ska jag kolla på idol som började igår!


Norlie och kkv.

Lyssnar sönder på den här låten just nu. Dessutom kan man inte undgå att kkv är sjukt jävla snygg! :D




Namnam på han <3

Jägers i går med natta.



Hittade en mysig sommarbild från midsommar hos natta :D<3


Igår gick vi på jägers och fy fan  vad tråkigt det va! Eftersom det va timo som spelade så kännde man sig tvungen att gå ändå, eftersom han alltid är bra och spalar ganska mycket hardstyle! Förövrigt va det även massa med bråk och massviss av fulla människor, vilket är jävligt drygt ibland, speciellt när dom dunsar in i en.. :(

Jägers va inte värt pengarna igår!!

Mitt blonda helvete!


Charmig bild jag vet ;)
Jävla blondering har förstört mitt hår! Men gud vad jag saknar!<3


Idag har variy en så dryg dag och jag har varit trött och skrattat åt allt typ. Speciellt vid bussen när vi skulle hem, hahahah fy fan. Jag ska inte skriva det är igentligen för det är jäkligt tasikt men jag är inte snäll så what a fuck?? Det va en man i typ 50års åldern ( han hade kostym på sig en jätte viktig detalj! ;)) som kom gående, jag reagerade inte förens han gick för bi mig och såg att han hade kissat på sig och då kunnde jag inte hålla mig utan fick gå iväg och möta natta för jag skrattade så jävla mycket. Jag skrattar fortfarande! HAHAHAHAHAH! xD

Mins säng är alltid full av skit!

Jag fattar inte varför min säng alltid ser ut så här typ när jag ska gå och lägga mig...Den här bilden är tagen efter en shoppingdag och bakom allt det andra så är där dubbelt så mycket ;) Efter skolan brukar allt möjligt ligga där som tex, dagens kläder, väskan ( och allt innehåll utspritt) , jackan och typ moppehjälmen ;) hahhah



Japp ni kan kalla mig skitgris! ;P

sjukt gullig bild på Robsten



Från Eclipse premiären.

Proppmätt!

Gjorde lite potatismos och köttbullar precis eftersom mamma fortfarande inte kommit hem. Är skit mätt nu:) dessutom blev det inte att natta kom hit idag eftersom hon inte orkade. Nu ska jag kolla på fångarna på fortet :D det är ju final i ikväll ;)

Puss på er.



Min äkta ögonfärg!

Blå ögon är så sjukt fint! tycker även det på killar eller rättar sagt sjukt jävla vackert! Me like!



Sen har jag ganska vita ögonvitor, vilket oxå är väldigt snyggt, man kan väll säga att det är mina ägon jag är mest nöjd med :)

hämta natta snart!

Varit i köket idag oxå, skulle göra lite olika potasisrätter och sen smaka på dom. Efter det gick vi på lunch och vad tror ni vi får till mat då? Jo, potatisbullar, precis vad jag vad sugen på efter att ätit potais på lektionen ;) Efter fick vi göra 3 olika såser, vilket gick sådär..;) går nog bättre senare!

Snart ska jag sticka iväg och hämta natta också ska ho sova här eftersom vi båda har sovmorgon och börjar 10. Min klass ska igentligen ha datakunskap men eftersom vi inte har fått våra inloggningar så kan vi inte göra något på den lektionen :) Gärna för mig ;)


Jag just nu?




eller?? ;)

RSS 2.0