Awesome!

OMG den va bäst måste jag säga, helt suverän. Kan själv inte fatta att jag har sett det, det är som en dröm. Den va inte bara bra utan rolig oxå(och antaglgen spännande för dom som inte har läst boken). Älskade när emmet sa "badass", eller okej jag älskade allt. Helt otroligt att sitta i en sal med en massa människor som älskar twilight lika mycket som man gör själv! Fast jag kan säga att 95% var tjejer och resten killar.





Nu bär det av.

Nu sticker jag ner till tåget, sen blir det lund för hela slanten och det betyder Eclipse :D Ska bli skit kul att se den, hoppas den är så bra som man har förväntat sig, jag blev jätte besviken på new moon men jag älskar Twilight. Dessutom kom jag på en scene till jag vill att dom ska ha med i filmen och det är när alice kidnapar bella ;)




Mitt stora beskymmer just nu!!

VAD FAN SKA MAN HA PÅ SIG?!


Fixar mig nu.

Har haft en ansiskmask och hårinpacking. Duschade precis och rakade benen, så nu ska jag gå och sminka mig och fixa håret. Vet ännu inte vad jag ska ha på mig, värsta problemet ju..

Ialla fall så läste jag ut boken igår oxå, så nu vet jag vad som är i boken och kan förhoppnignsvis skilja det åt. Det finns scener jag verkligen vill ha med, som när alice får reda på att hon ska hjälpa till med bröllopet. När rosalie berättar om emmets och jaspers vadslagning om hur många mäniskor bella kommer att döda osv..

puss hörs innan jag sticker!

nu ska jag till mamma

Snart kommer pappa hem och då kör han hem mig till mamma så det blir lättare att komma till stationen imorgon, så bär det av till lund sen.

Hemma hos mamma måste jag läsa massa eclipse så den är klar till imorgon innan jag sticker :D Vill vara säker på vad som är med i boken och om dom tar med något nytt och vad som dom missar :P

Puss på er.

this is it

Satt jag och elise precis och kollade på, dock har vi inte sett klart på den än men det sker väll snart. I fredes var det ett år sen King of pop dog och det är fortfarande fans som sörjer honom. Måste även säga att jag tycket sjukt synd om dom som skulle göra konsären med honom, alla dansare osv. Detta är ju en dröm som har blivit verklig för dom, att få uppträda med MJ. det är något dom har kämpat för väldigt länge, det är människor som har blivit insperade av honom. Och sen bara några dagar innan konären dör MJ... It's suck to be them!!





En av mina favoriter av MJ.

Imorgon..!

Imorgon smäller det! Då ska jag och Becki sitta och kolla på eclipse. Asså det är helt overkligt för mig. Det var ju mer än ett år sen man precis hade läst alla böcker och började bli besatt, och ja till och med började läsa bloggar om twilight saga. Man satt och längtade efter att New moon skulle gå på premiär. Man tänkte att nu måste man vänta ett helt år innan man får se eclipse, och nu är den dagen snart här! sick.

Visste ni att jag till och med starade en twilight blogg ett tag innan jag skaffade denna bloggen? men jag tog bort den efter ett halvår, tyvärr!


Scary..





Snodde bilderna från becki. Detta är taget när vi kollade på house of wax, Helt ärligt så satt jag med datan i knät och skyddade mig med den :D


En typiskt svensk sommar!

I år är det värkligen en typisk svensk sommar, alltså blandat med både sol, mulligt och regnigt. Idag är det ialla fall en av mina fovoriter, SOL. så nu ska jag gå ut och bara chilla där ute.

Vaknade fakiskt innan klockan tio idag och dessutom gick jag upp då, helt otroligt! Nu har jag precis sköjlt ur inpackningen + olivoljan som jag hade i inatt för att mitt hår är tragiskt. Måste ta och köpa ett par silkedroppar som ska mjuka upp håret och reparera jätte bra tydligen. Inatt började jag läsa Eclipse igen för jag ville läsa den innan jag ser den nu på onsdag, har fakiskt hunnit hundra sider redan :D

Nä chill i solen nu med boken i handen, puss så länge.



