behöver skriva...

Dock skriver jag inte allt!!

Nu är det så att Natta betyder så sjukt mkt för mig och jag skulle aldrig kunna svika henne, du är allt vännen! Johanna du betyder också jätte mkt för mig. Dock blev vi vänner nu i nian och jag och natta har varit vänner sen femman.

Jag kommer inte välja någon av er för ni är sura på varandra, tänker fan inte snacka bakom ryggen hos varandra heller för sånt skit pallar jag inte, jag är neotrall, jag är Schweitz!

Pallar inte denna skiten mellan er, vill att allt ska vara som vanligt igen när vi alla tre va vänner och kunnde umgås som normalt folk. Och tvinga mig inte välja, snälla för då går jag under! Jag hoppas ni båda fattar hr detta tar på mig!

Tycker ni båda ska prata med varandra, för min skull?

älskar er båda mkt!<3


Chillar!

Är ju hemma och bara tar det lungt, har en del att tänka igenom, känner mig besviken, arg och ledsen.

skriver mer om det sen...

kloka ord dessi!

läste detta precis på dessies blogg och det va faktiskt väldigt bra skrivet av henne, det finns kanske lite vett i henne. Fast ärligt talat så har jag aldrig haft något emot henne!


"Nu är det ju valborg. Vilket betyder inte längre att sitta vid brasan med familjen, utan för de flesta betyder det "Supa sig dyngrak" Fast det misstaget sa jag förra året att jag skulle, och jag gjorde det. Jag söp mig dungrak. Jag hällde i mig en halv whiskey på mindre än 20 minuter. Jag var i hopparbacken i enskede (där de flesta tonåringar brukar smygdricka) Med Paulina, Robin, Joakim. Och andra sekunden så sprang jag ut i skogen för att de kom poliser där vi satt och drack ett gäng. Mer kommer jag inte ihåg, och jag tycker att det är jätte obehagligt att inte veta vart jag tog vägen då. Eftersom att polisen/ambulansen hittade mig 2 tunnelbane stationer bort därifrån jag var, liggandes ensam på en park bänk DYGNRAK.


Och även fast man tänker "Jag ska bli fullast av alla" Så är det inte så jäkla kul sen. Jag vaknade ju upp på Maria Ungdom (alltså ett ställe där fulla tonåringar körs och blir magpumpade..) och jag hade tydligen åkt in med Ambulans dit och jag var så full att jag inte ens kunde blåsa utåt på ett sugrör. Jag vaknade upp på en madrass iallfall bland ca 30 st andra tonåringar. Och det var hemskt faktiskt. Först när jag gick upp så fattade jag inte vart jag var, så jag försökte springa runt och leta efter Paulina, men jag var så jävla bakis, och jag mådde illa som fan så jag trodde att jag skulle spy hela tiden. Så jag gick direkt tillbaka till madrassen där jag låg bredvid massa andra okända tonåringar som mådde lika illa som jag. Det var hemskt faktiskt.

Dem på maria ungdom förklarade iallfall vad som hade hänt, och att jag hade åkt in med akut ambulans dit. Direkt då så fick jag en ångest klump i magen, först vad mina föräldrar skulle säga, och sen vart Paulina var, och sen också hur det gick till? Hur hade jag kommit så långt bort från Paulina helt själv? Jag vet fortfarande inte hur jag kom 2 tunnelbane stationer bort från där jag var. Dock vet jag att någon hade hjälpt mig iallfall, någon väldigt snäll. Jag hade även tampongen kvar som jag satte i på kvällen, på morgonen. Så jag visste då att ingenting hade hänt, som att kanske jag skulle blivit våldtagen. MEN, alla har inte den turen som jag hade. Och det finns faktiskt folk som varit så fulla som jag och också har sånna missluckor som jag hade, och kanske har blivit våldtagna fast de inte kommer ihåg det. Därför vill jag nu att ni ska tänka på vad ni gör idag. Vad ni dricker, och från vem och vilka ni dricker av. Och helst utav allt, försök att stå emot att dricka

