shopping med dom bästa.

Idag har jag varit iväg i malmö hela dagen med Becki och Beah och shoppat massor med nytt. Gick upp redan vid 8 för att käka frukost och sen körde pappa mig till mamma där jag gjorde vid mig och möte sedan upp Becki på stationen och tog tåget ner till malmö, där vi mötte upp Beah och sedan stack vi vidare till entre och gick där i några timmar och sen när vi va klara stack vi vidare till stan och gick genom gågatan och lite på Hansa.


snyggt med prislappen och allt ;)










2 dagar

I fredes jobbade jag ju, gick faktiskt bra, vi var endast 3 st i köket så kändes bra att just jag var utvald :) slutade lite efter 11, kändes underligt att vara kvar i skoaln så sent:P Nu är det endast 2 skoldagar kvar, så skönt behöver lov, tror jag håller på att bryta ihop annars ;) så imorgon har vi endast en aktivitetsdag med lite flipp å sånt, hehe. efter skolan ska jag till malmö och spänna rälsen och handla det sista till jul :)

TTYL.




julklapp till mig själv?:)

lussevakan

i måndes efter skolan stack jag och bea hem till mig och kollade tv och fixade oss sen stack vi till jägers, hade väll inte jätte kul blev mest kaos faktiskt så det var skönt att komma hem o lägga sig. i tisdes blev det en heldag med mamma i lund med lite shopping och sen breaking dawn på kvällen. körde hem sen, skit kul!

imorgon blir det en lång dag med jobb efter skolan, ska bli skit kul faktiskt :)

nu ska jag snart sova :)

Hardcore

redo i måndes

At Wayne's coffee

fika i tisdes :)

nytt

Just love my new jacket fr H&M
mösig :P

detta fick jag hem i veckan :)



one direction kalender och the year book :)

denna veckan.

Kommer ha fullt upp denna veckan. imorgon taggar vi till lussevakan med älskade beah och på tisdag ska jag och mamma julhandla lite och sen kolla på breaking dawn igen ;) PÅ onsdag kommer vi nog inte ha någon sista lektion så då ska jag försöka få med mig beah till malmö. PÅ torsdagen ska jag vila för sen på fredagen blir en lång dag för efter skolan ska jag jobba, fullt upp. ;)


Nu i helgen har jag försökt bli lite frisk och igår körde jag bil ända ner till lund och inne i lund, första gången jag kört i stad och på moterväg, stolt. Vi var nere i malmö och firade min kusin som fyller 14 imorgon. grattis :)


vinterdeppig

Mår verkligen sjukt dåligt av vädert där för jag inte bloggar så himla mkt. Längtar galet mkt efter våren!! idag har det inte hänt så mycket faktiskt.


nä gud vad onödigt inlägg, puss!

RSS 2.0