Tydligen ska den här vara bra :D

snart.

Snart ska jag och elise kolla på dear john med min favorit, Channing tatum. Verkar sjukt bra och sorglig..





Ett dygn med becki.

Hade verkligen skit kul igår med becki, vi satt och kollade på House of Wax. Sjukt läskig vi satt och skrek hela tiden, mest för att den snubben va skit läskig. Den slutade rikigt bra eftersom Chad's karaktär inte dog, då hade jag blivit skit ledsen..:D

glömde ta bilder..:(



hothothot!


het va?




idag kommer becki.

idag kommer becki hit. Vi ska käka tacos, kolla på skräckfilm och sova..? hahah typ men mysigt ska det bli alla fall. vi ska se den här house of wax, har själv inte rikigt bestämt mig om jag kommer att våga, har faktiskt försökt på mig den förut men jag vågade inte längre än tills dom gick in i huset och man ser människan kika på dom i fönstret. Usch! ahahha xD



Respekt polarn.

Vi sket i stranden igår för det va för kallt, så jag satt hemma istället och läste lite Twilight. Lite senare stack jag till natta för att fira min midsommar med henne. Vi åt grillat med nypotatis och till efterrätt som jag och natta gjorde, jordgubbar med visppad grädde + ny gräddade våfflor som jag tyvär inte kunnde äta :(

Lite senare stack vi ner till nattas rum och snackade, smsa och pratade med lite folk i telefon. efter ett tag blev vi uttråkade och satte på hitta nemo ( helt seiöst den bästa filmen ever!), dock somnade natta efter ett tag, så jag fick se klart allt själv :D



-Respekt polarn!

-Du bah ohhh
-Vi bah woww
-Du bah woåå




-Hallå mitt namn är Bruce.
-Hallå brus.

------------------------------------------------------------------------------------


Fortsätt simma, fortsätt simma, fortsätt simma, fortsätt simma.


Nä du får ingen mat nä du får ingen mat, för du ska banta! 

Lite sent..

Glömde blogga igår så jag skrev inte glad midsommar, men men det går att fixas med detta istället. ;)

HOPPAS NI HADE EN AS SKÖN MIDSOMMAR!



Stranden imorgon.

Oj idag sov länge, klev inte upp förrens vid halv fem. Jag håller på att vända på dygnet, men det sjukaste är att jag är trött nu.. hahah sjukt.

Imorgon blir det stranden på morgonen med mamma, ska bli super härligt! senare ska jag sticka till natta och fira midsommar med henne, har saknat henne!

Puss för idag.


sov gott på er.

NU ska jag sova men först ska jag rensa min säg eftersom det ser ut som ett bombnedslag. Kanske är det Fatboy som kom förbi och sprängde? ;)

pusspuss

onsdagsmysssssss!!!

Visst är det skönt att bara slappa efter en hård shopping dag. Måste gå och ta lite vatten snart är skit törstig, hihi.

Just det, nu ska jag berätta om dagen. jag slängde ju bara upp bilderna  snabbt efter jag hade ätit lite :p

Jag vacknade runt åtta och hoppade in i duschen snbbt och gjorde vid mig, hade tänkt blogga lite innan oxå men det hann jag tyvärr inte eftersom datan höll på att sega sig med att installera om allt på datan? NU är alla bilder som funnits på denna datan borta, buhu:(

Ialla fall så träffade jag knäppisarna josse och becki på stationen och tog tåget till malmö och sen vidare till Entre med bussen. Vi var på entre i ca 4-5 timmar senare vidare till fyndbörsen där man kan handla superbilligt smink, självklart är det dom orginella märkena så det är inte en massa skit, man kan fy en mascara som brukar kosta runt 120 kr för 50-60 spänn, det kallar jag nice! Sen tog vi tåget tillbaka till höör, lite flummig resa om man säger så, vi typ skulle testa om vi kunnde lukta på våra fötter(jag kan ;)) Det hade vi väldigt roligt åt ett tag.