Många unga som tror att de "kan dricka" dricker oftast för mycket, och får sina fyllor. Och det kan hända nästan vad som helst när man är sådär full och inte kan kontrollera sig. Som min killkompis, han ramlade framför tåget för att han var så full och vaknade upp nykter nästa dag och såg att hans ben var borta. Förstår ni hur hemskt det kan bli ibland? Jag vill helst stanna inne i morgon, men eftersom att jag ska på resutrang med Alma och min syrra och hennes kompisar så ska jag dra ut efteråt, men jag ska inte dricka mycket. Kanske ta ett glas vin, eftersom att jag vill inte begå samma misstag som förra året. Dock kan det här hända varje gång man dricker, och eftersom att jag vet min gräns nu så kan jag sätta stopp när det räcker med drickandes för mig. Men alla kan inte det, så försök att inte dricka!"




mitt hår idag!

tyvärr förstödes det efter andra lektionen när vi va ute och sprang iskogen och det regnade, fy fan! Måste nog jobba upp min kondis, den är fan inte på topp!






pallade knappt att sminka mig idag utan slängde bara på lite mascara!

Chill kväll medan andra super sig fulla ;)


haha Ikväll kanske ni kommer ha satans kul och jag ha skit tråkigt, men vem kommer må toppen imorgon när ni är bakis och stannar hela dagen i sägen och mår skit :))

Det är typ så jag tänker nu för att vara glad och inte tänka på att jag dissar en fest ikväll, Är alldeles för trött för att vara social idag och tillbringar hellre kvällen med musik och min man, datan<3 Desutom har jag festat två helger på rad och jag behöver sova lite hahahh, klenis jag är;)

hörs snart!


min dag

har varit bra faktiskt, lite trött nu bara. Jag lagade ialla fall mat till mig och mamma, Det blev faktiskt riktigt gott! nu börjar Vampire Diaries :D

det får bli allt för idag :) tar ingen det imorgon!

dags för tv.

nu börjar snart greys anthomy och true blood :) måste be pappa spela in american pie som går på sexan nu, den ända man inte har på datan xD


pusspuss och godnatt:)

Ashely greene

Finns det någon vackrare kvinna än Ashely Greene? hon är nog en av mina förbilder och en människa som jag ser upp till.







vill ha hennes hår!!<3

Today!

idag Har jag hunnit vara sjuk, sovit för länge, kollat på en galen film med min syster, Varit hos frissan ( Jag kom ihåg det!), beställt tid innan balen hos Frisören, dammsugat huset,sen haft ett flummigt samtal med fager! hahah fullt upp ;) imorgon blir det skolan igen:)




älskar randen från igår :))

Jag hatar att damsuga!

Det är nog det värsta jag vet, eller ok kanske inte det västa. Hm eller jo det är det!!!

Jag hatar att damsuga!

Det är nog det värsta jag vet, eller ok kanske inte det västa. Hm eller jo det är det!!!

nu är det dags igen

För dom desperata hemafruarna :)


god natt för idag, puss puss!

måste komma ihåg.

Imorgon måste jag komma ihåg att jag ska till frissan, skulle inte förvåna mig om jag glömde det...

På tal om absolut ingenting så kollar jag simpsons och Maggi pillade homer i ögat så jag va tvungen att testa det oxå, hahah det va jätte kul x')


bara jag som skrattar?

hahaha


sommaren kommer krypandens.

Måste ta och köpa en tunnare jacka, börjar bi för varmt för vinterjacka nu. det är ganska nice att se det här när man kommer hem :)


innan vi skulle fota ;)












naw så söta va? ;) lånade bilderna av jossa ;)

we love spex



 Random ;)

Becki sötis<3

moi och becki;)



Beah sötnos<3



Random:)


Internät är jätte segt så jag pallar inte vänta längre, man kan säga att mitt tålamod inte är på topp, ni kan få lite i helgen eller senare i kväll :)

hemma :)

Nu är jag hemma efetr en sjukt kort dag och har tagit lite bilder idag, ska ladda upp dom snart ;)


Nu så:)

Nu funkar datan som den ska, i think:) Nu ska hoppa in i duschen och gå och lägga mig hade jag tänkt. har dock inte bestämt om jag ska åka buss eller köra moppe till skolan imorgon..

puss och god natt:)




mjau;) hahah älska oss:)

datan krånglar nu

Suck asså, kan inte gå in på någons blogg eller något, fan!

hoppas det löser sig strax ;S

spex foto imorgon..

