Kvällsuppdatering.

Så nu ska jag göra mig smått redo för mina sköna säng. Har endast en lektion imorgon så pallar inte fixa håret imorgon om någon ville veta ;). kommer ha så slappa tisdagar fram tills v.42 då vi får en till lektion tror det va ansvarsfullalkohol hantering. Alltså är min enda lektion imorgon teckenspråk. måste söka upp syon nu så jag kan byta...

men godnatt med er så länge så bloggar jag imorgon :D

Lite kvällsmusik nu ;)








uttråkad på tåget igår..:)

naturelles


ofixad;)

Skolan...

bÖrjade ju i skolan förra veckan, Kul att börja igen och få igång en rutin, vände på dygnet totalt innan. Har börjat på både danska och teckenspråk men känner att jag ska byta båda 2. Danskan för min lärare suger, så bytar till tävlingsmatlagning där och teckenspråk för jag tycker att engeska b är bättre att ha sen men dock gillar jag läraren :/


skolklar emmy ;)

nu är jag tillbaka.

så nu är malmöfestivalen över för i år :) Har varit skit kul, och har sett Daniel Adams Ray, Veronica Maggio, Erik Sade, Tove Styrke, Jay Smith, Danny , Mohombi, Chris Medina och Maskinen :D alla va skit bra!






god morgon.

Ja eller ngt, har typ precis vaknat och sitter just nu och äter lite vattenmelon, mums! Idag har jag absoulut inget inplanerat så det blir väll bara att sitta hemma men det är ganska mysigt det oxå. ska förberda det som gå att förbereda inför skolan tror jag ialla fall.

puss så länge!

( går inte ladda upp bild...Ni ska veta att jag är galet trött på blogg.se nu, tror nästan jag kommer byta till nattstad snart!)


Party in my head





ingen malmöfestival

Kvällens planer blev presic inställt eftersom, dom enda vi vill se spelar halv 12 oxå va inte beah sugen längre m så det blir en myskväll för mig istället :)
ska kolla om det visas ngt bra påtv ikväll ;)

Standard.

Sitter just nu med ansiksmask och nyduschad och ska snart börja göra vid mig inför första dagen av malmöfestivalen, tagga satan! Tänkte bara förvarna er oxå om att från och med nu och en vecka framåt kommer nog inte vara sådär jätte bra uppdatering eftersom på måndag är det skola igen och sen är det ju malmöfestivalen ;) men kommer det ett inlägg så kommer det ett ;)


Just nu!

nu ska jag skölja, ciao!


teen spirit.

Måste bara rekomendera en film till er, Teen spirit.

The story is about Amber, a mean popular girl who gets electrocuted and dies and is not allowed to enter into heaven unless she helps the least popular girl in school become Prom Queen within a week, but things do not go as planned.

Dessutom är Cassie Scerbo med vilket gör det hela mer värt att kolla på ;)



Still of Lindsey Shaw and Cassie Scerbo in Teen Spirit
Still of Tim Gunn and Cassie Scerbo in Teen Spirit


Are you ready?!


Emmy like presents ;)

I söndes kom elise hem efter 2 veckor i turkiet och jag fick presenter :D



2 väskor 1 plånbok. Visst är det bra med en syster ibland ;)

Kristanstad och Malmö

Hade en urmysig dag igår, först i Kristanstad där vi gick i 2 timmar och käkade på Grafiti Cafe. Sen på torget köpte vi blåbär och jordgubbar som vi smaskade på på den timmeslånga tågresan till malmö, där vi såg filmen Bridesmaids. Efter filmen köpte vi varsen frapino, mm gott. 


Min bakadpotatis :)
 

Beah inne på Grafiti Cafe.

som sagt långggggggg resa hem...;)

mums



snabb uppdatering.

Gör ett snabbt inlägg till er för måste köra om 5 minuter till stationen och ta tåget till krianstad med beah, något inpuls vi fick för oss att göra :P sen vi 6 ska vi till malmö och kolla på bio, bridemaides eller vad den heter :P så blir en lång dag och ingen mer uppdatering förmodlingden ;)





Tja guys.

Tänkte bara berätta vad jag har gjort dom senaste 2 dagarna. I förgår så stack jag med mina 2 yngsta kusiner och moster till skånes djurpark, blev en 4 timmars promenad där ;) Och igår hade jag och beah en skånetrip och stack till danmark en stund oxå, heheh mysigt! :)




svinkallt på djurparken :o

björn ungarna :)



Jag gjorde inbakadfläta på beah, första gången jag gör det på någon. fett stolt! :D


En trött Emmy efter en lång men rolig dag :)

God natt!

tänkte faktiskt gå och lägga mig nu, har varit en lång dag och jag va vaken redan vid 8, sick! Måste vända tillbacka dygnet nu, skolan börjar snart, fy vill inte. behöver mer sol. NU! Men får vänta nästan ett år tills det händer igen, nu är det väll bara  regn som gäller :(







Okej har fett med tråk..... :O och ni får lida ;)

Det Nya.

här får ni bilderna från det jag köpt idag. (Ni kanske tycker detta är helt ointressant men eftersom jag älskar att läsa vad andra har köpt så gör jag det oxå, så nu vet ni varför min blogg är så tråkig..;) )




Detta är som jag köpte i malmö förra veckan.
 l
 l
V




lund och malmö.