Sen nu är man hemma och sitter i mysiga kläder framför datan :)

jag kan bara säga en sak åt denna dagen och det är tt den va rikigt rolig och underbar, Älskar er tjejer <3


dagens shopping

Här får ni resten av vad jag har köpt!



en kätte söt tyl klänning som påminner om en av carries klänningar i sex and the city. bikbok.



tubtopp med paljetter. New yorker



mjukisshorts från bik bok.



småskit. Bh, gina. solbrillor från hm. Ring och nitarmband från lindex.


Mina nya älsklingar!

Gosh vad jag älskar mina skor från Scoret som jag köpte idag, vad tycks?

Svad lite i plånboken fakiskt, som tur var så va det ta 2 betala för 1...



Skor med nitar, 799;-



Lite leopard mönstrade, 699;-

Pastasallad.

Jag har precis gjort lite pasta sallad till mig och mamma så nu ska vi äta, puss puss.

Något jag måste köpa imorgon!


* Solbrillor, helst svarta!

* Solpuder!

* Brun utan sol, är ett måste!

* Shorts, har inga :O

* Kanske ett par nya skor?

* svart nagellack, mitt andra är slut ;)

* ny mascara.


Alla är inte ett måste, jag får helt enkelt se vad jag hittar.

Ny design?

Nu har jag haft denna designen ungefär ett halv år, kanske dags att skaffa ny? Ska prata med becki om kan hjälpa mig med allt som sist, vi ska ju träffas nu imorgon...ja vi får se hur det blir sålänge ;)

TTYL! (TalkToYouLater)

Här får ni alla avsnitten av min favorit serie; Superprinsen.

+ den här bonus ;)








HAHAHAHHA xD kärlek.

Nu ska jag diska.

hej alla!

Jag har nog fått någon ögoninflamation, kunnde knappt sova inatt för det kliade så djukt mycket och dessutom var det illrött och kunnde knappt öppna det imorse. Men nu ser det helt normalt ut igen, hmm?

Ialla fall, nu ska jag diska så mamma blir glad när hon kommer hem, men direkt när jag är klar återkommer jag med ett superlångt inlägg med det bästa som finns, hmm undra vad det kan vara?)


puss så länge!

bilder från eclipse + ny kategori.

bilder som jag inte har sett än. bilder från tältscenen. så fina!


"Eclipse" Movie Companion - taylor-lautner photo

"Eclipse" Movie Companion - taylor-lautner photo
"Eclipse" Movie Companion - taylor-lautner photo
"Eclipse" Movie Companion - taylor-lautner photo

"Eclipse" Movie Companion - taylor-lautner photo


Leighton Meester

good girls go bad - leighton-meester photo
good girls go bad - leighton-meester photo

good girls go bad - leighton-meester photo




Midsommar.

Måste snart bestämma med natta vad vi ska göra på midsommar, får ta och ringa henne imorgon och bestämma det. Har ialla fall planer på onsdag då jag ska sticka till älskade malmö och shoppa med Becki och Josse. Ska bli kul att slösa lite pengar! ;D


det som spelas på min spotifylista just nu



så nu får ni oxå lite skön musik!

R.I.P



Ett år är alldels för lite!

10 dagar kvar!

Ikväll blir det film igen och det blir systrar i jeans som går på kanal5 21.00. Det va jätte länge sen man såg den.

Och vad tror ni det är som bara är 10 dagar kvar av? Jo, ECLIPSE såklart, det va ju inte så länge sen man längtade efter new moon. Ska bli skit kul att se den.


Är desutom stort behov av att shoppa!