Hahah och jag , natta, fager och sebbe ska vara byggare typ fast i fjortis ahhaha ja vi få se hur det blir ;S

Foto kommer, tänkte ha med kamran ;)





+




hittade föresten en väldigt rolig text om just fjortisar som alla borde läsat!!

Fjortisar är ett växande problem. Beteckningen står för mentalt omogen (MO). Dessa individer försöker sin mentala omognad genom att börja snusa och röka vid 11/14 års ålder och håller sedan på hela tonåren igenom tills det plötsligt blir tillåtet enligt lagens mening att börja använda några av de först nämda preparaten.

Eftersom de sedan blir så fula utseendemässigt av all rökning lägger honfjortisarna lager på lager med billigt "smink". När de sminkar sig tidigt på morgonen råkar de alltid få mascara i hela ansiktet. Men det är tydligen inne, för de verkar inte bry sig om ta bort det. Något annat som också verkar otroligt inne bland dem är den så kallade "fjortisranden" under hakan som uppkommer när dem inte sprider ut foundation ordentligt. Dessutom använder dessa djurliknande varelser tubvis av idominsalva eller 15 lager foundation på sina trutläppar för att de tycker att ett ankliknande ansikte är det vackraste som finns. De tappar allt hår vid tjugo års ålder pga den överdrivna användningen av plattänger och onödiga hårprodukter. De älskar att ha på sig kortkorta linnen med tights under. Linnet ska vara U-ringat så att man ser brösten och så mycket som möjligt av bh:n.

På senare tid har hanfjortisar utvecklats och dem känner man lättast igen på sina rufsiga, gelé-indränkta frisyrer, hängande byxor och deras ständiga posande framför honfjortisarna. Dessa djur parar sig genom att rotera tungorna mot varandra. På fredags- och lördagskvällarna, då flocken samlas vid McDonald's eller vid ett "högstadiedisco" är det endast jakten på en ny "hångelpartner" som rör sig i deras ytterst små, encelliga hjärnor. Dessa hjärnor har en stor fascination för så kallade "EU-moppar" (en underutvecklad varelse på två hjul som har förmågan att låta väldigt jobbigt, och vars ljud påminner om när fjortisar pratar på riktigt). Deras röster förstörs av all rökning, se föregående stycke.

Det råder fortfarande ovisshet om dessa varelser tillhör djur- eller stenfamiljen. Framtida forsking kommer inom kort svara på denna betydligt viktiga fråga. Men enligt forskning av Pingvinpartiet så verkar det som att fjortisar har lägre intelligens än pingviner. Fjortisar är en väldigt säregen art som alla normala människor har omöjligt att förstå sig på.

I början av 2000-talet har vissa politiska partier i Sveriges riksnatt börjat debattera om det är möjligt att låta polisen börja skjuta ihjäl stora delar av den växande populationen. Hittils har inget parti varit emot förslaget och utrotningen ska förhoppningsvis ta sin början innan decenniets slut. Alla som vill får vara med och utrota, för att jägarförbundet har nu tagit bort lagen om att man inte får skjuta fjortisar.

Ökningen tros bero på de lägre krav som ställs på människan i dagens samhälle. På den gamla goda tiden dog fjortisarna ut om de inte utvecklades till människor efter 14-årsåldern, men dagens läge med instutitioner som Big Brother, Idol, Playahead, Hamsterpaj och Lunarstorm är det möjligt att överleva en längre tid som fjortis. Exempel: Peter Siepen, Olinda, Robinson Emma, med flera. Den kommersiella skitkanalen MTV (som oftast misstas för en kanal som spelar "riktig" musik, men som i själva verket till den största delen spelar meningslös mainstream) spelar också en stor del i utveckligen på grund av den massproducerade skitmusiken och de hjärntvättande "musikvideorna" som gör att kåta tonåringar tror att man kan ha villkorslöst sex med allt och alla.

