blod..

Har inte kunnat blogga denna veckan för har inte haft nägon data och ska bort i helgen så kommer inte kunna blogga då heller.. Har inte hänt så mycket denna veckan förutom att jag va tvungen att åka in till akuten i tisdes för jag hade kuttat upp hela benet i skolan.. whatever nu ska jag ha engelska!

puss och kram till er <3






sova nu.

Nu ska jag gå och lägga mig, har inte hänt så mycket idag. gick ut en stund innan idag. Lite kul att Sverige har gått från 4 till 2 olika väderstrek Nu finns det ju bara vinter och sommar..? Imorgon blire Nova, gött :D

Ni får en låt igen tycker jag, skit bra asså!!


Min "gadrob"

Skit bra måste jag säga, man ser ju alla kläder (Y)



love it. finns att köpa på ikea ;)

igår.

Glömde bort att blogga helt igår.. ialla fall så dök natta upp typ vid nio och vi hade som vanligt skit roligt. Satte på alvin och gänget 2, natta hade inte sett den, man kan väll offra sig ibland ;) sen somnade vi typ ;) heheh



söta vi är va? bild från igår ;)

hemma hos natta förra fredagen ;)

Nu får ni bilderna från förra veckan, hihi härlig kväll <3







Pallar inte mer, resten finns på min facebook ;)


Gosh...

Fy fan vad jag blev ledsen i morse när jag gick ut och såg vitt på marken, man bara vafan?? Blev ännu surare när min moppe hade frusit och inte kunnde starta den, så det va bara att vänta tills mamma kunnde köra mig till stationen så därför blev jag lite försenad idag. imorgon börjar man ju tio precis som iodag och det gillas otroligt mycket!!

Låten som gör min dag <3



mycket låtar nu ;)

snabbt inlägg :)

Japp det blir ett snabbt inlägg nu eftersom jag ska gå och lägg mig tidigt idag annars orkar jag aldrig gå upp imorgon. Hade ingen aning att gymnasiet va så tungt och drygt. Då är det tur att man ligger före i så pass många serier så kan man sova istället ( ser ju i usas takt), eller kan man ju sluta kolla på det men det vill jag inte, det är ju så spännade och man måste ha något att "längta" efter. Det gör man ju knappast med skolan ;P

Tänkt bjuda er på en låt som jag hörde på en blogg som jag diggar stenhårt ;)



älskar att kolla på detta.



sjukt duktiga :O och cool låt ;)

skolfoto och servering.

Började dagen med skolfoto, hehe har aldrig blivit bra på ett sånt... och dessutom hade man kockklkäderna på sig eftersom alla hade sagt att man skulle ha det, men så va det ändå folk med vanliga kläder.. Iadg har vi ialla fall börjat med servering, det ska bli intresant hur många tallrickar jag tappar, men skit samma mina föreldrar betalar ju skatt så det så ;)

Efter skolan blev det Esresso house med Moa och dom andra men dom handlade inget ;) Fy måste sluta med det, går där för ofta nu tycker jag och man är ju bara en fattig student nu.. ;(

Puusss och kram idag är det tv kväll med paradise hotel, sveriges skönaste familjer ( kollar endast för att hampus är med ;) ) Desperate housewifr och cougar town ;)







va tvungen :P

Halloween=Maskerad?

Hmm och maskerad = med horigt/ slampigt? Japp det är så det har blivit nu när man har blivit lite äldre. Så fort det är maskerad passar alla tjejer på att klä ut sig så slamigt som möjligt dom bara kan. hehe ialla fall så är det snart dags för mig att klä ut mig på grazzhoppers halloween party :D Jag ska vara en fe och sabina ska vara enn ängel hihih vi kommer vara så söta :) Jag ska ha min rosa puff klänning som jag inte använt än, rosa vingar och MAASSSSAAA glitter :D gött!










Vad tror ni?? :P

Paradise Hotel.

Jag somnar nästan... det borde väll säga allt?? tycker deltagarna bara är sjukt jävla pinsama och jag saknar förra årets deltagare som verkligen bjöd på sig själv då menar jag ju Jackie, Cimon, Greta och Peter.. tycker den där Julia bara är allmänt slampig och jobbig eller? Och i don't like jean pierre, usch redan första dagen börjar han snacka om att dom ska skicka ut en snubbe som han inte ens känner. och den korkade bimbon som kom in idag, Lina, asså omfg säger jag bara.. x)



saknar förra gänget ;) förutom hon fransblablabla som man inte kan uttala..

förlåt...

suger på att uppdatera just nu men ni ska bara veta hur mycket skolan tar på ens krafter just nu, sover jätte dåligt och lite just nu, tyvärr.

Ialla fall hade vi jätte kul i fredes med lagom folk. hihih dock glömde jag min kamra hos pappa där bilderna finns kvar, kunnde inte lägga in bilderna på datan så tyvär får ni vänta en vecka på dom...

ha det bra.

how low can you go?


FEESSSSSSTTTT!!!!!!!!

Nu ska jag raka benen och sedan kör jag hem till natta för att festa lite, kamran kommer med, får se om vi tar några foton..;) Denna veckan har jag verkligen inte orkat blogga men och dessutom har jag varit ganska sur på en viss person eller kanske ska säga personer, tänker inte gå in på det..

Igår till idag sov natta över och vi hade över flumm så klart. Och i veckan började paradise hotel, men det skriver jag om imorgon för hinner inte nu..

puss och kram, nu ska jag ha kul :D


Club can't handel me.

Låten som har spelats hela helgen i mina högtalare!!


Väldigt övertygande!

För varje dag som går desstu närmare breaking dawn blir det, väldigt exalterad! Tycker det är skit kul att Maggie Grace fick rollen som Irina eftersom det är så jag har tänkt mig henne, så jag lekte lite med en bild och gjorde om henne till vampyr, vad tror ni?