Igåkväll.

Jag bestämmde mig för att gå dit ändå, hmm hade väll inte för roligt. Fast på slutet hade skit kul. För då kom alla fulla killar in i köket och pratademed mig och åt korv ;) Satt även och pratde med linus ganska länge, det va länge sen jag pratde med han så det va kul.

Just nu sitter jag och väntar på att en film jag vill se ska börja.

puss :)<3

Planer för ikväll

Ikväll ska Elise och Melle ha sin artonårsfest och dom vill ha mig där för att fota med min systemkamra, men jag vet inte om jag vill har inte rikigt bestämt mig än. Vi får helt enkelt se hur det blir. Annars kommer det inte hända så mycket annat idag skulle jag tro.

+ Det är bara 12 dagar tills jag ska gå på bio, hmm undra vad jag ska se då? ;)

Mina fyrbenta sötnosar.

Här kommer lite bilder på min älsklingar.



Naw han har mellis gammla grimma så jag nu:)







titta vad jag hittade!



HAHAHHAHAHHHAHHAHAHAAAH!!! x'D

Blue ray

Idag blev vi med blueray spelare. Undra om det är lika bra som det sägs?! Eller ja vi ska hämta ut den först så har vi en blue ray spelare ;)

Snart ska jag rida

Snart är pappa hemma så då ska jag ut och rida lite :)


Klassikern!

Det var en gång två citroner som skulle gå över en väg.
Då kom det en bil och körde över den ena.
Då sa den andra citronen;
-Kom nu, ligg inte där och sura.

Det var en gång två tomater som skulle gå över en väg.
Då kom det en bil och körde över den ena.
Då sa den andra tomaten;
-Kom ketsup, så går vi.

Ibland måste man bjuda på sig själv!



Hahah natta och jag är störda! Men jag älskar henne och saknar henne <3

( tömmde min mobil igår, därav alla bilder med dålig kvalitet! )

vaknade för en timme sen.

Inte riktigt som jag hade tänkt mig eftersom jag hade satt klockan på 10. Jag tror nog jag väntar med att rida tills pappa har kommit hem så kan han göra vid henne eftersom jag var helt igenteppt innan jag hade satt mig i sadlen i måndes :/ Nu ska jag snart börga städa en massa, välidgt kul.

TTYL

Vollyboll turnering!








Lite sent men nu kommer bilderna från vollybollen ;P

bilder från göteborg.



dock bara på balder och kanonen!

en bild från september.

Gud vad man ångar att man bleckte håret när man ser denna bilden, jag hade haft ganska lång hår själv nu :(


Idag.

Idag har jag varit jätte flittig måste jag säga! Jag har städat riktigt mycket på undervåningen. Jag har tvättat, diskat och dammsugat och en massa annat smått. Känner mig rikigt dukig. Morgondagens planer är att rida och städa på mitt rum som ser ut som ett bombnedslag, började igår och har redan fyllt tre kassar med gammalt skit som gammla skol saker med mera. Och det märks knappt någon skillnad alls. Usch har verkligen och göra imorgon men sen är det ialla fall fint (åtminstonde en vecka!?).

Pussen!



jag från balen. Bättre sent än aldrig? :P

slänger in en passande sommar låt ;)


solen skiner ute.

Så nu börjar det likna nåt. Har precis duschat och skölt ur hårinpackingen som jag satte i igår. Ett het tips är att man tar i hårinpackingen på kvällen sen sover man med det, sen sköljer man bara ut det på morgonen, hur bra som helst. OBS! lägg en liten handduck på kudden för att inte kladda ner kudden!

Nu ska jag gå ut och chilla och sola lite, kanske fixa lite frukost?

puss hörs om några timmar!

Katastrof!!!