Fjortisarna har ett behov av att skriva <3:an överallt på internet. Typ "Du e fittit viktih<3333" till sina låtsaskompisar. Och det är det enda dem har; låtsaskompisar. Inga riktiga kompisar som älskar dem har de, bara wannabe- kompisar som är kompisar med dem för att få cigg eller för att helt enkelt inte vara ovän med dem. De brukar också byta ut s till z och lägger ofta till h. Ex: "Jah bah älzzkar dejh typh lixom azmyckeh zötizz!"

Enligt en relativt ny forskning gjord av EU-kommissionen kommer ungefär en fjärdel av världens befolkning bestå av fjortisar innan 2020 (om vi inte utrotar dem förstås). De resterande tre fjärdelarna består av småbarn, den äldre populationen (60+) och människor från U-länder som inte har tid att tänka på om de ska gå på "Get wet-partyt" eftersom deras största problem är att få mat så de överlever dagen.

Fjortisar är nära släkt med bimbosar.


Charmigt!



Hahah något av nattas och mitt flumm;)

håller på att få allvarlig damp!!

Jag dampar verkligen sönder på mitt hår snart, och jag hoppas värkligen jag ska vänja mig vad att ha klumpar vid öronen och nacken. Usch vad det kan klia desutom :(



Får väll trösta mig med den här godingen! ;P

new boyz;)


Kollar på wipeout xD

haha ganska kul att se på, man får sig ett gott skratt innan man ska sova ialla fall;)

sov sött!:)




Grr;)

Helt plötsligt gillar jag kors ;)


Smartass..;)

Haha kom precis på att det är söndag idag jag som trodde att det va lördag:( Usch vad man känner sig deppig nu att det är skola igen imorgon. Denna helg har gått alldeles för snabbt enligt mig!! men vi går väll bara 4 dagar denna veckan eller? det är ju valborg och då blir det Fest!! ;P

pussen:)


Yah for a white guy?!


Percy Jackson.

Veckans film tips blir Percy Jackson.

Percy Jackson håller på att bli utslängd från skolan - men det är det minsta av hans bekymmer. Gudarna på Olympia och andra monster verka ha tagit klivet ut från Percys bok om grekisk mytologi och in i hans liv - och de är inte på gott humör. Zeus åskvigg har blivit stulen och Percy är huvudmisstänkt. Nu måste Percy och hans vänner hitta det stulna föremålet och avslöja ett mysterium mäktigare än gudarna själva. Medan allt detta händer så måste han även leta reda på sin mamma som hålls fångatagen hos Hades.

En film jag verkligen rekomenderar:)





god morgon alla.

sovit gott? Det har jag, ja ialla fall när jag väll somnade;) Har väll varit uppe i 2 timmar nu. Sjukt fint väder det är idag eller vad?

hörs senare.

Nu ska jag nog gå och lägga mig.

Har precis Tittat på Percy Jackson och det får bli veckans film men jag orkar inte rikigt skriva om det nu så det gör jag imorgon tror jag, så god natt.

Pusspuss<3

mitt beroende..

Mm jag älskar verkligen "den skrattande kon" osten. Helt sjukt gott<3



har mensvärk just nu oxå, toppen! Jaja har precis tagit en pronaxen och lite coca och det borde göra sussen ;)

Emmy<3kepsar?

håller på att leta efetr kepsar i denna modellen (hittar inga ed hardy i den modellen :() Vilken är coolast?


399;-

349;-

499;-
Hemsida

Keps "Tapp That" - Black
399;-
Keps "Original Basic" - Black
349;-
Keps "Coverage" - Black/White
599;-

Hemsida

jägersbilderna;)

Sitter hemma hos pappa nu och ska ladda upp bilderna från igår;)



älskling<3



smex..;)

Älskar dig syster, du är bäst och jag kommer alltid att finnas när du behöver mig<3

åker hem till pappa snart..

och där får ni bilderna från igår, lite snabbare data där med ;)

see you soon!

har fasnat för den här nu...;)


Skit kul igår.

Igår blev det jägers med natta och vi hade sjukt kul, lagom mycket folk och så. Träffade oxå jätte mycket folk man kännde. Åh gud vad jag längtar till utsparken nu det är ju bara bäst!

