Grattis syster.

Idag fyller Elise 18 år, Grattis!

Så idag ska hela familjen ner och äta på järnkällaren, Det är jätte god mat där så det blir nog kul :D



bild från i går!



how cute?!

Gbg igår.

sjukt roligt va det asså fast det va lite väll mycket människor där så man fick kö riktigt mycket hela tiden.. So not emmy style! men självklart åkte jag Balder och kanonen, dom bäste. Hade dock inte min kamra med mig dit med jätte många hade så jag ska leta lite senare.




Dålig uppdatering denna vecka!

Har varit dålig uppdatering i denna veckan jag vet! Idag så har jag varit och solat i 20 minuter, råkade somna när jag låg där, hihi..

just nu är fisen natta här och vi ska kolla på film och kränga, och självklart ladda inför imorgon, för då är det LISEBERG!!! ska bli riktigt roligt! så imrgon blir det heller inga inlägg ;)

mensvärk!

usch fy satan vilken mens värk jag har, känns som jag ska spy!

Nu ska jag vila!

så skönt!

OJdå, råkade nog ta lite för länge för gissa om jag är lite rosa nu, hahha lyckat! Men skönt va det



drar ner för en 20 minutare!

Nu tänkte jag ta moppen ner och sola lite, va ett tag sen, vet inte varför jag slutade med det!

Men men hörs sen!

white trash beatiful!


Mina favorit karaktärer.

Visst har vi alla våra favoriter i filmer och serier, Någon vi tycker har sjukt bra attityd eller som man "hejar" lite extra på. Jag har en jäkla massa favoriter som jag tänkte visa er på brist på annat.


I Desperate huosewives.


Gabrielle Solis. Hon är så jäkla vacker men framför allt så älskar jag hennes personlighet. Ja jag har inte mer att skriva om henne förutom att jag älskar Evas karaktär!

I Ugly Betty.



Amanda. Vem tycker inte om henne? haha en människa som gör vad som helst för ett kläddesplagg så man kan ju inte göra mer än att älska henne! Alla hennes kommentarer och attityd, det är det som gör att jag kollar på ugly betty!

I One Tree Hill



Brooke davis of course! Har nget att skriva om henne förutom att det är pga av henne jag kollar på one tree hill, okej förutom chad ;) desutom gillar jag personligheten och hennes skratt ;P

I Cougar Town



Ellie, fast igentligen så är hela det gänget så jävla sköna! men jag diggar Eliie speciellt, hennes attityd till män och hur hon lindar sin man runt sitt finger, respekt för henne ;)

I christine

 
Barb (till vänster) love her!

Grey's anatomy

Grey själv så klart, hon är så gullig och ser alltid så oskyldig ut fast det är hon som är "boven". Och personligheten är bara för bra oxå!



Konstigt väder!

Ibland regnar det och ibland skinner solen. Märkligt!

Idag ska jag skriva so uppsats eller ja ialla fall klart den eftersom jag redan har börjat, Har inget annat inplanerat annars utan att jag ska kolla på tv ikväll, ni vet tv kväll idag som jag kallar det, först 2 and half men,Ugly betty, desperate housewife, cougar town och kanske christine om man orkar :) fullt upp ;)


gött med slappa lektioner.

Mm det är ganka bra när man bara har 3 lektioner på en dag och desutom 1 är snarrrt slut. Klar med det jag ska göra på son och på engelskan ska vi bara  hitta på något roligt, kanske kolla på film. Nice!

Ojoj vad trött jag är...

jag är så förbannat trött idag så jag somnar snart.

hörs imorgon.

Btw så hade vi vår sista riktiga kemilektion idag, det är värt att fira!!

Good girls go bad.

Lilla Hilary Duff har äntligen vuxit upp!


how cute?!

naw älskar verkligen den här ungen, James Lucas Scott.


Låt + one tree hill klipp.


ingen sovmorgon idag heller.

Idag vaknade jag tidigt, faktiskt halv åtta för att åka till klubben och kolla på min första ridlärare som tävlade i dag. Fick även träffa min sötnos Boss som va med som sällskap till Bulan (hästen hon tävlade på). Det va skit roligt att se honom igen det va typ 4,5 år sendan. tänk er själva mig när jag va runt 8-9-10 år gammal fixade, sadlade, tränsade en full vuxen häst på ca 165 cm (tror jag?) i mank höjd. Men gud vad jag älskade honom, jag köpte hästgodis för min veckopeng, Naw Boss min lila (stora) ponny <3 Miss you..