Mitt hår är en stor katastrof, helt förstört av bleckningen, riktigt illa! Dessutom är jag så jävla trött på det! Så jag tänke göra något nytt men jag vet inte vad, är desutom jävligt trött på platinablond nu, man blir bara förknippad med fjortisarna, vilket inte är bra!! Men ialla fall så hade jag tänkt mig mellan tre olika färger. Mörk brunt/svart skulle jag aldrig passa så antingen en mörkare nyans blont typ nästan ask blont? eller en ljus brun som också är lite mer åt ask hållet. Eller så kör jag på brunt med blonda slinger, riktigt snyggt faktiskt!

 
typ i en sån här brun åt ask hållet? ( tror nog det blir något sånt här?)


Askblont, inte riktigt så "brunt" i det hela.


hittade ingen bild på med brunt med ljusa slinger, tyvär.

Nu ska jag fundera på vilken färg jag ska ha, men det är ju lungt, jag har hela sommaren på mig.

Vänta sa jag att jag va trött på mitt hår?!

dagens frukost.



Min frukost består idag av;

En "bulle".

En latte, finns knappast ett bättre sätt att börja en morgon!

En morot. Sjukt gott, verkligen. Visste ni att man blir brunare av att äta morötter? så nu i sommar ska jag äta masviss av morötter :D




två låtar som får mig att vilja festa här och nu!




Dagens diss.

Måste bara påpeka en sak som stör mig sjukt mycket. Och det är det här med att en jävla massa bloggare ska vara med på fångarna på fortet. Bloggarna tar snart över världen, dom är överallt! Jag satt alltid och kollade på fångarna på fortet när jag va liten och när jag hörde att det skulle komma tillbaka så blev man jätte glad men nu när alla bloggare ska vara med är det inte lika kul längre..:(

Och vill ni veta en ganska rolig sak? Kissie har aldrig blivit tillfrågad om att vara med, hahah busted kissie! Hon behövde antagligen bara något att skriva om för hon hittade inget att sno från någon annan bloggare!





sommarlov?

Neej, mer höstlov.

Det kan man ialla fall tro om man kollar ut. Jag som vill ha sol, massvis av sol! Pappa har till och med tänt en brasa idag och det är ju väldigt sommrigt, eller inte!


Älskar denna bilden, tagen från en riktigt bra sommar!

Bra dag för audi.

Eftersom pappa kollar mycket på bil- och motercykel racing så står Le mans på tv, dom kör i 24 timmar och dom gick precis i mål och Audi tog dom 3 första platserna, så en lyckad dag för Audi eller vad!?


My day so far.

Gick upp och duschade och drack lite kafe, då kan min dag bara bli bra! Gjorde vid mig och stack till en student och kom hem typ vid 18.00. Nu ska pappa starta grillen och jag ska göra potatis, usch orkar inte! Tycker att Elise kan göra det!!

TTYL!

( dags att lägga ut bilder, suger verkligen på det jag vet!)

lycka till, älskar er alla!

" Försöker verkligen inte att tänka på att det är över nu men det går inte. Ni kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta"

sommarlov och det går inte att beskriva vad jag känner just nu...

Den här dagen har varit den längsta dagen nånsin och även den värsta...

Vi grät och grät. Jag gråtr faktiskt fortfarande när jag kommer och tänka på det, fy fan asså detta är hemskt och jag saknar alla jätte mycket redan. Man kan inte sätta ord på vad jag känner just nu, så mycket blandade känslor.



passandee!

sommarlov imorgon!

Hur skönt?! Men vad jobbigt det kommer att bli att säga hejdå till alla. jag säger bara en sak och det är VATTENFAST MASCARA! Jobbigt att tänka på att man kansk aldrig kommer att se vissa igen, men man kanske träffas på tåget då och då, dessutom kommer väldigt många gå lund där jag oxå ska gå :D

Gissa vad jag fick av mamma igår?

Den nya boken av stephenie meyer om bree tanner! Har faktiskt redan hunnit läsa ut den :D Om ni har läst dom andra böckern och gillar dom så rekomenderar jag denna! fast den är inte lika bra som dom andra ofc!




eclipse premiär!