Men ialla fall, Tack alla för igår, det va ni som gjorde kvällen ;)

Ni får bilder innan jägers senare;)

OMGOMGOMG!!

Tänk att det bara är 66 dagar kvar!! Satan vad jag längtar!


taggataggatagga satan nu ;)


hell yah!

Imorgon blir det jägers! gött som fan!

Här får ni en bild på mitt nya hår;)




Din lilla H**a!

Jag får inte tag på natta :( Ring när du ser detta natta!!

Tjata, Tjata, Tjata..

Nu ska jag ringa natta och övertala henne att gå på jägers imorgon, det skulle hon behöva. Släppa lkoss lite och kanske ge en fjortis på käften?! (Jag är ondskefull, mohahahah) ;)

hörs när jag pratat med henne..

oj vad denna veckan har gått snabbt!

Helt galet vad veckan har gått snabbt igentligen, eller? Idag hade vi ialla fall np i matte halva dagen, sjukt kul ju! sen åkte vi till eslöv och besökte min dietist som håller koll på det här med glutenallergin och skit;)

Hörs senare så ska ni få bilder på mitt Långgggggggaaaaaaaa hår;)

hej för idag!

så nu kollar jag bloggarna för sista gångerna idag och stänger av datan..

See you tomorrow..;)

Gosh!

oj vad mitt hår ser ut! mste tvätta det mer insilvershampoo och låta bli att tvätta mitt eget i det lite kanske?! så nu ska jag gå och tvätta det igen!

mitt hår har kommit!

Äntligen har mitt hår kommit. Det var ju på tiden om man säger så... Nu har jag ialla fall precis färgat det lite och badat det i silvershampoo, Så man får hoppas att allt blir bra och rätt färger nu. :D


ska snart sticka.

snart ska jag köra iväg till skolan. Onsdag, bara tråkiga ämmnen idag och jag ska nog desutom ha np muntliga på engelskan, Lippi!

just nu har jag precis gjort klart mig för idag och lyssnar lite på mtv sokm spelar sjukt bra musik, dock spelar dom den stereo love alldeles för ofta..

hör när jag kommer hem eller kanske i skolan :) 



just nu.

Just nu sitter jag vid tv och kollar på fotbollen mellan inter och barselona, medan pappa lyssnar på hur det går för mff och hif ;) hahah fotbolls familjen. Nej för start ska jag ändra kanal och kolla på Desperate Housewife, vilket är ett måste! Heja MFF ialla fall :D

Har läst lite i min bok, ville igentligen ha den utläst idag men det kommer jag inte orka...Får se till att göra det imorgon istället!!

see yah;)


hemma...;)

har varit hemma i ungefär en timme nu, ganska kort dag + slapp :) Ska dock läsa ut Så länge vi båda andas idag.. Det har blivit tråkigt att läsa den nu för man vet att det har med skolan att göra och det gillas inte alls, Älskar annars den boken :/

Nu ska jag ringa natta och prata med henne, pussen :)

nu ska jag sova!

har precis fixat mig till sägen och laddat ner lite låtar och laggt dom på mobilen. så det får faktiskt bli sägen nu eftersom man ska upp redan vid 6 imorgon och på tanke på hur mkt jag har sovit i helgen måste jag sova ut ordentligt denna veckan.

Taggar redan nu till jägers på fredag :D ( måste få sova lite innan des:P)




usch så trött!

går nog och lägger mig när som helst. är så satans trött och har precis ätit så jag hoppar nog bara in i duschen nu så kan jag gå och lägga mig.

Jag hatar verkligen måndagar. Först så har vi en timme matte, 1 h svenska, 1h fysik och sen 2 jävla timmar kemi! Bläbläblä!!! kort dag imorgon ialla fall, skönt det!



saknar mitt lånnggggggggaa hår, förhoppningsvis får jag mitt andra imorgon:)

sov musik!


idag; Sängen!

det är det första som står på min lista nu. måsta sova, sätter väll på någon film eller något. får väll se;)

Trött och sliten!