Kkv is the shit

Kkvs låtar innan det blev Norlie och kkv ;) Den första har jag haft på mobil i ett år typ utan att veta att det va han ;) hehhe





lite småkär i han ;)

Fast five.

Vet ni vad? Jag gör! Eller iför sig så har jag vetat detta ganska länge nu men inte berättat, shame on me! Men ialla fall till alla er Vin diesel eller fast and furious fans så kommer det en till film, den heter fast five. Gud vad kul det ska bli! Släpps i Usa den 10 juni, har ingen aning om den kommer visas på bio i sverige men skulle tro det eftersom dom visade fyran.

För er som är intresserade och har sett dom andra filmerna, lite svårt att fatta annars..;)

Jätte kul att få se skådespelare som har varit med i dom andra filmerna, vissa har ju bara varit med i en eller så :P Inom parantes vilka filmer dom har varit med i tidigare.

Skådespelare (inte alla):

Vin Diesel as Dominic Toretto (1&3&4)



Paul Walker as Brain O'Conner (1&2&4)


Jordana Brewster as Mia toretto (1&4)


Dwayne Johnson as Hobbs


Tyrese Gibson as Roman Pierce (2)


Sung Kang as Han (3&4)


Elsa Pataky as Elena Neves


Gal Gadot as Giesel Harabo (4)



Matt Schulze as Vince (1)


Ludacris as Tej (2)


Tror den kommer bli skit bra!
 
Lägger ut bilder och trailer när det kommer ;) ni får nöja er med en fanmade så länge..


Tråk!



leker lite..;)

Fredag med idol

Fyfan ni skulle bara veta hur taggad jag är på att festa idag, har lyssnat på massa dunk så är sjukt sugen me ikväll blir det taco och idol med familjen, kanske imorgon..? Vi får se.. Som sakt snart börjar första finalidol eller vad man säger (?), hejar fortfarande på olle ofc!

hoppas ni får en bra fredagskväll!!♥


går inte lägga upp bilder??!!!

Urk...

fy fan nu ska jag gå och lägga mig! Har gått vipanloppet idag som är 8 km, i mina jävla tygskor så jag har skav sår.. Nä att gå i det där jävla pissregnet är ju ingen dröm precis, visst låter det som jag njöt av vår "lilla" promenad!



Malmö med natta.

Försov mig duktigt mycket imorse,, vaknade 10 i 7 och mitt tåg går 5 i. Panik! men tog det som går 20 över istället, Kännde mig jäkligt dukig att göra mig klar på 15 min när det anars tar 45min ;) Iskolan gjorde jag fiskrätt, gick väll bra. Efter skolan stack jag och flickorna till espresso house, där man drack chai latte;)

Lite senare kom natta så åkte vi till malmö och handlade lite smink, efterråt mötte vi ut sebbe och stack och åt lite sen tog vi tåget hem till tråkiga höör. Asså det är något med att åka tåg när det mörkt, tycker det är så himla mysigt..? :)


För övrigt är jag fortfarande kär i dessa skorna!

Nu ska jag gå och sova så jag kommer up imorgon..

Lovdag

Det har varit jätte skönt att vara ledig idag, nu har vi ju bara 4 dagar denna veckan, 3 om räknar bort tordagen oxå ;)

Nä nu ska jag göra annat..;) pusspuss

Söndag men ändå lördag.

Japp ni hörde rätt. Jag har studiedag imorgon så det är som lördag för mig idag och alla andra som är lediga imorgon. Om man hade hittat någon fest idag så hade jag antaglien stuckit på den men ganska svårt att hitta fest på en söndag..:(

Men har precis hjälp pappa att göra lite potatisgratäng och till det ska vi grillad gort eller hur det stavas..? hehe

pusspuss

Idag ska jag rida.

Nu ska jag snart ut och rida lite på Master en ponny som står uppstallad här på gården. Han är en New forest c-ponny Precis som min Mellis, gud vad jag saknar henne! Har typ inte sett henne på ett och etthalft år...;( Sitter just nu och kollar på Kuren på tv, blir så avensjukt på hästarna, dom är så sjukt fina och ryttarna kan ju verkligen rida. Min fovorit är så klart Moorlands Totilas , hästen som har tagit världsrekordet i dressyr.





Magnefike!

vart tog insperationen vägen..?

Ucsh hatar att blogga när det känns helt tomt i huvudet, för när det inte kommer bra inlägg tröttnar ni läsare, jag ska bli bättre på att lägga upp bilder här på bloggen oxå, men hinner aldrig att fota innan jag kör iväg till skolan för jag ligger heldre kvar i sängen dom få minuterna, har verkligen att stiga upp på morgonen. Och sen när man kommer hem ser man helt dasig ut efter en jobbig dag iskolan, kletigt smink och ruffigt fult hår...



My turn!

Nu är det väll dags att jag oxå tycker till om Kungarna av tylösand eftersom alla andra hr gjort det nu ;)


Jag tycker det är väldigt underhållade pogram, tror oxå det är för att jag gillar att kolla och lyssna på fulla människor, heheh eller? Sen kan man ju säga vad man vill om människorna i huset. Som nemo och jockebooi skulle jag inte ens vela ta i med tång, inte Erika heller för den delen så är det någon annan som kan nita henne åt mig? Jag hoppade nästan i soffan av glädje när Rash spottade henne i huvudet :D Dom ända som inte har skämt ut sig är väll cami, Djnathalie, Svampen och james.. Men som sagt jag gillar pogramet, det är som en slagts uppvärming till Paradise hotel som börjar nästa veck tror jag :D Nice!



Vilken fin bild jag gjorde precis va? :D

RSS 2.0