Jippi, gissa vem som har biljetter till Eclipse premiären? Jo jag! Jag och Becki ska gå och se den tillsammans, ska bli jätte kul, längtar riktigt mycket. Endast  20 dagar kvar, kan det bli bättre?


balen igår!

Hade skit kul! riktigt trött nu ialla fall och har sovit typ 5 timmar idag.


bild lägger jag upp imorgon, är trött och kollar på cougar town...

Don't hate.

525yes_595929041

kollar på film.

sitter just nu och kollar på Ice age 3 Dawn of the Dinosaurs, hihi så grymt roligt.

Om ni inte har sett den, så se den. Älskar humorn i Disney filmerna..;)


Ice Age 3-D Wallpapers

handlade lite till balen.

Allt detta gick för 163;-. helt okej tycker jag!



Lösögonfransar, lösnaglar och lim till lösögonfransarna.


student och jägers igår!

Därför bloggade jag inte igår.

Vi åkte till Oxie igår (där jag bodde innan, faktiskt i samma hus med lägenheter!) och skulle fira Erikas studet en kompis vi har känt innan man föddes typ :P va riktigt kul att träffa henne, det händer inte för ofta..

Sen åkte man tillbaka och hämtade fager och då blev det JÄGERS(bo). Det va okej, kunnde varit roligare dock och djn kunnde väll spela lite bättre music som man kan dansa till!!

Åkte från fager vid 12 tiden idag och nu sitter jag hemma hos pappa och chillar!



 testade min nya vågtång igår oxå!

Imorgonnatt, 03.00

Då är det Mtv movie awards. Kommer spela in det eftersom det är balen dagen efter. Hoppas på att New Moon får många priser! Lycka till alla!



Hahah xD

Ta hand om mig själv dag!

* Solat.   Check!

* Bleckt utväxten.    Check!

* Hårinpackning.    Check!

* Ansiktsmask.    Check!

* Raka ben och armar.   

* vågat håret till imorgon.    Check!


min avslutningsklänning!



Vad tycks?!

Ska dock inte ha dom skorna!


Jag äger!

Nu ska vi spela vollyboll, woho, Jag äger skiten ur alla, NOT!


Vi kom, vi går.

Sitter just nu i skolan och tänker på vad som kommer hända med alla oss som ska sluta nian om nästan en vecka. Känns helt tomt inom mig för jag vet inte riktigt vad jag känner. Dessa tre åren har gått i en rassande takt. Vi alla kommer ha minnen av varandra, Underbara minnen men det kan också vara minnen vi helst vill glömma. Tre år har gått.

Vi kom hit som barn, killarna var i målbrottet och tjejerna höll på att utvecklats. NU går vi iväg som stolta svanar ut på nya äventyr utan varandra. Man kommer hålla kontakten men vi kommer att träffa nya vänner. När vi kom så ville vi bara ha detta överstökat, då ville man att det skulle vara nu, när högstadiet är över.

Nu när man vet att slutet är nära vet man inte vad man ska känna längre, alla har kommit så nära varandra. En sak är ialla fall väldigt säker; Jag kommer att sakna alla väldigt mycket!1

Tre år har gått, Fula ankungar blev till svanar..




Natt blogg

Nu ska jag gå och lägga mig fick inte en blund inatt så jag fick vara hemma från skolan och ta igen sömnen jag får hoppas att jag sover bättre idag, behöver verkligen sömn. Kom även och tänkla på att det bara är 7 skoldagar kvar med avslutningen, desutom kommer allt vara så slappt nu, som tex imorgon har vi vår sista riktigt idrotts lektion och sista släjd, härligt!

menmen nu ska jag sova, så godnatt

KOmmer visa min avslutnings klänning imorgon tror jag, spänande!

RSS 2.0