I rymden finns inga känslor.

Hahah asså måste verkligen se den här filmen, älskar den humorn.  här får ni trialern:D



Beatiful monster


Första dan i köket.

Idag fick bi för första  gången vara i köket och testa våra nya väldigt sexiga kläder, hahah. Vi fick en ganska mjuk start och gjorde bara typ sky och buljong av kyckling och kalvben och även hummer(??) hahha.

Börjar desutom bli knäpp på alla desperata politiker som går runt och delar ut kaffe, frukt och kondomer?? hahahha det är faktiskt sant, natta fick en kondom? Men helt ärligt, jag spyr snart på dom!!!

många pussar!



Vad jag gör när ingen ser....

Jo då är det Emmy goes crazy ;) 
 

Då sätter jag alltid på någon galen så kallad fjortis låt och hoppar runt och dansar som en galning..eller?? ;) Hahha men jag älskar verkligen att få vara hemma själv och sätta på en riktigt bra låt som typ utspalar sig efter mitt humör varje dag, Jag tror inte heller att det bara är jag som gör så utan flera andra.


OK, jag älskar fjortislåtar ;)


Lekte lite med camen ;)





Hemma nu, chill dag i skolan :D

Söndag.

Har precis kollat på Victoria secret fastion show från 2009, älskar stämningen på på derras visningar! tänkte visar er snart vad jag menar ;) Ska snart  köra hem till mamma. Ska bara samla ihop mina saker och begemig ;)

Hörs imorgon eller hemma hos mamma om jag orkar ;)


Hajar är inte elaka!

Dom är nyfikna! Dock ska man ha enorm respekt för dom alla sätt. Har kollat på animal planet idag där det har varit en massa hajpogram och jag blev verkligen fasinerad av ett av dom som hette SharkMan. Helt otroligt vad den här mannen gjorde med hajarna, jag bara satt och gapade och tänkte jag vill också! Han vill visa världen att hajar har en mjukare sida och det bevisade han.

Ni får själv kollade på det här klippet för man kan inte beskriva i ord vad han gjorde!



Kan va riktigt nära att göra detta med en vithaj..;)


Grown ups.

Sitter hemma hos pappa nu (Äntligen!!) och ska se klart på filmen Grown ups, har typ 10 minuter kvar, började kolla på den sist jag var här men hann inte se klart den så får väll göra det nu;) Först ska jag fixa lite på datan först :P

Godnatt snyggingar, blir ingen mer bloggning ikväll.


väntar fortfarande;)

Ganska onödigt inlägg mem men ;) Sån är jag. Väntar forfarande på att pappa ska komma och hämta mig. Skriver väll igen när jag är hemma. Hoppas denna helg kommer kännas längre än den förra, den kändes som den bara började och sen tog slut på en dag typ :/

Hörs senare!!

väntar fortfarande;)

Ganska onödigt inlägg mem men ;) Sån är jag. Väntar forfarande på att pappa ska komma och hämta mig. Skriver väll igen när jag är hemma. Hoppas denna helg kommer kännas längre än den förra, den kändes som den bara började och sen tog slut på en dag typ :/

Hörs senare!!

Väskor.

Funderar på att köpa ny väska, tycker det börjar bli dags, har haft min sen i åttan, men älskar den! Den är så praktisk och SNYGG, dock började dom sälja dom väskaorna igen i vårars så nu springer massor runt med dom så då är det inte lika kul längre;)

Ett MÅSTE är att den ska vara STOR!!! ;)
Väska
Florida (Greige)

New York (Svart)

Typ något sånt här ;)


Väntar hemma hos mamma.

Sitter hemma hos mamma och väntar på att pappa ska komma och hämta mig. Lyssanar på lite musik och kollar på TV. Har något pogram på som heter secrets of Aspen.Handlar om en massa 30åringar(??) som festar och shoppar i Aspen. Hahhaha vet inte om jag ska skratta eller gråta. Vilka bekymmer dom har. som tex en av dom är jätte uprörd över att hennes kompis dissade henne när dom skulle göra vid sig hemma hos henne osv...suck!




Jag i brunt hår med löshåret i ;)

Bäst drag i malmö eller vad?!

Lånade bilden från kissies bror, NRJ in the park i stockholm.



NRJ in the park i malmö!



Och på den här bilden ser man bara hälften av publicken ;)

Skillnad någon?!

Heidi Montags operationer.

