Idag är det nyår.

Och jag ska bara ta det lungt här hemma med becki som kommer om några timmar. Ska ladda ner någon bra film som man kan glo :)

Igår va jätte mysigt, vi gick först på gågatan i malmö och handlade lite, delade på en gluten fri pizza på pizza hut. Har inte ätit pizza på 3 år så njöt rikitgt av den! ;) Sedan åkte vi vidare till entre och handlade lite där oxå. Skit stolt över mig själv för handlade inga skor!! :D


Gina 100;-



BIK BOK 150;-


Armband Lindex
Halsband kicks
Nagellack Åhlens
Strumpbyxor Hm
BH Gina

Kjol Monky


Kjol Monky

shoppat i träningskläder.

Såja nu har vi varit hos sjukgymnasten och fick reda på att lite asma har jag kvar aja det är bara att bita ihop... Tog en sväng in på Nova oxå men blev inte så mycket klädbutiker, hade lixom ingen lust att provakläder... (ja jag är sjuk). sånt gör vi på torsdag :) Men blev lite smått och gott :)

Helt sjuk sen att jag visade mig på nova utan smink okej hade ytterst lite mascara, ofixathår, nada löshår och träninhskläder. illa !



VÄSKA REEBOK

SKOR INTERSPORT



AUSSIE, 3 MINUTE MIRACLE.  sägs vara skit bra för tort hår :) spännande!

B-VITAMIN. Har börjat med lite vitaminer, är så himla trött hela tiden :) dessutomn ska det oxå vara bra för håretsutväxt, hehe ;)

God natt ♥

Nu ska denna kvinna sova ska åka iväg till lund imorgon till en sjukgymnast som ska kolla min lungkassapitet(???) heheh  ;)






Längtar!!!  ( gillar mitt hår mer nu, hänger mer ihop med det nya löshåret :D )


Godnatt för idag ♥



Nytt.

Har shoppat lite dom senaste veckorna som jag inte har visat upp ;)


TEKNIKMAGASINET.

SMYCKE HM
SMINK CUBUS

MÖSSA BIK BOK
SKORSNÖRE 3 OLIKA FÄRGER NEW YORKER
ARMBAND NEW YORKER
RING HM


BIK BOK


NEW YORKER. ( sabina lånade båda till lussevakan ;) )


NEW YORKER


BIK BOK



BIK BOK


Och mer blir det på torsag ;P

Katy Perry borde styra världen!!



Hennes nya hit går bara att älska!!

Lite efter men men.. GOD JUL!!!

Asså shit kom på att jag har missat min första jul i bloggen, skandal jue.. äähh tror ni klara er va. Det bästa med julen är ju helt klart presenterna och jag önska mig alltid pengar så man kan köpa allt sen på rean ;D Och folk säger att jag är dum... Så på Torsdag ska jag och becki shoppa loss i malmö för hela slanten ;)


Topp 3 listan på julklapparna i år.

  • Se Rihanna i Malmö 31 Oktober 2011!! Tack pappa <3
  • Pengar ;)
  • Läppstift från make up store som är bäst :)





FAKKING LUSSEVAKAN IDAG!!!

Fy satan vad jag är taggad!! har precis duschat och smort in mig ska snart föna håret och sätta på lite smink sen åker ja till statien och hämtar Sabina så åker vi hem till mamma och fixar oss sen är det JÄGERS!!! :D

Igår gick jag på Entre med min kusin, blev lite kläder :D och i fredes gick jag på nova med natta då de mest blev smycken. vissar alltihop när jag har fotat :)

nu är det tagga som gäller!!! :D:D:D:D:D



Passar jag i svarta ögon?? Har fått en sån kick att färga håret svart..? men då ska jag nog skaffa svarta/bruna linser.

städar..

Städar lite på mitt rum, kan behövas... Galet! Ligger kläder ÖVERRRRRRRRALLLLLLLLLLTTT!! ska hoppa in i duschen snart och sen hoppa i bingen :D Men nu måste jag dricka något ;)

onödigt inlägg jag vet..

Kan det bli bättre?


Haajjj hajj!!

hihihi tittut. Denna veckan har varit ganska nice men kommer sluta bäst!! Ska gå på lusse vakan på jägers, så jävla nice!! imorgon ska jag till nova och shoppa lite och sen drar jag till malmö :)


Jag och Sabina på nova i måndes :D <3 söta va!

RSS 2.0