Boss och Nilla 2000

åhh<3

Jag är kär. Aqua har gjort nya låtar och gissa om jag är glad!Jag älskade aqua sjukt mycket när jag va lite, underbart:D jag älskar bara denna, lyssna på texten. Dock fattar jag inte något med vidon, vad har den med att göra med låten? men men jag älskar den ;)





Godmorgon.

ojoj kolla jag är uppe före 10, jag vaknade faktiskt halv 10 idag, galet för att vara mig. Just nu sitter jag och lyssnar på lite musik och bara njuter av att ha huset för mig själv. SNart ska jag nog fixa en frukost.

Sen ska jag sminka mig och fixa håret så ska vi iväg senare.

myskväll med mamma

Nu ska jag och mamma kolla på familjen är värre som går på kanal5 nu.

hörs imorgon!

fokus; min balklänning.

Kännde att jag inte fick upp en så där jätte bra bild på min balklänning, använde inte min system kamra desutom eftersom den inte hade något batteri. Men nu har jag fixat närbilder så men ser lite mer detaljer, bra va!









söt va!

That guy can sing!

jag säger bara en sak och det är, DAMN!


'

Coca cola läppsyl

Kunnde inte stå imot.



min kompis har köpt detta innan så jag var tvungen att köpa det, man kan säga att jag inte har varit inne på kapahl på länge. ja i alla fall som ni nog har fattat så kanman köpa detta på kapahl för 25;-


i skolan, kul.

Usch nu har man en sån där lång och tråkig dag framför sig man helst skulle vilja slippa, bläbläblä!

Skulle nog ge vad som helst för att vara i sängen nu och sova, så fruktansvärt skoltrött. Men man får ju trösta sig med att det är snart sommar lov, right?

På tal om sommar lov och värme så är det runt 18 grader nu, fast så typiskt mig att fortfarande gå runt i vinterjackan. Måste fixa en vår jacka nu, bara något jag kan köra moppe så jag inte fryser. Det är fan att jag inte tänkte på det igår när vi ändå var på nova, men i för sig så betalar pappa om jag åker med :D



en skinn jacka kanske?

21.48

Då blir jag 16, snart snart!

min balklänning!

Idag körde jag och mamma till lund och handlade min underbara balklänning, värt varenda öre faktiskt. Köpte den på Sisterpoint, 599;-. Kommer även att kunna använda den vid andra tillfällen :)



Ser inte så mycket på bilden men men!

teknik nu.

NU ska jag och natta snart gå till tekniken där vi sla testa vår solfångare, önska oss lycka till då.

vet inte som händeer senare idag men jag hör av mig ;)

leon thomas

smälter av hans röst, riktigt bra faktiskt.


Sweet 16!

Vad är det för dag idag? Nä det är ingen vanlig dag, för det är emmys födelsedag, hurra hurra hurra!


Grattis till mig själv :D<3



(tur att jag färgade utväxten!)


isvatten och tv...

Sitter just nu och kollar på two and half men och dricker vatten med citron och gurka, och har precis ätit en salad, sjukt gott. Har varit riktigt skönt väder idag, faktiskt varit ute lite idag på ballkongen och solat.



mums!

Locktång?

Måste inskaffa mig en locktång, har hört att Obh nordicas vågtång är bra. Billig är det oxå, endast 275;- har man tur kanske man får en när man fyller år? ;)




dagens låt!


Imorgon smäller det.

Imorgon är jag inte 15 längre utan 16! sweet!

balskor

Kollar lite på skor man kan ha på balen, tror jag vill ha något liknande det här!






Klicka för att förstora bildenKlicka för att förstora bilden

Från have2have, man kan ta av ankelbandet, nice!


Var förbannad igår.

En anledning varför jag inte bloggade igår var att jag var riktigt förbannad och sen för att Elise tror att hon kan lägga beslag på datan...

Ja just det, jag köpt bleckmedel och färgade utväxten igår. Kommer att färga om två veckor igen så det ser bra ut till balen och sommaren :)

hörs för nu ska jag kika runt på skor, min favosak ;)

you think you are cooler than me


Done!

Har precis blivit klar med one tree hill säsong 3 och ska fråga Elise om jag får låna 4an nu. Och eftersom jag fyller år på onsdag så ska jg önska mig säsong 6, sweet! Asså jag blir aldrig trött på one tree hill, har glömt hur många hånger jag har sett dom. en annan sak jag aldrig tröttnar på är Twilight saga ;)<3



nattinlägg.

har precis kollat på wild child med alleldes för snygga alex pattyfer, dregel dregel! Blir väll sängen nu antar jag.

see you tomorrow;)





grr hottie!

sick sick sick, oh ja sick!