Det är väldigt många som har påpekat Heidis alla operationer, specielt dom 10 hon gjorde på en dag. Man har alltid fått höra att det är helt sjukt gjort och blabla, men jag har aldig hört exakt vad hon gjorde för operatoner så jag tänkte att det kanske är fler som inte vet, så jag har tagit reda på vad hon gjorde nu :)


* Minilyft ögonbrynen.
* Botox i pannan.
* Näsplasik.
* Fettinjektioner i kinder, nasolbialveck (ingen aning vad det är!)och läppar.
* Hakplastik.
* Halsfettsugning.
* Öronkorrigering.
* Bröstförstoring.
* Fettsugning av midja, höfter och lår.
* Rumplyft

 



Chill vecka somfan!

Måste säga att detta var en sjukt chill vecka. Har haft jävligt nice tider, dock kommer det ju inte vara så resten av året ;/

Måndes slutade jag 13.00. Tisdes lite efter 11. Onsdes lite innan 11 ;). Igår lite innan 4 när vi igentligen skulle sluta halv 5. Idag slutade vi lite efter 11. Så ni fattar vad jag menar med nice vecka ;)

Hoppas ni har haft lika nice som jag har haft än så länge. Just det jag gick och pratade med syon igår om det fanns möljighet att byta klass till nattas, måste ju vara med min bitch ;). Gick och frågade idag hur det hade gått idag men hade forfarande inte fått något ordentilgt svar så antaligen får jag reda på det i början på nästa vecka, förhoppningsviss på Måndag så nu är det bara att hålla tummarna på att jag får byta! :)

Igår började Sebbe på vippan oxå, nice! träffade han vid bussen på väg hem och snackade lite skit med han, super trevligt! :)

Puss så länge, ska ta igen lite bloggning idag hade jag tänkt!

Malmö igår :)

Vi var ju på malmö festivalen igår vilket var mycket trevligt. Träffade lite folk och lyssnade lite på Nrj och jag fick se Locnville som besökte Svergie! fy fan vad glad jag blev, tycker dom är så jävla söta! Sen sov vi hemma hos Malin i en riktig skön soffa :))

Idag har varit en så jävla långtråkig dag, drygt att vara hemma lite iinan sex.. Lagade lite mat till mig eftersom mamma jobbar kväll. Imorgon börjar jag 9 så jag får lite sovmorgon, nice!

Nu skag hoppa in i duschen och kolla på csi miami eller kanske hoppa ner i sängen eftersom jag är rigällt trött nu!

puss och godnatt;)





mycket snyggare i verkligheten måste jag säga :D<3 Bara fyra år äldre än mig ;)



Ni kanske minns att jag har lagt ut en låt med dom innan oxå? den hette Sun in my pocket :) för övrigt är det bara den som finns på spotify en så länge ..:/

Good times.



Taggar satan inför imorgon :D

Måste vänta på kläderna..

Vi slutade tidigt idag så jävla nice. Vi skulle igentligen vara i köket hela dagen men eftersom vi  inte har fått våra kläder än så gick vi bara igenom lite om såser och koka lite olika saker. det va ganska svårt att hålla ögonen öppna då... Fick ialla fall gå lite efter 11, me like. Fick dock sittta och vänta på tåget skit länge känndes det som, sen gick jag hem.

Igår sov natta här och mamma höll på att bli galen på oss för vi var så sjukt flummiga. aja jag ska snart hoppa in i duschen och gå och lägga mig tidigt så jag får sova länge! Imorgon blir det malmö festivalen och se NRJ och ADEPT :D nice!

puss på er


Disneys short movies is the best.



Gå in på youtube och sök efter fller själv så kan jag lova er att ni kommer skratta mycket!!

Detta menar jag!

Hahahhahahahhahahahhahahah!



En galen kväll i malmö.

Förlåt att jag inte bloggade igår men datan var för seg så jag hade inte så mycket tålamod utan kollade på den nya filmen Grown Ups, så jävla roligt så den rekomenderar jag!

I freedes hade vi oxå skit trevligt. åkte till Malmö tio och kollade lite rundor. Fick träffa Sebbe oxå, då blev jag glad! när vi stack hem så åt vi nattamat på Donken. Det va självklart höjdpunkten på hela kvällen för där hade vi roligast. Alla kollade på oss för vi skrattade så jävla mycket och Örndal spelade in en massa vidos på det. Tex när natta sätter två sugrör i munnen så dom pekar neråt och härmar Sid och tigern från Ice age "Den är grön, dom stack för två timmar sen". Hahahhaha fy fan vad kul vi hade. Och helt plötsligt lägger Linus en stor fett jävla rap, alla innne på Donkan tystar och sen börjar alla applodera och hurra, jag och natta höll på att sätta pommes i halsen så mycket vi skrattade och blev tvungna att sprina in på toan.

Hände mycket annat oxå som tex att jag halkade på golvet på väg ut för den varning för halka skylten stog gömmd. Jag ska stämma Mcdonalds! ;)

Kiss and love. (som alla andra skriver;) )






Klockren!



Humor. :D

MalmöFestivalen, Ohyees!

