God morgon!

usch vad tidigt det är, fattar inte varför skolan ska börja så tidigt..?! Ialla fall så sitter jag på mammas jobb just nu och väntar på att sticka i väg till tåget. Idag är det servering, tror inte det är något för mig, blir lixom bara helt stressad av det ;S Har dessutom sjukt roligt i köket :)

Efter skolan har jag utvecklingssamtal...BLÖÖÖÖÖÖÖÄÄÄ hatar det!

igår efter skolan va jag med Sabina i lund eftersom det inte blev något i söndes, hade skit kul så klart :D

imrgon blir det ingen skola för mig utan vi ska skära mig i tån igen, så kommer bara ligga hemma imorgon och tycka synd om mig själv.. inget jag ser fram i mot, precis.

nää, nu ska jag väll börja dra mig till tåget puss och önska mig lycka till i kväll och imorgon..."/

så jävla arg

nej har inte kommit hemifrån än och lär nog inte göra det heller... Bara för att jag inte kan ta mig fram via min moppe längre så suckar mina föreldar och vägrar men med elise kan dom köra hur som helst, du är för fan 18, ta ditt jävla körkort!!!!

pallar inte skriva är så jävla arg!!!

jag är redo

Har precis gjort vid mig och sitter och väntar på att min kära familj ska komma hem och köra mig till stationen så jag kan ta mig till lund där jag ska träffa Sabina och så ska vi gå och kika lite ;)






jag just nu :)


GLEE - Umbrella/Singin' In the Rain



Tjuvkick för er som följer Glee i sveriges takt :)

tror jag vet vem jag behöver...

Sitter och kollar lite på glee just nu, behöver något att skratta åt just nu och då passar det bra. Är så jävla less på allt nu och undra om allt har någon mening. Människor är så himla falska och vet inte vem jag ska lita på, vågar faktiskt inte släpa in någon. Det jag behöver allra bäst nu är en vän jag kan prata ut med, en vän jag kan lite på och känner mig! Jag behöver gråta tror jag..?

god natt..




You are not safe

  



Shopping!! :D

Lite nytt från den senaste månaden ;)


 
i did it :DDD sjukt fin va!? från hm.


kjol från bikbok, kärlek<3



knästrumpor från bikbok och strumobyxor från MQ



5 nya ringar från hm.



nytt löshår och 4 såna klämor. från beautynet.se

sen lite mer som inte hamnat på bild, bla en super gullig mössa ;)

HR1A

Min kära klass ;)


Fredag

Har haft en riktigt mysig Fredag med en koer dag i skolan och med folk som jag gillar allra bäst! Efter skolan träffade jag mamma i Lund och köpte en thai latte på EH, mums! sen körde hon hem mig till pappa.

 Mina planer för helgen är att göra lite läxa och kanske gå i lund på söndag med Sabina. Jag är riktig5t sugen  på bio oxå, måste ju se den nya harry potter!!

puss på er, ska försöka blogga mer i helgen och ge mamma en spark i röven så hon lämmnar in datan på lagning..




SERIÖST JAG PALLAR INTE SNÖN!!!!

dålig uppdatering och min vecka.

Jag vet att det är dålig uppdatering just nu och det är för att jag ärmest hemma hos min mamma och datan är sönder där.. :( iför sig har det varit väldigt skönt att ha sluppit datan och blogga, har fullt upp med skolan just nu.. :(

Efter skolan i måndes var jag med natta och i tisdes var jag med Sabina och ML i lund. Rätt hem både onsdag och torsdag och i går stack jag och Natta och gyma i lund, defenitivft något jag ska fortsätta med. Efter det köpte vi kaffe på espresso house och sprang till tåget och åkte hem till mig och kollade på film :D ytterst mysigt! ( förutom att mitt kaffe va ovanligt äkligt för att vara EH..)

Just nu kollar jag Mysteriet på greveholm, awesome!! :DD





Jag ensam på tåget hem i tisdes ;(


Visst fan köpt nytt löshår oxå, YEEYYY!!!

Kock kläderna.

Har ju faktiskt lovat er en bild på mig i kockkläderna. Snart får ni se en i sevice kläderna oxå ;) visst är min mössa smexig? ;)




I know i suck..

Har varit otrolig dålig uppdatering nu den senaste tiden men har haft ganska dåligt med tillgång till data. En sak jag säger nu är HÖSTLOV FORFAEN!! Just nu sitter jag och lyssnar jag på norlie och KKV  såklart ;) får inte nog av dom. Har precis kollat lite i kapp på serierna på datan, ruskigt spännande i vampier diaries nu.. Har slutat kolla på True blood, tycker det har gått lite i överstyr..

puss på mina trogna läsare som går in på min blogg fast jag inte uppdaterar, kärlek till er<3



Buhu sist jag tog bilder i pappas bil var jag blond..:(

detta gjorde min dag!!

HAHHAHAHAHAHAHAHAHA xD


RSS 2.0