Stack iväg med beah till nova och sen malmö och shoppade idag, hittade lite kläder och så. Träffade även på en massa man kände och man har alltid roligt med beah :) Sen satt vi och tjuvlyssna på några random killar på tåget, heheh ;)


this is how i looked.






sötnosar

Förra veckan va jag hemma hos mina kusiner som har 2 kaniner och den ena är galet lik min kanin som jag hade i 7 år men dog 2009. Bob är lite mer svart och minde än skutt, men formen i huvudet och derras betende är jätte likt.



bob, mina kusiners kanin.




skutt min sötnos.


Sånt är livet...

Saknar försommaren sjukt mjuket nu när det blir mörkare på kvällen. Saknar dom första nypotatisen, första jordgubbarna och dom ljusa och varma kvällarna. Får sjukt mkt ångest när det börjar bli höst och vinter, men är samtidigt nyfiken på vad sommer kommer näst.

 Det ska bli spännande att börja i 2an nu. Lära sig mera och bli mer självständig. Ska bli kul att lära mig mer och mer. Nu när jag inte har matte kanske skolan kommer bli mer kul. det mesta på mitt schema värkar ju roligt. 

Man lever inte förevigt men man ska väll ha kul ändå, någon dag kommer vi alla att dö och vi väljer själva hur vi vill minnas. Känd, okänd eller ökänd?



dags för ny header?

Kom just på att jag aldrig bytat header, får väll ta och göra det snart..?




Tips.

När jag startade bloggen så köpte jag en plattång som verkligen är det bästa en flicka kan ha i sin hand, helt underbar, så fort jag använder någon annan så känner man hu bra den är och den ska hålla hur länge som helst. Har inte haft ngt problem med den än, men iför sig är det ju bara 1 ½ år sen jag köpte den. men min syster har haft en likadan i 4 år tror jag och den är fortfarande hur bra som helst! (Det är en frisörtång) Den blev även bäst i test 2011.

Så måste verkligen rekomendera den till er! Och specielt nu när den är på rea på nelly för endast 399kr. Klicka här! 


gissa vad?

Hihi på torsdag ska jag och beah shoppa! ovanligt.. Måste spara lite pengar till löshår oxå. Frågade kundtjänst på rapulzelsweden om färgen men dom viste inte men jag kör nog på 8 ändå, den såg lite mörk ut men om inte annat kan man lägga slinger, right?! Har desutom hittat ett par skor på Nellys helt jäkla gryma rea, most have dom, jag menar dom kostar 99kr och är grymt snygga ;)


puss nu ska jag kolla på en shopaholics bekännelser och lära mig hur jag inte ska leva när jag flyttar hemifrån...




Bara älskar Isla som skådespelare, så jävla grym asså ;)


tomorrow when the war began

Måste bara tipsa er om den här filmen, det va verkligen bra och om man gillar action och lite teen drama så kan det inte bli bättre ;)

Filmen handlar om åtta australiensiska ungdomar som bestämmer sig för att campa i vildmarken under en vecka. De åker ut till ett avlägset klippområde med öknamnet, Hell.Gruppen består av Ellie Linton (Caitlin Stasey), hennes bästa vän Corrie Mackenzie (Rachel Hurd-Wood) och dennes pojkvän Kevin Holmes (Lincoln Lewis), Ellies äldsta vän och grannen Homer Yannos (Deniz Akdeniz), den väldigt religösa Robyn Mathers (Ashleigh Cummings),den mystiska musikern Lee Takkam (Chris Pang) och balletdansösen Fiona Maxwell (Phoebe Tonkin).

När gruppen återvänder hem till den lilla staden Wirrawee efter campingturen så får de en chock. Ingen är hemma, elen är avslagen och telefonerna fungerar inte.Överallt är det plundrat och sönderslaget och när de smyger sig längre in i staden så möter de patrullerande soldater.Under deras tur bort från civilisationen så har Australienblivit invaderat och deras familj och vänner hålls fångna i soldatläger.De kan vara de enda som fortfarande är på fri fot.





Emmy jakobsson HR2B Vipan



chill tisdag eller vad ;)

you've got that smile, that only heaven can make, i pray to god everydag, to keep you forever.


Helt klart min idol!

Gosh sitter och kollar på denna tjejens yoytube klipp och garvar ihjäl mig, ni borde göra samma sak!




2012 filmer.