Har precis kollat på när rob, kristen och Taylor var hos oprah. Helt galet faktiskt, fått se två nya scener från eclipse och rob har faktiskt galen humör, som man skrattar åt och nej jag är inte helt hysterisk i rob, jag är galen i taylor, mums på han ;)





monsterna åker snart!

Sitter just nu på pappas mini data och bloggar och kollar på mtv, awsome! Mamma kommer strax och hömtar upp melle och elise så då får man huset för sig själv, thats nice!

Tror jag ska göra lite pommes senare.


TTYL!

One tree hill musik

Nu när man kollar på one tree hill så får man lyssna på one tree hill musik oxå, älskar fall out boy.




One tree hill

I måndes när jag låg i sängen hela dagen så hann jag se säsong 5 av one tree hill, så sjukt jävla bra. Undra när det börjar på tv igen vill se vad som händer nu ju. Igår började jag på säsong 3 ialla fall och har bara hunnit se 4 avsnitt så länge men kommer se många mer ikväll. Sweet!





hot hot hot!!






Red tape.



Gillar låten; red tape. Dessutom får ni en liten video från filmen underworld ;)

Regn, regn och åter regn!

Vist blir man sur när man läser tex dessie och paows bloggar och dom skriver hur fint väder dom har i stockholm, så fruktansvärt orättvist eftersom det brar öser ner här i skåne. Usch vad jag hatar regn och kyla och Gosh vad jag älskar solenoch värmen. Inte speciellt mysigt att köra hem till pappa idag och kommer hem helt dygn sur :(




sommar är det jag vill ha nu!

I want to party!!

Riktigt sugen på fest just nu eller vad säger ni. Kanske kan man festa någon dag nu när man är ledig i typ 4 dagar. I så fall blir det något med natta, det är alltid nice ;)



Woho!

Idag slutar man tidigt, fett nice! Sen har man lov i två dagar, låter bra!

Sitter i skolan just nu, pluggar lite so, boring. Sen har vi teknik. Hallå fatta så tråkigt.


Dagens ilandsproblem!!!

Japp, på tal om absoulut ingenting så måste jag berätta att jag hatar dom nya coca korkarna som finns på flaskorna. Jag säger bara STORT MISSTAG av coca cola att skapa såna fruktansvärda korkar.

Om ni undrar varför jag har damp så kan jag inte få upp dom korkarna :@





Ny kategori desutom ;)

Perfekt!

Tror jag vill ha den här sortens lockar på balen. sjukt snygga!

sugen på färgen oxå!

Min tå gör ont.



"Opererade" min tå igår, så nu har jag jätte ont och går på smärtstillade. Just so you know. Också en anledning varför jag inte bloggade igår ;)


Sorry!

Inte uppdaterat på två dagar. Hade inte tillgång till datan igår eftersom Elise och Melle använde datan igår :(


Lockar...

Skulle igentligen åkt iväg idag och kollat på balkläning, men eftersom jag är sjuk så fick jag skuta upp det.
Har ialla fall funderat på hur jag ska mitt hår, och jag har bestämt mig för att ha lockigt. Men vilka lockar ska jag ha?

nr1.


nr2


nr3

När man är sjuk får man faktiskt vara lite barnslig!

Såg att scooby doo (tror det är den jag har sett redan) går på kanal5 kl 18 i kväll, självklart ska jag se den! Pallar lixom inte göra något vettigt idag, mår fortfarande skit. Måste börja skriva på uppsatsen om Troja till so när jag känner mig bättre, problemet är att jag vet inte var vår troja film är, suck! Någon som vet om jag har lånat ut den?




Nu när jag ändå är igång

Så kan jag rekomendera Underworld Evolution. Den andra filmen va dom.

Sagan om kriget mellan de aristokratiska vampyrerna och de otämjda varulvarna fortsätter. Vampyren Selene och varulven Michael har förälskat sig i varandra och börjar utforska sina rötter för att förstå ursprunget till kampen mellan de två blodslinjerna. Samtidigt står de inför en sammandrabbning som kan bli början på slutet för de odödliga raserna.





Underworld.

Är ni sugna på att se Vampyrer och Varulvar i andra sammanhang än Twilight, True blood och Vampyrer diaries? Då kan jag rekomendera Filmen Underworld, med Kate Backinsale som är med i Van helsing, Även Michael Sheen som spelar Aro i New moon.

I århundranden har kriget pågått mellan de sofistikerade, aristokratiska vampyrerna och de aggressiva, vilda Lycans (varulvarna). I människornas värld existerar dessa varelser mest som en myt och ingen vill riktigt erkänna deras existens. Men i skuggorna pågår ständigt deras kamp mot varandra. En kamp som inte kommer att sluta förrän en av dessa raser utrotats.