Igår drog jag och natta till tivolit i en halvtimme, vi blev lite sena om man säger så ;) Träffade lite folk och drog sen till Nicke en av nattas polare. Sen gick jag, fager och Jb gemon halva sätofta för att möta upp två andra människor som inte hittade. Va sjukt läskigt, jätte mörkt och så gick vi genom skogen. Usch. Sen hade vi jätte kul med att spela kort och biljard. Jag och Natta stack väll inte förens vid 3-4 tiden på morgonen. När vi kom hem så kollade vi på film, gött. vid 6 gick vi och la oss men vi va skit flummiga och skrattade åt allting typ så vi knappt kunnde andas.


Så va min kväll/natt/morgon. ;)

nice!

sitter hemma hos några polare nu och ska väll snart sticka;)
skriver imorgon, puss.

vad vi ska göra nu?

ingen aning faktiskt. Jag har precis tvättat håret och ska fixa det coh sen sminka mig. sen Funderar vi nästan på att sticka ner till höör och träffa lite folk. japp vi får ju helt ekelt se hur vi gör.

Pussen ;)

sitter och äter pommes

Mumma eller vad? ahhah. Vi åt det igår oxå;) SÅ vi mötte pade när vi handlade pommes igår och han bara ni och era jävla pommes! hahah ja vi och våra jävla pommes<3



haha ganska go låt! ;)



Natta och jag älskar den ;)<3

Kollar på film :P

Som natta skrev så sitter vi och kollar på film, New moon:D Jaja har typ sett den 1000 gånger nu, men tröttnar typ aldrig på den ;P Sen ska vi göra något att äta och kolla på ännu mera film ;D



Taylor vill du gifta dig med mig?

Natta häärr! :*

chacha bitches :*
natta här förfan :D
viste ni att emmy var bäst?! jag viste!
maah,bästbäst!

nu ska emmy och jag titta film.och sådära!
vi ska titta på new moon! :D ahr inte sett den inu (AA) haha!
sedan ska vi väl göra pommes ellr ngt,seen ska vi göra oss tjocka somfan!:D
dåå ska vi äte en påse chips! stoorr påse blev de, + 2liter COCCA!
häligthärligt ;))
filmen startar nu,har inte tid o skriva då fattar ni väl ;O

hade bäst,för deta ska minsan vi ha!

Jag älskar dej gumman,glöm aldrigt det!<3

puuss diiiin natta ^^

nu sticker jag

nu ska jag och hämta natta som ska sova här inatt :) sweet!



igår kväll.

Glömde blogga igår pga att jag och natta va på tivolit igår, haha kanske inte speciellt roligt eftersom det bara sprang runt en massa fulla(fula;)) fjortisar, funny

pussen skriver mer sen ;)

bra eller dåligt?

Jag beställde mitt löshår för mer än två veckor sen så igår då det fortfarande inte hade kommis så skrev vi ett mail till dom på xtend för att se var det hade tagit vägen, för det är ju jäkligt konstigt att det inte hade kommit än. Idag fick jag ialla fall svaret och dom hade tydligen glömt att skicka håret och det kommer förmodligen imorgon trodde hon jag skrev till, hon var ju hemskt lesen och jag kommer att få komensation, det betyder att jag kommer få det billigare eller något sånt ;D


sover alla eller?




Har precis kollat på dom bloggar jag brukar och ongen uppdaterar typ x) tror Dessie har deckat någonstans aspackaed eller något, den ända man kan lita på är kissie;)


(på tal om det typ!)





lugn kväll!

hmm, har precis städat mitt rum lite. ska nog städa undan lite mer för mamma såg inte lika nöjd ut som jag. Tror desutom inte jag pallar kollar på tv idag utan går och lägger mig tidigare. Kom ju på att jag även redan hade sett dagens avsnitt av true blood så det är nice!

Så vi hörs imorgon!



Charmigt!

be what you wanna be


Hmm, vad händer ikväll?

tror faktiskt jag ska kolla på greys ikväll, får väll se. har inget annat kul att skriva om:/

 


cha cha!

sitter i skolan;P

pussen.

mina nya skor.