Slappt i skolan idag, men jävligt tur att det är fredag och sovmorgon två dagar annars hade jag dött av sömnbrist... Snart kör jag hem till natta och lite senare bär det av till malmöfestivalen, nice!


Hörs imorgon guys :)


Jobbigt att pendla.

Skolan i dag skulle vi alla ettor gå runt i olika stationer för att lära känna varandra... Usch gillar inte sånt, tycker det är skit tråkigt, och jag trivs inte speciellt bra i min klass, vill nog byta. Vi får väll se hur det blir. Imorgon blir det malmöfestivalen med natta och lite andra så det ska bli kul att få tänka på lite annat :)

Dessutom jag har gått i 2 dagar och är redan trött på att pendla :( that sucks!

ska gå och lägga  efter family guy ;)



Natta och emmy style ;)


Första skoldagen är över.

Gud vad konsigt det känndes att gå upp imorse! Skolan verkar helt OK men jag måste läre mig att hitta först.. Och så klart hamnade jag, natta och bea i vars en klass, suck. Så det va ju ganska spänt och pinsamt nu den första dagen men man får hoppas att det går bra ändå ;)

Puss på er för nu ska jag hoppa in i duschen och sen i sängen, gid vad skönt det ska bli!



buhu, hade varit så trygt att göra som vanligt och gå med er igen ;)

Imorgon smäller det.

Men gud, kan inte fatta att sommarlovet är slut redan, dock känns det så himla längesen jag såg alla från sätofta. Ialla fall börjar jag på vipan imorgon, scary!

puss och godnatt, ska snart gå och lägga mig snart ska fixa lite saker inför imorgon först,.

mitt nya jag...

Ser kortare ut än det är. och  färgen kommer att försvinna lite oxå.


Händelserikdag.

Idag har jag äntligen färgat håret, blev kanske inte så nöjd men ska färga en kallare färg lite senare. Ialla fall  handlade jag lite små grejor, lite färg till löshåret, ansiksmask och torrshampoo :) hämtade moppen idag också men den funkar inte som den ska, orkar inte skriva oom det.. bilder på håret kommer strax.


Dom 10 snyggaste killarna ( Enligt mig!)

1. Taylor Lautner. Svårt att hitta någon som är snyggare!



2. Alex Pettyfer. Han är så nära första platsen men eftersom jag inte vill svika Tay så får han komma 2a, sorry Alex.




Nu kommer jag inte sätta ut nummer för det blir för svårt! Nu kör vi!


Channing Tatum. Han är såååååå snygg!!





Johnny depp. Behövs det en förklaring? Johnny gift dig med mig!




Jared Leto. Sångaren i 30 seconds to mars. Snygg i sina blåa ögon (det är det finaste jag vet!) och när han har kort hår och inget smink!! :)



Chad michael Murray. Han är så söt, snygg och HOOOTT!



Jesse Hart. Vansinigt söt!



Alex Meraz. Helt klart den snyggaste i The Wolfpack efter Jake!



Ryan Sheckler. Han ser verkligen ut som en badboy men när man ser på hans pogram på mtv så får man en helt annan uppfattning.



Ryan Reynolds.




Ögongodis bonus.

David Backham.
Mm alltid lika snygg!



Just gonna stand there and watch me burn.


Hello babes.

Förlåt för ingen uppdatering igår men jag sov hela dagen eftersom jag hade feber och mådde skit dåligt, fast nu är allt bra igen som tur är eftersom jag börjar skolan ppå onsdag :S Buhu vill inte! Igår klväll log jag och kollade på hancock och pillade lite navelludd. Hmm undra om man får det i verkligheten? Det måste jag fråga mamma nu :)



puss så länge!

Blev precis våldgästad av pattakli...

(Eller ja Natta så ni fattar) och en av hennes polare, vi satt och pratade en massa skit som hänt och kollade lite på Skrubs. Dom körde för typ en timme sen och nu sitter jag här själv framför datan och lyssnar på massa musik :D

puss på gumpen!

asskön låt!


3 film tips.

Har precis ätit midda och kollat färdigt på en film, hihi lite pinsamt detta men skit samma. Jag har precis kollat på första spy kids filmen och ska snart kolla på den andra :D Hahha fick en sån kick att se dom efter jag hade sett skarkboy och lavagirl för första gången.( Den såg jag endast för att söta Taylor Lautner är med och att Kristen Stewert sa att det va hennes favoritfilm ;) )

puss på er så länge!




                               +

so cute!


Fredag den 13.