Selene är en Vampyrkrigare med en personlig vendetta då hela hennes familj dödats av varulvarna. Hon får reda på några varulvars plan att kidnappa den unge läkaren Michael. Selene bestämmer sig för att följa efter Michael i hopp om att komma åt varulvarna och när de går till attack är hon där och försvarar honom. Det hon inte räknar med är hur hon påverkas av Michael och hur detta får henne att omvärdera hela sin tillvaro.








Kan inte se youtube klipp på min datan just nu så jag lägger inte upp något klipp.


sovit!

tog en liten tupplur;)

hörs!

inte i skolan idag..

Vaknade runt 4 i mårse och fick behärska mig för att inte skrika av smärta. gick upp och tog lite medecin, då gick lite enklare men det gick nog en timme till innan jag kunnde slappna av och sommna om, så mamma tyckte att jag skulle stanna hemma idag, gick och la mig direkt och la mig igår när jag kom hem igår. Så har sovit i ca 15 timmar i natt. Alla värktabletter tröttar ut mig oxå.

Just nu har jag inte så ont längre men det är för att jag sitter på ett speciellt sätt, tur det.

Vill bara skrika och sen ska det vara över pallar inte den här skiten!!


Väldigt mycket kul och massor smärtstillade senare!

Detta är inlägget som skulle komma upp igårkväll ;)

Väldigt lyckad kväll idag, Desutom stannde jag lite längre än vad jag skulle tror jag, är helt slut nu. Kom hem i alla fall kl 9 typ, fick ta lite smärt stillade och medicin så jag kunnde stanna där.

Men i alla fall så vill jag tacka för en väldigt lyckad kväll igår! <3

Bältros? men det kan jag oxå ta!

Se nu blir det ett inlägg. Men jag åker hem när alla föreldrar kommer eftersom jag har fått bältros, vet ni vad det är? Hatar det jag är väldigt ung för att fått det, mamma tyckte hon var ung när hon fick det, 21. Tydligen är det vanligare för gamla människor i över 50 år :S vad gammal jag känner mig nu!!

hörs när jag kommer hem!

nu är det greys

och sen true blood, Great!

sen får ni sova gott!


En kaka? På en torsdag?

En man som får mig på gott humör nu är Johan Glans!








Tipsar alla att kolla på dom! :D

Ang imorgon.

Imorgon kommer jag nog ha väldigt svårt att blogga, eftersom vi ska ha en föreldrar middag i skolan för alla nians föreldrar. Därför kommer vi alla stanna kvar i skolan imorgon. Vet heller inte rikktigt när jag kommer hem men kanske hinner slänga in ett inlägg då, vi får se imorgon.

(oooh, dagens ilandsproblem? ;O)


puss puss.



bilden har inget att göra med detta elle jo att vi ska middag ;)

idag måste jag.

Tror jag måste blogga för både idag och imorgon, mer om det senare..;)

Sitter i skolan.

Har precis gjort massor med nationella prov i kemi, nice att det är klart nu!!

puss hörs när jag kommer hem typ!;)


nu är det dags för

TV kväll! :D

kärlek


har noll insperation

Känner ingen insperation alls, är desutom ganska nervös till nationella provet i kemi som vi kommer att ha imorgon, scary! Idag blev jag dock klar med engelskan, så det är skönt. Vad jag har kvar av nationella nu är det mutliga Matte och kemi...

ALLA VI SOM HATAR NATIONELLA PROV!

finns det en grupp som heter så?

oj, glömde.

glömde att skriva att jag fick hem resten av mina hm tygskor. Va på tiden tycker jag. Fick ju skicka tillbaka för att byta till en mindre storlek. Men har jag äntligen fått hem dom :)






Avatar.

Avatar släpptes på dvd/blue ray i torsdes, såklart hade mamma köpt den då. Dock va den sjukt mycket bättre på bio. Mäktig film med märkliga varelser, helt fantasikt hur man kan komma på så mycket.


Mästerregissören James Cameron är tillbaka med ett actionpackat äventyr olikt allt vi tidigare sett. Avatar tar oss med till en spektakulär ny värld bortom fantasins gränser där en motvillig hjälte tvingas ta stridför vad han egentligen tror på.

Men ialla fall ni få som inte har sett den, är ett måste!



Avatar (2009) _ .jpg


hemma idag.

usch mår inte bra. Känner mig jätte konstig, Fy fan vad jag hatar att vara sjuk!!!

musiken gör min dag!