Hur fina är inte mina nya ROSA convers? :D




lippi! ;)


varit på nova idag :D

Kom hem från Nova för någon timme sen, föresten kom jag på nu att jag skulle ringa natta när jag kom hem så får göra det snart ;) Skulle igentligen bara köpa ett par skor men jag kunnde inte låta bli när jag väll var inne på bikbok ;)




tjöja från bikbok



leggjeans från bikbok

+2 par frank dandy trosor och flättat skärp från gina.

tvungen att lägga ut dessa!

4 koma comic strip


4 koma comic strip

På tiden?

Japp nu ska jag gå och färga utväxten ;) see you tomorrow ;)

Veckans film tips

är Pearl harbor. Kollade precis klart på den och fy vad jag bölade i slutet, nej jag tror nog inte jag kan se den igen! Bara ett faktum att allt detta är sant är helt sjukt. Så fruktansvärt mkt människor dog den dagen, Va det värt det?

Den Handlar om två bästa vänner (Rafe och Danny) som har varit vänner hela sitt liv och alltid varit intresserade av flyggplan och lägger därför ner sitt liv på flyggplan och krig. När Rafe anmäler sig som fivillig till en brittisk bas så träffar han även sitt livs kärlek ( Evelyn) som är sjuksköterska. Danny och Evelyn skickas till pearl harbor och får snart beskedet dom inte ville ha, Rafe är död. Några månader senare så inleder Danny och Evelyn en romans men vem dycker plötsligt upp då, jo Rafe. Dagen efter så bombar japanerna pearl harbor...

Vill ni veta vad som händer? se den ;)

Fan kom precis på att vi kommer se denna i skolan om några veckor. Fan oxå jag kommer förstöra sminket!!!:(






Våren är nu:D

Jag säger bara so nice, älskar verkligen våren och idag känns det faktiskt varm och skönt ute. Man kan ju verkligen inte tro att för en månad sen så låg det snö överallt (y) Börgade i alla fall dagen med en hemagjord latte, mums!!



Saknar dig....


Hingstarna.

Det är ganska kul att fota hingstarna här på gården för dom showar lite för kamran, hihi. Så jag tog kamran idag och fotade dom lite.





Läskigt!

Usch, ibland hatar jag att bo i skogen, riktigt läskigt! ialla fall när man har sett lite av filmerna " Wrong Turn" så förstår nog alla ;)



öö? du va inte ens blond?!

Igår stack jah till city gross för att kolla om dom hade pearl harbor filmen, men det hade dom inte så jag köpte lite enegidryck istället. Och tydligen är det 15 årsgräns på det där! Så hon i kassan frågade om legg och jag gav snällt mitt legg till henne och hon konstaterade snabbt att jag va 94 och bara:

 hon: asså du vet väll att du måste vara 95a för att köpa här.

jag;ja? so no big deal, jag är ju 94a?

hon; ja men då kan du ju inte köpa!

jag: amen jo? hallå hur tänker du nu?

Sen va hon tvungen att fråga massa kollegor och skit men till slut som förstod hon själv att jag kunnde köpa. Asså hon bad inte ens om ursäkt så jävla dålig stil tycker jag och man får ha lite koll. Nu skrattar jag bara åt det men jag va ganska förbannade redan igår så det va ju inte precis något jag behövde innan jag skulle hem och så där..;)

va tvungen!! hahahah xD

hahahahh xD

50 ways to annoy Jacob Black( inte för jag skulle göra det!!)



2 och 3 är ganska roliga. 35 är nog oxå bäst ;)





Muse ;D<3




Har börgat lyssna mer och mer på Muse, sjukt bra!!

Jag tror min syster läser tankar!

Stog faktiskt och höll i denna filmen igår när jag va på citygross ( syftar på John tucker must die). Hände en liten kul sak där med som jag  skriver senare! Ialla fall så när jag kom hem till pappa idag så klickade jag drikt på att ladda ner den. Men nu när Elise kommer hem så har hon den. Hahah lite funny ;)




scary!

ikväll..

är jag ensam hemma, gött va? Skriver mer senare!


i'm in love- igen!

Marble SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Passade på att kika runt lite på nelly nu oxå och höll nästan ge upp hoppet om några snygga vår skor när jag hittade dessa sötnosar. Finns dock bara denna färg i min storlek(uppe). tyckte dom andra va mkt snyggare (Nere). men jag ska ändå inte ha dom, har ju ett par liknande, Letar desutom efter ett par sommar klackar, men kanske till höst, man vet ju aldrig ;)


Marble SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Vad tycks?