Skit har precis kollat igenom vad som kommer i filmväg 2012 och blev positivt överraskad :D


Underworld: Awaking. ( har skrivit om dom andra innan)
skådespelare: Kate Beckinsale
Datum: 2/3

Underworld: Awakening Poster


Dark Shadows
Skådespelare: Jonny Depp och Helena Bonham Carter.
Director: Tim Burton
Datum: 11/5
(Kan ju bara bli bra)


The Dark Knight Rises
Skådespelare: Christian Bale, Anne Hathaway, Liam Neeson och Morgan Freeman.
Datum: 20/7

The Dark Knight Rises Poster


Bond 23
Skådespelare: Daniel Craig och Judi Dench
Datum: 26/10

Ice Age 4: Jorden skakar loss.
Röster: Ray Rameno, Queen Latifah, Denis Leary, John Leguizamo, Jennifer Lopez och Seann William scott.
Datum: 4/7

G.I.Joe 2: Retaliation
Skådespelare: Channing Tatum, Dweyne Johnson och Ray Park.
Datum: 29/6

The Wolverine.
Skådespelare: Hugh Jackman.
Datum: Inget satt

Men in Black 3
Skådespelare: Will smitt, Tommy Lee Jones och Rip Torn.
Datum: 25/5

The Expendables 2
Skådespelare: Jason Statham, Dolf Lundgren, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Jet Li, John Travolta, Mickey Rourke, Steve Austin och Terry Crews.
Datum: 17/8

Battleship.
Skådespelare: Alexander Skarsgård, Liam Neeson och Brooklyn Decker.
Datum: 20/4

Battleship Poster


Snow White and the Huntsman
Skådespelare: Kristen Stewart, Chris Hemsworth och Charlize Theron.
Datum: 1/6

American Pie: Reunion
Skådespelare: Seann William Scott, Alyson Hannigan, Shannon Elisabeth, Chris Klein, Tara Reid, Jason Biggs, Thomas Ian Nicholas, Jennifer Coolidge, Chris Owen, Eddie Kaye Thomas och Eugene Levy.
Datum: 6/4

Ghostbusters 3
Skådespelare:Anna Faris, Bill Murray, Eliza Dushku och Ernie Hudson.
Datum: Inget satt

Percy Jackson and the Olympius: The sea of monster
Skådespelare: Logan Lerman, Alexandra Daddario, Jake Abel och Melina Kanakaredes.
Datum: Inget satt

Abraham Lincoln: Vampire Hunter
Skådespelare: Benjamin Walker, Dominic Cooper.
Datum: 22/6

Ghostrider: Spirit of Vengeance
Skådespelare: Nicolas Cage, Idris Elba och Ciarán Hinds.
Datum: 24/1

The Dictator
Skådespelare: Megan Fox, Anna Faris, Sasha Baron Cohen och B.J Nohak.
Datum: 11/5

21 Jump Street
Skådespelare: Channing Tatum, Jonny Depp, Dave Franko och Ice Cube.
Datum: 30/3

Scary movie 5
Skådespelare: Anna Faris, Regina Hall, Anthony Anderson.
Datum: 20/4

The lone Ranger
Skådespelare: Jonny Depp, Helena Bonham Carter, Armie Hammer och Barry Pepper.
Datum: 21/12

Magic Mike
Skådespelare: Channing tatum, Alex Pettyfer, Demi Moore och Shiloh Fernadez.
Datum: Inget satt.

Parker
Skådespelare: Jason Statham, Jennifer Lopez och Nick Nolte.
Datum: Inget satt.

Och 2013 kommer det bästa av allt...

The fast and the furious 6
Skådespelare: Vin diesel, Paul Walker, Dweyne Johnson och Michelle Rodriguez.
Datum: 24/5 2013

lite nytt igen ;)

hehe har glömt lägga upp detta:P





















har äntligen köpt min gel eyeliner :D

Massa sol och Speedway

Har bott nera i Malmö större delen av denna veckan, alltid skönt att komma ner till sin hem stad. i Toredes va jag och 2 av mina kusiner på staffanstopsbadet, har blivit en jävla badkruka så blev mest solande för min del ;)

På kvällen stack vi ner till malmös motorstadium eftersom jag har blivit något av en speedway tönt ;) Kollade när malmös lag slog bortalaget som hade andreas jonsson i sitt lag, grymt att se han live faktiskt när han vann alla sina heat men malmö vann ändå ;)







Malmölaget efter seger ;) hade fullt upp att kolla in grabbarna så blev en sen bild ;)

(dåliga bilder eftersom jag bara hade mobilen, glömde säga till pappa att ta med mim systemkamra :( )

la muzica



Like a machine - david guetta ft Amanda



Dirty Talk - Wynter Gordon feat. David Guetta




Rabiosa - Shakira FEAT PITBULL

Hjälp! någon som vet??

har 2 frågor till er som jag jätte gärna vill ha svar på. :)


Vet ni om beautynet.se och rapunzelsweden har samma färger som nummer på derras löshår? osäker :S

Vet ni var man kan få tag på långt löshår ca 60 -65 cm långt (clip on)?

Det finns ju 60 cm på rapunzel men osäker med färgerna, har en perfekt färg på beautynet ( nummer 8)..

tacksam på svar om någon vet :)




sorry för dålig uppdatering.

ska försöka komma igång igen ;)

RSS 2.0