Håller på att ladda ner massvis md bra musik just nu, så gött asså. Jag skulle aldrig klara mig utan musik det är det som gör min dag. Tror ärligt att det inte går en dag utan att jag lyssnar på musik.

Här får ni några smak prov :)

Infinite Mass - Bullet


Vanillia Ice- Ice ice baby


just nu

Just nu kollar jag på 2 and a ½ men. Så jävla sköna.



skoj humör :P

En blondin kommer in på ett bankkontor i Stockholms City och ber att få
ett lån. Hon säger att hon ska till Europa i affärer i två veckor och
behöver låna 5.000 kronor. Banktjänstemannen säger att han behöver någon
slags säkerhet för lånet.
Blondinen lämnar nycklarna till en ny Rolls Royce som står parkerad på
gatan utanför banken. Detta fungerar bra, banken accepterar bilen som
säkerhet för lånet. Banktjänstemannen och de andra på banken får sig
alla ett gott skratt åt blondinen som använder en 1.8000.000 kronors
Rolls som säkerhet för ett lån på 5.000 kronor. Han kör sedan ner
Rollsen i bankens garage och parkerar den där.

Två veckor senare kommer blondinen igen, betalar tillbaka 5.000 kronor
plus ränta 31.50. Banktjänstemannen säger till blondinen: Vi är mycket
glada att ni ville låna hos oss, men vi är en smula förbryllade. När ni
var borta kollade vi upp er och upptäckte att ni är multimiljonär. Det
som förbryllar oss är att ni behövde låna 5.000 kronor.

Blondinen svarar: Var annars i Stockholm kan jag parkera min bil i två
veckor för bara 31.50?


                                                  ***
En kille spelade golf en dag och tappade räkningen. Han såg en dam strax framför och gick fram till henne och frågade:
- Ursäkt, kan du hjälpa mig? Jag vet inte vid vilket hål jag är.
- Du är ett hål bakom mig. Jag är på sjunde - du är på sjätte.
Han tackade henne och fortsatte spela. Några hål senare hade han återigen tappat räkningen. Han såg samma dam och gick fram till henne något generad.
- Ursäkta att jag stör igen, men jag har tappat räkningen igen, kan du vara vänlig och tala om vilket hål jag är vid?
- Du är ett hål bakom mig. Jag är på fjortonde - du är på trettonde.
Återigen tackade han henne och fortsatte spela. När han spelat klart såg han henne i klubbhuset. Han gick fram och frågade om han fick bjuda på en drink som tack för hjälpen. Hon tackade ja. Medan de drack frågade han vad hon sysslade med när hon inte spelade golf.
- Jag är försäljare.
Han svarade:
- Du skojar - det är jag med. Vad säljer du?
- Det är för genant för att tala om, men efter att han insisterat på att få veta gav hon med sig.
- Du lovar att inte skratta?
- Jadå, jag lovar.
- Jag säljer tamponger.
Mannen föll omkull på golvet - storskrattandes.
- Du lovade att du inte skulle skratta!
- Jag är hemskt ledsen men jag rår inte för det. Jag säljer toalettpapper - så jag är fortfarande ett hål bakom dig!

                                                                ***


Det var en gång en polis som jävlades med en skurk i finkan.
- Jag ställer dig en gåta, sa polisen. Klarar du den släpper jag dig fri. Förstått?
- Mmm...
- Vad är det som har 4 hjul och rullar?
- Lätt! Det är en bil, svarade skurken.
- Jo, men du svarade inte rätt, för du sa inte om det var en Audi eller Volvo. Vi tar en till. Vad är det som har 2 hjul och rullar?
- En motorcykel?
- Njaaaa.... Du sa aldrig om det var en Yamaha eller Honda.
- Men shit, suckade skurken, okej, här har du en gåta av mig. Vad är det som går runt på gatan och säljer sig?
- Hehe lätt! skrattade polisen. Det är en hora.
- Jo, men du sa aldrig om det var din mamma eller din syster.

smart brud!

Mamman frågar sin dotter:
- Vad ska du göra om du blir förföljd av en våldtäktsman?
- Jag skulle dra upp kjolen, så att han drar ner byxorna.
- Men flicka! Är du helt från vettet!?
- Men mamma, tänk lite. Vem springer snabbast? En man med byxorna nere, eller en tjej med kjolen uppe?

ridit idag.

Kännde ett sug efter att rida idag så jag lånade Bella men eftersom hon inte alls va sammarbetsvillig så gav jag upp efter bara skrittat lite och testat trava. Man vill ju inte förstöra henne nu för då får man väll på fan av Elise ;)
just nu mår jag bara inte så bra, fan att man ska vara allergisk!!




RSS 2.0