 (bryr mig inte vad du tycker natta, du har sjukt kass smak ändå;)!)

kan dom kan jag!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


härligt

Ganska slapp och kort dag, det gillas mycket! Har gjort NP idag oxå så nu har jag snart engelskann avklarad. Det är bara det muntliga kvar nu, gött!



Du är sjukt söt!

rubrik

Var i billinge idag. Tävlingarna slutade ganska tidigt så jag kom hem i lagom tid. Lagom folk hela dagen oxå, perfekt. Är dock ganska trött nu, får väll gå och lägga mig tidigt ikväll:)

hörs!


nejnejnej!

Ojdå, glömde lite där att det va skola imorgon, något som jag verkligen inte pallar-.-


Vill ha lov resten av livet.



blogg.se suger min balle!

Bara min blogg som har klöddat idag eller? Den ville inte lägga upp mina tidigare inlägg, men nu så.


Har precis kommit hem från Billinge, idag va det riktigt kul faktiskt och väldigt gott att äta. Hmm nu vet jag inte vad jag ska göra, antagligen bara chilla och imorgon blir det sista dagen av både lovet och tävlingarna så det får man njuta av så länge som man kan.


puss på er!

veckans film!

Veckans film blir EIGHT BELOW. Filmen är baserad på en sann historia och det är så jäkla mkt kärlek i den filmen. Jag har sett den 2 gånger och jag bölade lika mycket båda gångerna. Att se den är ett måste faktiskt! Smartare djur får man leta länge efter.


SE DEN!!



Paul Walker spelar huvud rollen. En skådespelre som är underskattad, jag tycker han är riktigt duktig och är en av mina favorit skådespelare :D





Trög söndag eller vad?

Har precis druckit lite kaffe, precis vad jag behövde! Gick nog och la mig vid 10 tiden igår, va sjukt trött. Jag får väll hoppa in i duschen snart så känns det ännu bättre. Håller på att ladda upp dagen med lite skön musik oxå.




Nu i veckan har ju hugo blivit het igen sen paow gick ut med att han var hennes nya kärlek. Ni som inte vet vem hugo är så blev han vald som den rätte för Rosling som gick på Kanal5 för ett år sen?



tycker den bara blir bättre och bättre!

oh skills eller vad!?

Hihi har precis duschat, UTAN ATT FÖRSTÖRA SMINKET. det kallar jag skills! (okej det klade lite men skit samma det retar man bara till). snart bär det av till till billinge igen.


hörs senare!


idag!

Har varit på klubben halva dagen idag (va där igår oxå). Det va inte speciellt många starter så det gick snabbt. tråkigt att andra klubbar ska tävlingar samtidigt som oss, vi brukar alltid ha i påskhelgen, menmen vad ska man göra?

Snarrt ska vi åka dit igen på ryttarmiddag. Det brukar va jätte kul, får hoppas det är många som kommer dit;)





åh just det!




Glad påsk allihopa:D




Hahahha!

Yah, sure biatch!




för mer än ett år sen!

naw , så gulligt!

Fick ett påsk ägg av mammsen idag. Naw gulligt av henne:D<3

 

kollar true blood:D

äter och kollar på gårdagens true blood avsnitt, såg inte det igår:( sen är det snart dags för dom andra vampyrerna ;) me like!


tur man ska färga utväxten imorgon ;)

nytt

tänkte visa vad jag köpte idag oxå ;)



linne x2 svart och grått BikBok, BH från HM



2 oversize tröjer BikBok




3 par leggjeans BikBok ;)

i love shopping!

Nu är man äntligen hemma igen. Åkte från malmö vid 11 och möte Elise och Melle i lund där vi tog bussen till nova. Efter några timmar där så åkte vi in till lund igen och kikade lite där med. Men nu är jag hemma igen och chillar bara lite, fick inte särskilt mkt sömn inatt :(


Handlade lite smink igår i alla fall+ hårfärg;)





puder och favo mascaran ;) köpte två, tänkte det va lika bra!


RSS 2.0