Sen när blev en dag och ett nummer otur? Jag har aldrig haft otur denna dag så jag känner mig inte speciellt rädd. Igår därimot blev jag rädd och chockad typ. Skit läskigt! Igår åskade och blixtrade här hos oss och jag skulle tvätta håret och när jag precis har skölt ur schampoot så rycker hela kropen till skit mycket. Asså jag kännde det från huvudet ända ut i tårna, jag fattade igenting och trodde bara att det va ett ryck som man brukar få ibland. Men sen när jag fattade vad det va stängde jag av vattnet fort som f*n. Jag hade fått en stöt av vattnet och blixten, en rigäll stöt!

DUSCHA ALDRIG NÄR DET ÅSKAR!!! riktigt läskigt!






Nytt i gadroben!



Röd topp från gina. Köpte en svart oxå :)
Grisrosa tröja med nitar och diamanter från Vila.
Grå tröja från Vila.
Vit linne med nitar från Bikbok.




Svart Rosetarmband från Bikbok
Svarttygarmband från Bikbok
Vitläder armband med kedja från Lindex
Svart läderarmband från Bikbok.
Halsband från Lindex
Ljusrosa kavajliknade från Gina.
Twilight Bakom kulisserna bok. Rekomenderar den verkligen!



Ett ljusrosa linne med trådar i ryggen från Bikbok.

Inte med på bild:

Ring från Bikbok
Rosa tjöja från bikbok
Vanligt vitt linne från bikbok
Troser från piese
Pennskrin från grafiti.

shoppat lite.

Har typ gått på nova hela dagen och handlat lite, bilder på sakerna kommer upp strax.. har även pratat med therse om hur jag ska göra med håret och vi ska låta lite vara blondt med lite bruna slinger till, det blir säkert skit bra!


Planer för imorgon.

Imorgon sticker jag och mamma till nova och shoppar lite till skolstarten :) och sen ska jag nog lämmna in mitt löshår till therese så´ska hon färga det, dessutom ska jag bestämma färg jag ska ha :)


Ångest!!!!

Tänk det är bara en vecka kvar  av sommarlovet och jag har ÅNGEST!! Dessutom är det bara en vecka till jag är blond. OMG gör jag rätt? ångest, ångest och ångest!!!! :(















Kommer sakna mitt blonda!!!:'''(



Något jag skulle kunna få för mig att göra...

why would you do that.. this is brilliant.

HAHAHAHAHAHHA x'''D

Söndag.

Hade det skit mysigt igårkväll, filmerna va inte lika läskiga när man hade sett dom innan men det va ju länge sen. Stakars Becki va lite rädd för att gå runt i huset när vi skulle ta kisspause ( jag vet, denna info ville ni veta). Dock va det en sak jag inte klarar att se nu i efterhand för att jag fick mardrömmar sist och det är scenen i tran med hennes mamma som går utanför hennes hus och sen visas "the ghostmask", Usch!

Idag har jag varit nere på klubben och hjälpt till och det pissade ner hela dan, fy fan!

Sitter just nu och letar lite insperation till något man kan skriva om :)

pusspuss

Scream maraton idag.

Har varit ppå hästhagen ganska mycket idag och kollade på när elise och bella red sin fösta felfriarund tillsammans, det gjorde att dom kom fyra av 19 startade, Grattis!

Nu är becki påväg hit och vi ska kolla på scream filmerna, härligt. Ladda upp med chips, dipp och godis. Och självklart Coca cola! :D



Filmerna vi hyrde

Vi hyrde 2 filmer förra fredagen. Den ena va Hashiko, en super gullig film om en hund och dess husse som hade jätte starka band. Jag böllade mig igenom sista halvan av filmen :( den andra va Underworld; Rise of the lyckans. Den är gjord efter dom andra med utspelas före dom andra två. jätte bra med dom andra va bätte enligt mig!








Trollkarlens lärling.

I lördes stack jag och mamma till lund för att kolla på bio, Trollkarlens Lärling. Den va väll bra, påminnde dock väldigt mycket om Percy Jackson filmen. Lite humor och så klart kärlek. Helt ärligt mäste man verkligen ha kärlek i varenda jävla film nu för för tiden!?

jaja kan väll rekomendera den :)




sry folket

Har ju som sagt mått skit dom senaste dagarna, igår va jag bara trött så jag orkade inte blogga så jag gick och la mig redan klockan 8 och somnade direkt. Vi paddlade kanot på dagen och jag säger bara fy fan vad tråkigt det är! I början gick det ju inte alls eftersom jag skulle paddla med mamma och vi kan inte komma överens, så jag och Elise bytte så jag fick paddla med pappa i stället, det gick lite bättre eftersom man kan det!

Ska snart berätta i ett annat inlägg vad som hände i helgen oxå :)


En gammal bild, lite gult eller vad? hahah!!

Förlåt.

Mår inte bra, orkar inte blogga nu...

Förlåt.

Mår inte bra, orkar inte blogga nu...

RSS 2.0